Canım rabbim kucağına almanıda nasip etsin inşallah çok uzun bir süreç belliki benide bekliyo eşim yeni ameliyat oldu şuan için tüp bebek yapamayız ama üzüldüğüm tek şey yıllardır boşa umut etmişim 7 sene önce laparoskopi ve açık miyom ameliyatı oldum ve doktorum bana hidrosalpenks ten hiç söz etmedi ben işe yıllarca doğal yolla hamile kalmayı bekledimMerhaba öncelikle geçmiş olsun
Bende 14 yıllık evliyim daha önce 2 tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı ve 3. Defa gittiğimde drum raporlarımda hidroselpenks oldugunu daha önceki denemelerin zaten boşuna olduğunu tutsa bile bebegin düşük ve erken doğumla kaybedeceğimizi söyledi bu durumda önce hidroselpenks olan tüpün alınıp daha sonra tüp bebek denenmesi gerektiğini açıkladı ve bizde öyle yaptik önce yumurtalarını toplatıp daha sonra donduruldu arkasından ameliyat oldum tüpümün 1 i alindi ve 3 ay dinlenmeden sonra transferimi oldum ve sonuç 12 haftalık hamileyim Çok şükür ilk defa hamile kalabildim rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah sana tavsiyem hidroselpenksten kurtulmadan hamile kalmaya calisma once tüp bebek deneme önce aldır tüpünü sonra inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun
Canım bide bişey daha sorcam nerde tedavi gördün doktorunun adı ne ben dokuz eylül üniversitesi de tedaviye başladımMerhaba öncelikle geçmiş olsun
Bende 14 yıllık evliyim daha önce 2 tüp bebek denememiz başarısızlıkla sonuçlandı ve 3. Defa gittiğimde drum raporlarımda hidroselpenks oldugunu daha önceki denemelerin zaten boşuna olduğunu tutsa bile bebegin düşük ve erken doğumla kaybedeceğimizi söyledi bu durumda önce hidroselpenks olan tüpün alınıp daha sonra tüp bebek denenmesi gerektiğini açıkladı ve bizde öyle yaptik önce yumurtalarını toplatıp daha sonra donduruldu arkasından ameliyat oldum tüpümün 1 i alindi ve 3 ay dinlenmeden sonra transferimi oldum ve sonuç 12 haftalık hamileyim Çok şükür ilk defa hamile kalabildim rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah sana tavsiyem hidroselpenksten kurtulmadan hamile kalmaya calisma once tüp bebek deneme önce aldır tüpünü sonra inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun
Canım mrhb geçmiş olsun bu hidrosalpinks illeti çok kotu bişeKızlar rahim filmi sonucumda hidrosalpenks yaziyo biraz netten araştırdım tüplerde sıvı birikimi yaziyo çarşamba gününe doktordan randevu aldım 12 senelik evliyim 3 sene önce doğal yolla gebe kaldım 11 haftalık kürtaj oldum çünkü 11 haftaya kadar hiç kalp atışı duymadık şuan tedaviye başladım eşimde ileri derecede varikosel vardı ameliyat oldu aranızda benim gibi olan varmı kafam çok karıştı çarşamba gününe kadar nasıl dayanacam bilmiyorum
Canım rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallahCanım mrhb geçmiş olsun bu hidrosalpinks illeti çok kotu bişe
Bende 4 sene sonra hamile kalabildim
İlk başta bilmiyorduk doğal yoldan iki sefer hamile kaldım ama düşük oldu hemen
Sonra eşim varikosel ameliyatı falan oldu
Asilama denedik tutmadı
Baya araştırıldı kanda pıhtılaşma ve hidrosalpinks çıktı
Tüp bebek denemeye karar verdik
İlk tüp bebek denemem tutmadı
Tüplerimi aldırmaya karar vermiştik .
