Hıdırellez

Denize yada akarsuya atican suyu bisey yapmican

Dimi yaa.. Kaçta okunuyor acaba. Gerçi ezan sesine uyanıyorum genelde, amca pek bir gür sesli bizim burda.

Benim okuduğum yazılarda hep erken kalkmak gerektiği yazıyordu çok geç saate kalmadan.

Ezan sesine ben de uyanırdım hep simdi tikacla yattığım için duymuyorum

Yok artııııkkkk !!gerçekten böle şeylere inananlar var mı ?

Annemde yapardı saçma sapan, bizde öyle eğlenceli geldiği için yaptık baya. Çocukken bisiklet çizmiştim hatta bikaç ay sonra annem gördüyse demek bisiklet almaya ikna etmişti babamı.

Hürafe imiş ve dinen böyle bir gün yokmuş sonradan öğrendim. Zaten dini bir gün olsa miladi takvimle olmazdı

Benim okuduğum yazılarda hep erken kalkmak gerektiği yazıyordu çok geç saate kalmadan.

Ezan sesine ben de uyanırdım hep simdi tikacla yattığım için duymuyorum

Ben de tıkaçla yatıyorum ama uykuya daldıktan sonra farkına varmadan çıkarıp yastığın altına tıkıyorum

Olabilir elbette.
Peki gercek islam nedir duymak isterim senden sephora.
Cogu konularda ve biraz once banada yazdin " ben islam dinine pek yakin degilim" diye galiba.

Olabilir elbette.
Peki gercek islam nedir duymak isterim senden sephora.
Cogu konularda ve biraz once banada yazdin " ben islam dinine pek yakin degilim" diye galiba.

Bu forumda din konuşmak yasak. Konuyu da yeterince dine çektin, gerekli cevapları aldın bence yeterli. Tuzağına düşmeyeceğim.

Allaha dua ederken baskalarinida eklersen aslinda sorun ortadan kalkiyor. Hurafe dedigin( ve dedigim) gibi evet...kabul etmene sevindim. Zorla yaptiklarini engelleyemem tabikide. Insan yine istedgini yapar. Ama hurafe Allaha sirk kosmak. Bi gunahi islemek ayri bisey , " bu gunah degilki" demek dahada ayri bisey, buda 2 eder. Bilmem anlatabildimmi. Neyse hayirli geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…