- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
- Konu Sahibi elifertoygurci
-
evet kızlar hıdrosalpenks amelıyatımı daha once ıkı kez acık amelıyat olduğum ıcın acık amelıyat seklınde oldum ve ıkı tupude bağladılar sımdı rabbım nasıp ederse temmuz ayı adetımle 3.tüpbebek denememı yapıcam allahım inşallah bu sefer tutar ve burdan olumlu olumsuz sonucu paylasıcamkı hıdrosalpenksden mı kaynaklanıyo tutup tutmaması anlayalım.rabbım onumuze başka bı engel çıkarmazsa eger bu sefer cok umutluyum ne maddı ne manevı gucu kalıyo ınsanın rabbım dualarımızı kabul etsın ve en kısa surede meleklerımıze kavuştursun bızı
Ecrim çok geçmiş olsun . Benimde tüplerim alındı . Tüp bebek tedavisine başlıycaz . Benim ilk denemem olucak . Rabbim inşallah yüzümüze güler . Lütfen gelişmelerini yaz . Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Merhaba
Sen de mi hidrosalpenks den dolayi aldirdin tuplerini?
Kapali mi oldu ameliyatin ve sonrasinda nekadar sure sonra tup bebek tedavisine başliyorsun?
Bana da hidrosalpenks teşhisi kondu.1 ay onceki rahim filminde yokken 1 ay sonra oluşmuş diyor iki tup de alinmasi gerek diyor doktorum fakat farkli doktorlara gidip emin olmak istiyorum kesin olarak.ondan sonra ameliyat olucam
Benim dış gebelikten dolayı alındı ikiside bir sene içerisinde gerçekleşti ve 10 yıl olacak şimdi tüp bebek kararı aldık ve başlıyoyoruz tahlilleri yaptırdık randevu bekliyoruz ön görüşme için .
Ameliyat kapalı olmuştu . Ben de derim ki başka doktorada git bu çok önemli . Bazı durumlarda tüplerin olmaması tüp bebeği sonuçları daha iyi sonuçlar veriyormuş . Ama ben 10 yıldır doğal yoldan hamile kalamamak pisikolojisini çok iyi biliyorum.
Başka doktora da git kesinlikle
Başka sebeplerden dolayı beklemek zorunda kaldım . Ama araştırmalarım ve doktorlarında söylediğine göre bazen tüplerin olmaması tüp bebek için iyi sonuçmuş . Hayırlısı diyorum .
Sende bir an önce çok iyi bir doktorla görüşmelisin g kalma tabiki ya
İnsallah tup bebek tedavin olumlu sonuclanir
Allah kimsenin emeklerini ve beklentilerini boşa cikarmasin
ÂMİN, Evet cnm kesildi bağlantı genetik baktırmadım işte bende onu yaptırmak istiyorum cnm geçmişolsun sanada bu tesbitedilen taşıyıcılık engel teşkilediyor mu tutmasına çaresi var mı?
Ecrim çok geçmiş olsun . Benimde tüplerim alındı . Tüp bebek tedavisine başlıycaz . Benim ilk denemem olucak . Rabbim inşallah yüzümüze güler . Lütfen gelişmelerini yaz . Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Canım çok teşekkürler gelişmelerimi herzaman yazıcam burdan temmuzda baslıycam sanırım tedavıye amelıyat olalı daha bir ay oldu çünkü.... tüplerin kapatılması ve alınması gerçekten insan piskolojik olarak etkileniyo ama hayırlısı buysa eger sonunda kavusucaksak bebişlerimize denemeye değer herşeyi diye düşünüyorum senin ilk denemen olucak peki nerde ve nezaman başlıycan tedavine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim 10 yıl oldu alınalı tüplerim . Başka sebeplerden . yeni karar aldık çocuk için . Yurt dışında yaşıyorum burda bir tüp bebek merkezinde olucak . Daha tahlil aşamasındayız randevuyu onlar belirliyor yoğunluktan dolayı .
Evet ben bu psikolojiyi çok iyi biliyorum doğal yoldan hamile kalamak düşüncesi insanı yıpratıyor. Ama artık herşeyin bir yolu var sıkıntı yapmaya gerek yok sende sakın yyapma .
Benimde hidrosalpenksim var bu yüzden 2 kapalı, 2 açık ameliyat oldum tüplerimi almadılar ama rahimle bağlantısını kestiler 4 kez tüp bebek denedim yumurta kalitem ve sayım iyi embriyolarda sağlıklı ve kaliteli olmasına rağmen hiç pozitif sonuç alamadımCanım çok teşekkürler gelişmelerimi herzaman yazıcam burdan temmuzda baslıycam sanırım tedavıye amelıyat olalı daha bir ay oldu çünkü.... tüplerin kapatılması ve alınması gerçekten insan piskolojik olarak etkileniyo ama hayırlısı buysa eger sonunda kavusucaksak bebişlerimize denemeye değer herşeyi diye düşünüyorum senin ilk denemen olucak peki nerde ve nezaman başlıycan tedavine
Benimde hidrosalpenksim var bu yüzden 2 kapalı, 2 açık ameliyat oldum tüplerimi almadılar ama rahimle bağlantısını kestiler 4 kez tüp bebek denedim yumurta kalitem ve sayım iyi embriyolarda sağlıklı ve kaliteli olmasına rağmen hiç pozitif sonuç alamadımCanım çok teşekkürler gelişmelerimi herzaman yazıcam burdan temmuzda baslıycam sanırım tedavıye amelıyat olalı daha bir ay oldu çünkü.... tüplerin kapatılması ve alınması gerçekten insan piskolojik olarak etkileniyo ama hayırlısı buysa eger sonunda kavusucaksak bebişlerimize denemeye değer herşeyi diye düşünüyorum senin ilk denemen olucak peki nerde ve nezaman başlıycan tedavine
Benimde hidrosalpenksim var bu yüzden 2 kapalı, 2 açık ameliyat oldum tüplerimi almadılar ama rahimle bağlantısını kestiler 4 kez tüp bebek denedim yumurta kalitem ve sayım iyi embriyolarda sağlıklı ve kaliteli olmasına rağmen hiç pozitif sonuç alamadım( şimdi nedenini araştırıyorum hayırlısı bakalım... İnşaallah senin için bu ameliyat mutlu sona kavuşşacağın son meşakkat olur :)
Ayyy canımm benimmmm hakkımızda hayırlısı amin canım inşallah rabbim hayırlıysa versin bizim göremediklerimizi yaradan görür.peki canım sen neden bukadar ameliyat geçirdin hep tüplerle alakalımıydı
8 yaşında apandistim parlamıştı o zamanın koşullarında kötü bir ameliyatı geçirmiştim ondan dolayı karın içşnde yani peritonda özellikle yumurtakumların çevresinde yapışıklıklar oluşmuş bunların içi zamanla du doluyor ve yumurtalık kisti gibi görünüyor anlayana kadar 2 ameliyat çözüm için 2 ameliyat daha olmak durumunda kaldım maalesefRabbim emeklerimizin ve sabrımızın mükafatını versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?