Ve dondurulmuş sadece bir embriyom vardı
Dr ve eşimin isteğiyle tüpü aldırmadan önce bir tüp bebek daha denedik şükür tuttu şu an hamileyim çok şükür
Umudunu kesme hiç bir zaman
Rabbime dua et ol derse olur
Amiin canım benim insAllahCanım rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallahAllah'tan umudumu kesmiyorum ama çok korkuyorum tedavi aşaması çok yıpratıcı bir aşama çarşamba günü doktora gidecem bakalım nasıl bir süreç beklicek beni rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Amin sağol canım Allah razı olsun hidrosalpenks sende belirtileri varmiyiydi benim adet dönemleri çok sancılı geciyo ve sürekli kasık ağrılarım var sendede oyle olurmuyduAmiin canım benim insAllah
Rabbim isteyen herkese ve sana en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
Malesef yipraniyorsun ama sonucu güzel olursa degiyor canım
Kendini birakma,olacağına inan
Doktorum Ali öner Erdoğdu işinde çok uzman ve maddi Yönden olabildiğince anlayışlı bi doktor genetik tahlilleri vs devlette yaptırıyor geri kalanı özel Ege şehir hastanesinde ve irenbe tüp bebekte ve özelinde hallediyor hayırlısı olsun sağlıcakla bebişine kavuşmanı dilerimCanım bide bişey daha sorcam nerde tedavi gördün doktorunun adı ne ben dokuz eylül üniversitesi de tedaviye başladım
Amin sağol canım Allah razı olsunDoktorum Ali öner Erdoğdu işinde çok uzman ve maddi Yönden olabildiğince anlayışlı bi doktor genetik tahlilleri vs devlette yaptırıyor geri kalanı özel Ege şehir hastanesinde ve irenbe tüp bebekte ve özelinde hallediyor hayırlısı olsun sağlıcakla bebişine kavuşmanı dilerim
Geçmiş olsun Öncelikle u süreç İnan öyle çabucak ilerleyecek hiç fark etmeyeceksin bile sadece tüp bebek yaptırırsan transferden sonra Geçmiyor Günler şimdi ameliyat olursun diye düşünüyorum ben yaşın kaç bu arada 3 yıllık evli olduğun için tüp bebek şansın var raporun tutuyor diye biliyorum 23 yaşından da büyük Sen devlete bağlı bir tüp bebek merkezinde çok az miktar para ödeyerek tüp bebek yaptırabilirsin Bende de aynı sorun var Fakat benim tüpler tıkalı şükürler olsun hidrosalpenks yok zaten olsa da bir şey değişmeyecek de sadece aramızdaki tek varsan tüpün aldıracaksın Ben de tüp bebek yaptırıyorum şu anda ilk denemem tutmadı 2 deneme deyim zaten Tura sana rapor çıkar eşinde de sorun varsa eğerKızlar rahim filmi sonucumda hidrosalpenks yaziyo biraz netten araştırdım tüplerde sıvı birikimi yaziyo çarşamba gününe doktordan randevu aldım 12 senelik evliyim 3 sene önce doğal yolla gebe kaldım 11 haftalık kürtaj oldum çünkü 11 haftaya kadar hiç kalp atışı duymadık şuan tedaviye başladım eşimde ileri derecede varikosel vardı ameliyat oldu aranızda benim gibi olan varmı kafam çok karıştı çarşamba gününe kadar nasıl dayanacam bilmiyorum
Sağol canım ben 12 yıllık evliyim zaten devlette tadeviye başladım yaşım 30 devlet karşılar ama eşime daha hidrosalpenks olduğumu söylemedim çarşamba günü doktora gidecem orda oda öğrenecek biz tedavi başladığımız günden beri eşim tüp bebeğe karşı ailesinin baskısı yüzünden karşı bilemiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Allahim senin emeğinide boşa çıkarmasınGeçmiş olsun Öncelikle u süreç İnan öyle çabucak ilerleyecek hiç fark etmeyeceksin bile sadece tüp bebek yaptırırsan transferden sonra Geçmiyor