Hidrosalpenksi olupda tüp bebek yaptıranlar

Rabbim yardımcımız olsun canım benim 2. denemem olacak benimde ameliyat olmam gerekli aslında sağ yumurtaligimdaki kist büyük şimdi tedavi gördüğüm dr ameliyatı onermedi tüp bebekle hamile birakabilisek sezaryana hem kist hem bebeği alırız dedi ama ilk deneme negatif embiryolar çok kaliteli demişlerdi ...bahsettiğin tedaviden sonra tuplerin sıvı geçiren kısmı kapandıktan sonra deneme yapıldı mı doktorlarında bildiği vardır bu şekilde pozitif sonuç alırsın inşallah

Cnm benim ameliyatımdan sonra 2 denemem oldu başarısız sonuçlandı ancak çoğu başarı elde ediyor şunuda demeden edemeyeceğim kist tüp bebek ilaçları ile daha da büyüyebiliyor bunu iyi araştır cnm mutlaka çok uzman Prf. İle görüş ve açık ameliyat olma laparoskopi olmanı tavsiye ederim

bence sen iyi bi doktora gidip durumunu anlat canım İstanbul tüp bebek merkezinde aret bey var ben oraya gıdıyorum bende capada 2 kere amelıyat oldum meğer tuplerımı alın dememe rağmen sadece bırını alıp dıgerını bırakmış serefsızler sımdı onlar yüzünden tekrar amelıyat olup tupumu aldırıcam ama bu sefer ozelde yaptırıcam amelıyatımıda aret bey yapıcak o tupu aldıktan sonra tedaviyle hemen hamıle kalıcaksın dedı bakalım ınsallah rabbım sıkıntılarımızı bıranon once gecırır

Gerekten mi tmm cnm önerini dikkate alacağım eğer yine ameliyat dersler edecek 5 çok korkuyorum ama bu iyi gelecekse elbette denerim

canım çok geçmiş olsun negatifle sonuçlandığına gerçekten çok üzüldüm.
geçen yıl çekildiğin rahim filminde varsa çıkması lazımdı aslında. eğer embriyoyu hidrosalpenk düşürdüyse şayet ,tüpünün içinde miktarı fazladır o zaman da filmde çıkması gerekmez miydi. tüplerin şişmiş görüntüsü var mıydı filmde acaba?

Allah sevdiği kullarını imtihan edermiş buna sevinmeliyiz.. rahminin ters olması sorun değil canım hiç kafana takma her şekilde bebeğini taşırsın. yeter ki sağlıklı şekilde hamile kalalım.

merhaba canım yaşadıkların çok zor şeyler. Allah böyle doktorlara imkan vermesin, bizleri de eline düşürmesin. ama artık tükendim demişsin ya..tam tükendim dediğin anda Allah yüzünü güldürecektir inan buna. burada ne mucizeler okudum, senin asla çocuğun olmayacak dedikleri insanlar hamile kalıp bebeklerini dünyaya getirdiler. elbette bizim de bebeklerimiz olacak , bir zamanı var ve o zamanı bekliyoruz. en hayırlı zaman çok yakında..şuan bize şer gibi görünen yarın hayır olacak.. dış gebelik yaşadım daha çok yeni. tüplerimde yapışıklık ve hidrosalpenks var ama ben kendimi toparladım pozitif düşünmeye çalışıyorum ve başaracağım. sen de böyle motive et kendini canım

kızlar benimde benzer şüphem var 3 deneme 3ündede düşük...rahim filmini yeni çektirdik tam olark sıvı için bişey denmedi ama iki tüpümdede hafif genişleme var enfeksiyon bilmem ne dediler,doktorum bunun tedaviye engel olmayacağını eğer sıvı birikmeside olsa tüplerde tıkanıklık olmadığından bir sorun doğurmayacağını söyledi..ve biz tedaviye başladık...naapmalıyım sizce laparoskopi ile tüplerimi aldırmalımıyım ...yine böyle bir düşük yaşamak istemiyorum..doktorumuza güvenmekten başkada bir çaremiz yokki...offf naapıcaz bilemiyorum

Allah sevdiği kullarını imtihan edermiş buna sevinmeliyiz.. rahminin ters olması sorun değil canım hiç kafana takma her şekilde bebeğini taşırsın. yeter ki sağlıklı şekilde hamile kalalım.

Ne güzel dedin arkadaşım. İçimi ferahlattın. Rabbim izin verirse sağlıklı bir şekilde taşıyacağım inşallah. Allah senin tez zamanda yüzünü güldürsün.

