Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun ve basiniz sag olsun sizinde Ben acıbadem altunizade hastanesinde yaptırdım sanırım bütün hastanelerde yapilmiyorBu virüsün testını nasıl yaptırdınız acaba bende 18 haftalık bebegımı kaybettım hıdrops yüzünden bana hıc bır müdahale yapılmadı. Genetık test ve amnıyon sıvısı dışında. Ateşli hastalık gecırmıstım sebep olarak onu soyledıler ama arastırmasını yapmadılar olabılırde olmayabılırde gıbı bişey dedı doktor. Yenıden anne olmak ıstıyorım ve bu hidrops a karşı bu vıtuslerın testını nasıl yaptırabılıroz
Merhaba , bebegimi 50 gun once hidrops nedeniyle 25. Hafta da kaybettik. Anne karninda kan nakli yapilirken kalbi durdu. Hidrops nedeni parvovirus b 19 oldugu kan tahlilinde bulundu
Çok geçmiş olsun tarifi olmayan bi acı ve çaresizlik bende bebeğimi kaybettiğinde çok araştırmıştım doktrolarada sormuştum bir çok kez her seferinde bu hastalığın bulaşan kişide bağışıklık olur tekrarlamaz dendi ben hamile kalamadım henüz ama inşallah söyledikleri gibi olur da sizde de bebeginize etki etmez sağlıkla kucağınıza alırsınız gelişmelerden beni de haberdar ederseniz sevinirim inanın küçücük umutlara ihtiyacım varMerhaba ben kreş ögretmeniyim ve 4 aylık hamileyken bende çocuklardan birinden bu virüsü kapmışım aynı şekilde 25.haftamda kan transferinin ardından kaybettim 1 sene sonra aynı hastaneye gidip hamilelik öncesi bütün testlerimi yaptırdım orda bişey cıkmadı şuan 10 haftalık hamileyim ve enfeksiyon bölümü kan sonucunda hala virüsün oldugunu söyledi amniyodan su alıncak dendi 16haftayı bekliyoruz ve ben ne yapcamı bilemiyorum çaresiz bir durumdayım ..![]()
Çok geçmiş olsun tarifi olmayan bi acı ve çaresizlik bende bebeğimi kaybettiğinde çok araştırmıştım doktrolarada sormuştum bir çok kez her seferinde bu hastalığın bulaşan kişide bağışıklık olur tekrarlamaz dendi ben hamile kalamadım henüz ama inşallah söyledikleri gibi olur da sizde de bebeginize etki etmez sağlıkla kucağınıza alırsınız gelişmelerden beni de haberdar ederseniz sevinirim inanın küçücük umutlara ihtiyacım var
Merhaba , bebegimi 50 gun once hidrops nedeniyle 25. Hafta da kaybettik. Anne karninda kan nakli yapilirken kalbi durdu. Hidrops nedeni parvovirus b 19 oldugu kan tahlilinde bulundu bunu yasayan ve sonrasinda saglikli bebegi olan var mi
Bu gebeliğimde yapmadılar 18. Hafta da farkedildi . Maalesef bebeğimizi yine kaybettik 24. Hafta daKacinci hafta da cıktı bu kez
İstanbul da bir Dr gittik muayene olmak için gittik o baktı bebeğin kanına atar damarına toplar damarına kanı iyi dedi bir sorun yok dediEvet parvovirus bebekteki kan hücrelerini öldürüyormuş bu yüzden de anemiye neden olmuştu o yüzden yapıldı ama malesef basarili olmadi sizde yine yaptılar mi parvovirus testini
Merhaba cok zaman geçti üzerinden ama nasilsiniz bebeginiz saglikla doğdu insallah bende simdi tekrar hamile kaldim ve içim korkuyor yineHamile kalmadan mutlaka git enfeksiyon bölümüne kan ver araştırsınlar.. suan ben cok çaresiz durumdayım geçti gitti diyo cok umutluydum hamile kalınca sanki aynı seyler başa döndü ,cok zor gebelikten önce gedbirini al derim
Merhabalar sonrasında sağlıklı çocuğunuz oldu mu neden tekrarladı acaba çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun ben şuan ikinci kez hamileyim ilk gebeligimde hidrop tanısıyla ikizlerimizi kaybettik maalesef ikinci gebeligimde de hidrops tekrarladı şimdi 24 haftalık hamileyim bizde nedenini bulamadılar bana da porvavirus testi yapıldı ama temiz çıkmıştı