Günler şimdi ameliyat olursun diye düşünüyorum ben yaşın kaç bu arada 3 yıllık evli olduğun için tüp bebek şansın var raporun tutuyor diye biliyorum 23 yaşından da büyük Sen devlete bağlı bir tüp bebek merkezinde çok az miktar para ödeyerek tüp bebek yaptırabilirsin Bende de aynı sorun var Fakat benim tüpler tıkalı şükürler olsun hidrosalpenks yok zaten olsa da bir şey değişmeyecek de sadece aramızdaki tek varsan tüpün aldıracaksın Ben de tüp bebek yaptırıyorum şu anda ilk denemem tutmadı 2 deneme deyim zaten Tura sana rapor çıkar eşinde de sorun varsa eğer
Allah razı olsun canım ben iki yıllık evliyim ama senin halinden pek fazla anlayamam şu an Tabii ki Bence de tüp bebeğe bir an önce yaptır eşin neden bu durumu onaylı bakmıyor zaten İşinde de sorun varmış Benim eşim de başta kabullenmek istemedi ama başka çaresi olmadığı için normal yollardan gibi alamayacağım için tüp bebeği yapmak zorunda kaldık eşini bunu güzel bir dille açıkla hayatta İnsanın başına ne geleceğini kimse bilmiyor bana deselerdi bundan 3 yıl önce tüp bebek yaptıracaksın rüyamda görsem daha inanmazdım ama Allah bunu yazmış Her şey nasip �nşallah senin de emeklerim boşa çıkmaz canım güzel haberlerini alırım Allah'ım yar ve yardımcımız olsun7Sağol canım ben 12 yıllık evliyim zaten devlette tadeviye başladım yaşım 30 devlet karşılar ama eşime daha hidrosalpenks olduğumu söylemedim çarşamba günü doktora gidecem orda oda öğrenecek biz tedavi başladığımız günden beri eşim tüp bebeğe karşı ailesinin baskısı yüzünden karşı bilemiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Allahim senin emeğinide boşa çıkarmasın
Amin sağol canım Allah razı olsun evet canım onu ikna etmeye calisacam çünkü başka caremiz yok şöyle bir cevreme bakıyorum artık nadiren insanlar doğal yolla çocukları oluyo rabbim bizede böyle uygun görmüş yapacak birşey yok Eşim ikna olursa önce benim tedavi olmam gerekiyo çünkü eşim 20 gün önce varikosel ameliyatı oldu 3 aya ancak sprem leri toparlanır demişti doktoru sabretmekten başka çarem yokAllah razı olsun canım ben iki yıllık evliyim ama senin halinden pek fazla anlayamam şu an Tabii ki Bence de tüp bebeğe bir an önce yaptır eşin neden bu durumu onaylı bakmıyor zaten İşinde de sorun varmış Benim eşim de başta kabullenmek istemedi ama başka çaresi olmadığı için normal yollardan gibi alamayacağım için tüp bebeği yapmak zorunda kaldık eşini bunu güzel bir dille açıkla hayatta İnsanın başına ne geleceğini kimse bilmiyor bana deselerdi bundan 3 yıl önce tüp bebek yaptıracaksın rüyamda görsem daha inanmazdım ama Allah bunu yazmış Her şey nasip �nşallah senin de emeklerim boşa çıkmaz canım güzel haberlerini alırım Allah'ım yar ve yardımcımız olsun7
Bence sen önce ameliyatın ol veya doktorumla görüş yine lerine başla yumurta toplanacağı gün anestezi veriyorlar o gün aynı zamanda o tüpün mide hidrosalpinks olan ya bağlarlar ya alırlar donmuş embriyo olur sana da büyük ihtimalle zaten öyle 3 ay geçiyor yani Şimdiki adetini bekleyeceksin bir ay zaten öyle geçti 2 adetin değil 3 adetinde eşinde sperm verir o arada Aynen öyle canım vallahi ben bu derdi kendime sadece ben de görmüyorum Herkes bu sorunları yaşıyor Benimde nasibimde bu varmış Allah bizi sınıyor Hem biz özel kişileriz Ben de çok sıkıldım çevremde