Çok sağol canım arkadaşım şüphesiz çok haklısın bende 4. Negatifimi 1 hafta önce aldım o yüzden çok yıkılmış yılgınım ama asla isyankar olmadım sözlerin bana güç verdi çooook teşekkürederim...inşaallah Rabbim gönlümüzün muradına en kısa sürede erdirsin.. ÂMİN

merhaba tuanamasal
sıvı için hiç mi bir yorumda bulunmadı. zaten genişleme sıvının tüpleri deforme etmesinden ileri geliyor.demekki sıvı var içinde ama çok fazla deforme etmemiş anlaşılan. tüpleri aldırmak ta riskli çünkü yumurta rezervi azalma riski oluşuyormuş. şu etapta tüp bebeğe başlamadan laparoskopiyle bağlantıyı kesmek yeterli olacaktır diye düşünüyorm. bebek sahibi olduktan sonra eğer bir daha bebek istemezsek aldırabiliriz bence.
doktorun neye karar verdi ?

cnm doktorum rahimfilmi çektirmeye karar vermeseydik direk tedaviye alacaktı...bir engel görmedi çünki kendisi beni histereskopi yapmıştı ve hidrosalpenks bulguları yok dedi,ama ben emin olmak için bir ay sonraya erteledim ve film çektirdim,hafif genişlemeler vardı nasıl deyim tüplerin uçlarına doğru çok ufak,tüplerim açık,filmi normal buldu engel olarak görmedi hatta ben tekrar düşük yaşamak istemiyorum ne gerekiyorsa yapalım dememe rağmen beni rahatlattı,bakalım doktoruma güvenmekten başka çare yok,tüpleri aldırmayı bende istemiyorum hemde sadece süphe ile...arada derede kaldım rabbim yardımcımız olsun ve bize kısmet etsin inşallah bu sevinci,laparoskopiye gerek görmedi anlıcağın

canım cevabın için teşekkürler benim geçen seneki rarim filmi röntgen filmi malzemesi gibi üzerindeki şekiler çok karışık tüm doktorlarda tüplerin açık dedi hiç bu sorunlardan bahseden olmadı geçen sene nisan ayında çektirmişim elime açıklamalı bir kağıt falanda verilmedi mart ayında 2. tüp bebeğe başlıyorum histereskopi yapıldı ama rahim filmini tekrarlanmadı :26:sen hangi aşamadasın arkadaşım Rabbim bizlerinde yüzünü güldürür annelliği nasip eder inşAllah

cnm bugün kan testi yaptırdım negatifacaba bu hafif genişlik olayını aaştırmayıp doktoruma güvenerek hatamı ettim,4. tedavimdi,eğer yeniden deersem 5 olacak, napıcam nereye gidicem bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar, 4 kez tüp bebek denedim 4 de rahim ve embriyo kaliteli olmasına rağmen negatifti ( şimdi bunun nedenini araştıracağım aama hidrosalpenks buna engel değil onun tesbiti ve düzeltilmesi için gerekli operasyonları geçirdim peki neden olmuyor (( genetik mi pıhtılaşma mı bağışıklık mı nedir bunlara bir bkatılacağım inşaallah herşey yolunda gider...

canım hayırlsı olsun hakkınızda inşlh, peki sen laparaskopi oldunmu yani bağlantılar kesildimi? genetik test yaptırın muhakkak ben geçen yıl kendim istedim yaptırdım bende mhftr c677t taşıyıcı çıktı..

cnm bugün kan testi yaptırdım negatifacaba bu hafif genişlik olayını aaştırmayıp doktoruma güvenerek hatamı ettim,4. tedavimdi,eğer yeniden deersem 5 olacak, napıcam nereye gidicem bilmiyorum

merhaba tunamasal, geçmiş olsun öncelikle bende 2 hafta önce 5. negatimi aldım benimde tplerde genişleme var, aslında ameliyat olucaktım tüpleri aldırmak istiyodum ama dr. gerek olmadığını sadece genişleme var sorun olmaz boşuna tüplerini aldırma dedi benimde kafam karışık valla...

Selam kizlar ben de hidrosalpenks ameliyati olucam. Daha once bir tupumu aldirdim simdi digeri de sismis onu da aldirmam gerekiyormus. Eger tuplerde genisleme varsa en azindan baglatmamiz gerekiyor diye biliyorum.

Yapan arkadaslar regli oncesi yada sonrasi farkediyoyurmu?

Bilginiz varsa cevaplarmisiniz lutfen?

ÂMİN, Evet cnm kesildi bağlantı genetik baktırmadım işte bende onu yaptırmak istiyorum cnm geçmişolsun sanada bu tesbitedilen taşıyıcılık engel teşkilediyor mu tutmasına çaresi var mı?

Benim ameliyat günüm aylar öncesinden belirlenmişti tam o zamana denk gelecek reglim dedim hiç sorun değil dedi Dr. Onlar zaten durduruyorlar kanamayı ameliyat sonrasında devam ediyor adet aynı şekilde... Rabbim şifa versin canım şimdiden geçmişolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…