• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hıdırellez’de neler yapacaksınız ?

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
196
Puanlar
103
Yer
Bandırma
Merhaba kızlar.Biliyorsunuz Hıdırellez 5 Mayıs Cumartesi akşamı başlayıp,6 Mayıs Pazar akşamı bitiyor.Herkes gül dalına kırmızı kurdele bağlamaktan bahsediyor, öyle dilekler kabul oluyormuşş, ben apartta kalıyorum , gül yok burada.Siz Hıdırellezde ne yapacaksınız, yada dileyip gerçek olan dileğiniz var mı ? Önerilerinizi , yaptıklarınızı aşağıya yazın, yararlanalım hep beraber

Yok orda kaldı çürüyüp yok olmuştur bile :halay: annem de kapısının üstüne sabah namazında ev ve araba çizmişti o zamanlar müstakil evde kalıyoduk apartman çizmişti buda gerçekleşti çok şükür:halay:
Ya mesela ben gül kopartsam saksıya diksem onun toprağına gömsem olur mu

Konu tazelensin.
Bir de bilenler yazarsa sağlık için ne çizmemiz gerekiyor😊

Yarın boya kalemleri satın alacağım. Temiz bir kağıda önce dileklerimi çizeceğim, boyayacağım sonra bunlarla ilgili hayallerimi not defterime gerçekmiş/gerçekleşmiş gibi yazacağım. Boyadığım kağıdı, bir kesenin içine parayla beraber koyup, güllerin toprağına gömeceğim. Ertesi gün de sabah erkenden güneş doğduktan sonra keseyi almaya gideceğim.

Yarın boya kalemleri satın alacağım. Temiz bir kağıda önce dileklerimi çizeceğim, boyayacağım sonra bunlarla ilgili hayallerimi not defterime gerçekmiş/gerçekleşmiş gibi yazacağım. Boyadığım kağıdı, bir kesenin içine parayla beraber koyup, güllerin toprağına gömeceğim. Ertesi gün de sabah erkenden güneş doğduktan sonra keseyi almaya gideceğim.

Ben küçükken teyzem henüz bekardı, bana teyzen için çiz bir şeyler dediler parası olsun iki çocuğu olsun kocası olsun diye. :') Çizdiklerimin hepsi teyzem için gerçekleşti.

Dilekleriniz için küçük masum bebeleri kullanabilirsiniz, tavsiye ederim. Teyzemin evlendikten sonra iki de dairesi oldu. Biz eldekini kaybettik. :')

Merhaba kızlar.Biliyorsunuz Hıdırellez 5 Mayıs Cumartesi akşamı başlayıp,6 Mayıs Pazar akşamı bitiyor.Herkes gül dalına kırmızı kurdele bağlamaktan bahsediyor, öyle dilekler kabul oluyormuşş, ben apartta kalıyorum , gül yok burada.Siz Hıdırellezde ne yapacaksınız, yada dileyip gerçek olan dileğiniz var mı ? Önerilerinizi , yaptıklarınızı aşağıya yazın, yararlanalım hep beraber
Ayyy ev satma sürecindeym olursa taşıncam hemen, krizli bu ara da ortalık. Bana da lazım yani, umut işte ben de bakıyorum başlığa merakla🥲😍

Ay evet ya sağlık için nasıl olacak veya diğer şeyler için yapay zekaya çizdirenler de varmış

4 sene once Hidirellez'de isim vererek "X ile iliskimiz olsun" diye dilemiştim o zamanki flörtüm icin.

Hıdırellez'den iki gun sonra iliskimiz basladi gercekten.

Bir hafta sonra da bitti. Iliskimiz devam etsin diye ayrica belirtmem lazimmis sanırım ahdhhd

Bu keselere bereket olsun diye pirinç, bulgur, buğday koyabilirsiniz. Ev niyetiniz varsa ev anahtarı koyun. Arabaysa araba anahtarı olabilir.

Bu süreçte kuş hayvan besleyin bağış yapın. Pozitif enerji, sevap, sadaka ne olarak tanımlıyorsanız kendi içinizde iyilik yapın.

Ben inanmam bu işlere…

Rahmetli anneannem yazıp çizerdi hep.

Eklentiler

• Screenshot_20260504-182115_Google.webp
    Screenshot_20260504-182115_Google.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 10
Ben inanmıyorum ama yeterince inanan biri için de işlerin rast gittiğini gördüm 9 senedir bebek beleyen birinin bebek sahibi olduğunu gördüm
Gül ağacına bişey bağlamıştı sanırım

Back
X