benden sonra evlenenler kuzenlerim hepsi Jet hızı gibi hamile kalıyor Bu arada nerede yaşıyorsun Ben Ankara'da yaptırıyorum Ama Mardin'de yaşıyorum eşim geriyi eşimde Ankaralı bendeAmin sağol canım Allah razı olsun evet canım onu ikna etmeye calisacam çünkü başka caremiz yok şöyle bir cevreme bakıyorum artık nadiren insanlar doğal yolla çocukları oluyo rabbim bizede böyle uygun görmüş yapacak birşey yok Eşim ikna olursa önce benim tedavi olmam gerekiyo çünkü eşim 20 gün önce varikosel ameliyatı oldu 3 aya ancak sprem leri toparlanır demişti doktoru sabretmekten başka çarem yok
aynen canım dediğin gibi muhtemelen öyle olur canım ben izmirde yaşıyorum aslen mardin midyatliyim benim memleketimde yaşıyorsun senin transferin kaçıncı günü inşallah güzel haberini burdan bize verirsin ben bizim gibi olupta hamile kalanlar oldumu çok seviniyorum bana ve bizim gibi olanlara umut oluyo inşallah allah'ım senide sevindirsin |
Öyle mi canım çok sevindim mardin olduğuna Vallahi buranın insanları güzel İzmir'de mi yaşıyorsun geliyor musun Mardine inşallah Vallahi ben de öyle burada Çoğu kişi bana umut oldu ben de onlara Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum Bana istediğin her şeyi sorabilirsin sonuçta ben de ilk deneme tüp bebeğimi yaptım az çok bilgi sahibi olurum Elimden geldiğince yardımcı olurum inşallah Allah'ım seni de sevindirsin Allah razı olsun
aynen canım dediğin gibi muhtemelen öyle olur canım ben izmirde yaşıyorum aslen mardin midyatliyim benim memleketimde yaşıyorsun senin transferin kaçıncı günü inşallah güzel haberini burdan bize verirsin ben bizim gibi olupta hamile kalanlar oldumu çok seviniyorum bana ve bizim gibi olanlara umut oluyo inşallah allah'ım senide sevindirsin
Bir de ben transfer olmadım daha donmuş embriyo deneyeceğim lucrin iğne yapıyorum 8 günüm Adet olacağım biz sanırım 3 haftaya kadar transferim gerçekleşir
aynen canım dediğin gibi muhtemelen öyle olur canım ben izmirde yaşıyorum aslen mardin midyatliyim benim memleketimde yaşıyorsun senin transferin kaçıncı günü inşallah güzel haberini burdan bize verirsin ben bizim gibi olupta hamile kalanlar oldumu çok seviniyorum bana ve bizim gibi olanlara umut oluyo inşallah allah'ım senide sevindirsin
Sağol canım teşekkür ederim evet inşallah eşimde ikna olursa benimde ilk tüp bebek olucak bu konuda fazla bilgi sahibi değilim.canim mardin gerçekten çok güzel bir şehir kasım ayında gelmiştim en son rahmetli babamın mezarını ziyaret etmeye çok gidip gelemiyorum amam imkanım olsa hemen çıkar gelirdim siz iş amaclimi yasiyorsunuz mardindeÖyle mi canım çok sevindim mardin olduğuna Vallahi buranın insanları güzel İzmir'de mi yaşıyorsun geliyor musun Mardine inşallah Vallahi ben de öyle burada Çoğu kişi bana umut oldu ben de onlara Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum Bana istediğin her şeyi sorabilirsin sonuçta ben de ilk deneme tüp bebeğimi yaptım az çok bilgi sahibi olurum Elimden geldiğince yardımcı olurum inşallah Allah'ım seni de sevindirsin Allah razı olsun
Rabbim inşallah bu sefer bebeğini size nasip ederBir de ben transfer olmadım daha donmuş embriyo deneyeceğim lucrin iğne yapıyorum 8 günüm Adet olacağım biz sanırım 3 haftaya kadar transferim gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?