Hidrosalpenks

Merhaba, bana da laparoskopi önerdiler. Henüz net bir karara varamadık eşimle aklımız karıştı. iki adet genetik testi iyi embriyo dondurulmuş durumda. 5 adet doktor ile görüştük 1 adet doktor ortada kaldı 3 adet alınmasına gerek yok dedi bir adet kesin alalım dedi peki sizin geçirdiğiniz operasyonlarda tüpleri aldılar mı rahimle bağlantıyı mı kestiler ? Diyelim ki aldılar yumurta rezervini azaltıyor mu bu işlem. Doktorlarınıza sorabildiniz mi? Yardımlarınız için teşekkürler

Hayır ya öyle birşey duymadım ben . Benimde kapalı ama şişme gibi durum olursa kesin aldırırım sonuçta tüp bebek şansım var ve tedavim için bu g3r3kli . Bence sizde takmayın ıyi bir doktor bulun o yapsın nerde yasiyosunuz

İzmirde yaşıyorum ama tedavim istanbulda yapılıyor. Bir başarısız tüp bebek denememiz oldu hiç tutunamadı embriyolar. Benim yaşım 37 biraz o sebeple korkuyorum açıkcası eğer bu ameliyatla yumurta kalitesi olumsuz etkileniyo yada rezerv azalıyorsa öncesinde tekrar yumurta toplama yapmak isterim gerçi hiç gücüm yok gibi ama Allah büyük O zaman sizin laparoskopide sadece tüplerin rahimle bağlatısını kestiler değil mi?

Hayır açmaya çalıştı olmadı . Bende takmadım zaten ha tüpüm var ha yok kapalı yani daralma varmış. Tüp bebek denedim ilki olmadı 2. De tuttu çok şükür rabbim sanada nasip etsin tüpten başka sorunun yoksa laparoskopi olunca şansın çok yuksek

Anladım o zaman sizin de laparoskopi öncesi yumurta toplama işlemleri bitmişti değil mi? İlk transfer ameliyat öncesi miydi? Çok soruyorum nolur kusura bakmayın insan çok endişe ediyor ya olmazsa diye allah evladınızı size bağışladın iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Canım benim maceram su şekildeydi 1 sene çocuğum olmadıktan sonra rahim filmi çekildim ve tüplerinin kapalı olduğu ortaya çıktı Doktor Laparoskopi önerdi 1 hafta sonra laporoskopi oldu ve tüplerim açılmadı daralma varmış Onun dışında doktor Üzülme rahmin yumurtalıklarında ayet sağlam çok kaliteli dedi ilemedin İlkinde veya en geç 2 günde tüp bebeğin tutar dedi ve Öylede oldu Bunun ardından 1 ay sonra falan tedaviye başladım ilk taze embriyo uydutek tutmadı ikinci donmuş embriyo çift tuttu ve şu an tek gözüküyor bence senin donmuş embriyo varmış Bu kadar da yumurta rezervim etkiler diye düşünme Ben senden ilk duyuyorum onu yaşında var bence zaman kaybetmez senin için hata Laparoskopi zaten öyle basit bir işlem 1 gün hastanede yattım gece sabah da kalktım Ertesi gün de işlerimi yaptım öyle pek bir arama olmadı bir omuz ağrım oldu O da çok az iyi bir doktor ve hastane de yaparsan hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum

Canım çok çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…