Ben onlari yazdimmmBnmde ilk aklıma onlar geldi ama nasıl cızeceğimi bilemedim :) içimden gecirdim bende sağlık be huzur kısmını :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onlari yazdimmmBnmde ilk aklıma onlar geldi ama nasıl cızeceğimi bilemedim :) içimden gecirdim bende sağlık be huzur kısmını :)
Vallaha benim annem yıllar yıllar önce, Hıdrellezde, gül ağacının dibine, oyuncak bir ev koydu, önüne de bir havuz çizdi, içine su doldurdu.Bnmde ilk aklıma onlar geldi ama nasıl cızeceğimi bilemedim :) içimden gecirdim bende sağlık be huzur kısmını :)
hıı hırsızlara davetiye :)Altınları falan da mı koysak napsak ki![]()
Ben farklı gelenekleri ve adetleri seviyorum. Mutlu ediyor beni böyle gelenekleri yerine getirmek. O gün daha mutlu ve pozitif bakıyorum hayata. Ve en çok da o gün kalbimden geçen şeyler yerine geliyor, muhtemelen bütün olumsuz düşüncelerden arınıp tüm iyi niyetim ve pozitifliğimle dilediğim için.ahh işte zaten herkes bu bakış açısına sahip olsa
ya da bunu yapamıyosa en azından sadece kendinin neye inandığıyla ilgilenip kendinden başkalarının düşündüklerine ve eylemlerine hemen etiketi yapıştırmasa gül gibi geçinip gideceğiz.
biz dışarı koyuyoruzPencerenin dis tarafina degil dimi
evin icindeki tarafa koyuyoruz
Dışarı koycan.Pencerenin dis tarafina degil dimi
Gül şart değil, camın dışına koy.Ne güzel hepiniz bişeyler yapıyor keşke gül olsayda yapsaydım bende![]()
Biz dileklerimiz soylemeyiz ve kagidi acip bakmayiz bir sene cuzdanimda gezer eskisini atar yenisi koyarim.
Bugunde ates yaktik gul agacina dileklerimiz astik dua ettik gulduk eglendik.
Neden gul diyenler icin sunu duymustum ben gulun kokusu olumlu pozitiftir huzur verir cevreye olumlu enerji sacar.Nasil her canli etrafina belirli bir enerji saciyorsa gulun ekstra pozitif enerji sactigi gorulmus.
Gul bulamayanlar yeni cicek acmis bir agacada asabilirler keselerini.Birde kese kirmizi olmali diye bir inanc var.
Ben panjura sıkıstırıp dısarı sarkıttımPencerenin dis tarafina degil dimi
Hahaha korma kız 5 saatDışarı koycan.
Gül şart değil, camın dışına koy.
Senin dileğinden korkuyorum ama ben bibi.
Evime, mutfağıma, gelirime ilyas peygamberin duası.
Tıkanmış, yavaşlamış, durmuş işlerime hızır'ın eli değsin.
Bedenime , sağlığıma buluşmalarının gücü aksın.
Hayatıma neşe, keyif,huzur ve bereketin hayırlısı gelsin ...❤ AMİİİİN
Beyim karşı koltuktan bunu yolladı, senin kızlara da gönder didi![]()
Evime, mutfağıma, gelirime ilyas peygamberin duası.
Tıkanmış, yavaşlamış, durmuş işlerime hızır'ın eli değsin.
Bedenime , sağlığıma buluşmalarının gücü aksın.
Hayatıma neşe, keyif,huzur ve bereketin hayırlısı gelsin ...❤ AMİİİİN
Beyim karşı koltuktan bunu yolladı, senin kızlara da gönder didi![]()
Şimdi napıyorum kağıda bişeyler çizip pencere dışınamı koyuyorumin vino veritas detaylı yardım istiyorum
![]()
Ben bunu alıp kağıda yazsam ne olur
Eniste beye teşekkürler
Mani sandım ilk başta![]()