müsran dualarını allah kabul etsin herşey gönlüne göre olsun canım nerde o eski hıdrelezler çocukluğun bayramıydı bu günler bazen böyle günler olunca keşke birgünlüğüne çocuk olsam diyorum ama olsam ne değişir ki şimdiki çocuklar hıdrelezin ne olduğunu bile bilmiyorlar bu eski adetlerimiz unutuluyor diye çok üzülüyorum artık hiçbir şeyin çocukluğumdaki gibi değil şimdiki çocuklar bilgisayar çocuğu sınav çocuğu nerde o eskiler ah nerde ...senağlama :1no2:
gözek önemli olan kendi inançın seninle dikellerin yerine gelir umarım önemli olan bir şeyi istemek nasıl istediğin değil...a.s.ben hiçbirşey yapmadımm sadecee içimdenn dua ettimm nee sarma ne gül nee şekill hiçbişeyy yapmadımmm allahh hepimizinn duasınııı kabul etsin enn hayırlısısıylaaa
maalesef Mihrak. maddi olan dileklerim olmadı..Ama sağlıklı bir sene geçirdik. Sonsuz şükürler olsun, ki ilk dileğim o idi. Senin bu mesajını görünce geriye dönüp baktım. Meğerse bu başlığa geçen sene yazmışım. Ne çabuk geçmiş bir sene. İnanılmaz.gece oğluma ev resmi çizdirdim. Sonra onun çizdiği kağıdın arkasına dileklerimi yazdım. O bir paket oldu. sonra gazete kağıdını banknot gibi kestim. O da bir paket oldu. Bir keseye de bozuk para ve evdeki bakliyat cinsinden koydum. Hepsini ayrı ayrı kırmızı kurdele ile limon ağacına (napim annemin balkonda onları taşıyacak o vardı bir tek) astım. Gece uyumadığım için sabah ezanı okunurken abdest aldım sonra çıktım dileklerimi çözdüm. Parayı cüzdanıma koydum. Dileklerimi yazdığım kağıdı da yürüyüşe çıkınca denize bıraktım. Allahım inşallah herkesle birlikte bizim de dileklerimizi kabul eder. Öyle imkansız gözüküyor ki((
maalesef Mihrak. maddi olan dileklerim olmadı..Ama sağlıklı bir sene geçirdik. Sonsuz şükürler olsun, ki ilk dileğim o idi. Senin bu mesajını görünce geriye dönüp baktım. Meğerse bu başlığa geçen sene yazmışım. Ne çabuk geçmiş bir sene. İnanılmaz.
Bu gece de yine oğluma ev araba resmi çizdirdim. Sonra başka bir kağıda da ben birşeyler çizdim, yazdım. İndim aşağıya gül dalına bağladım. Demin bir boy apdesti aldım. Bu gece de yine uyumayı düşünmüyorum :).. Belki kısmetimiz bu sene gelir. Allahım inşallah Hızır ve İlyaz aleyhisselamların hatrına dualarımızı kabul eder hayırlısı ile.
kesinlikle öyle canım. Sağlık olsun da gerisi inşallah olur zamanı gelince. Demek ki zamanı gelmemiş dedim ben de zaten :).. Ben de işte geçen seneden beri yapıyorum. Önceden bilirdim ama hiç yapmamıştım. Bu sene de yaptım birşeyler. Dilemek kuldan vermek Allah'tan :). Hem böylece eski adetlerimiz de ölmemiş oluyor. Karşılıklı güzel dileklerin, duaların edildiği bir gün geçiriliyor. Daha ne olsun değil mi? İnşallah dualarımız kabul olur herkesle birlikte.olsun canım yaa sağlık en büyük zenginlik zaten,o olmadı mı neyin anlamı kalıyor ki değil mi?en önemli dileğin olmuş ya gerisi zaten olur elbet...ben de daha önce hiç bu tarz şeyler yapmamıştım bilmiyordum da zaten açıkçası.işin garibi asacak bir gül dalım falan da yok.sadece dileklerimi bi kağıda yazdım ve sembolik olarak çzidim.pencerenin dışına tutturdum kağıdı.önemli olan niyet zaten öyle değil mi?sanırım sabah hava aydınlanmadan almam lazım o kağıdı değilmi?en iyisi ben de hiç uyumayayım:)))hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?