Hidrosalpenksi olupda tüp bebek yaptıranlar

Merhaba kızlar benimde solda cikolata kistim var ve 2 negatif tup bebek yaptik persembe günü laparoskopi oldum sol tüp tikali yapisik alamamislar ama baglantiyi kesmisler rahimle olan sag taraf iyi gecis var dedi doktor rahim de temizmis cok şükür Allah hepimizin yardimcisi olsun Rabbim saglikla hayirlisiyla bebislerimizi göndersin inşallah hoscakalin

evet kızlar hıdrosalpenks amelıyatımı daha once ıkı kez acık amelıyat olduğum ıcın acık amelıyat seklınde oldum ve ıkı tupude bağladılar sımdı rabbım nasıp ederse temmuz ayı adetımle 3.tüpbebek denememı yapıcam allahım inşallah bu sefer tutar ve burdan olumlu olumsuz sonucu paylasıcamkı hıdrosalpenksden mı kaynaklanıyo tutup tutmaması anlayalım.rabbım onumuze başka bı engel çıkarmazsa eger bu sefer cok umutluyum ne maddı ne manevı gucu kalıyo ınsanın rabbım dualarımızı kabul etsın ve en kısa surede meleklerımıze kavuştursun bızı

Ecrim çok geçmiş olsun . Benimde tüplerim alındı . Tüp bebek tedavisine başlıycaz . Benim ilk denemem olucak . Rabbim inşallah yüzümüze güler . Lütfen gelişmelerini yaz . Rabbim yar ve yardımcın olsun hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Merhaba
Sen de mi hidrosalpenks den dolayi aldirdin tuplerini?
Kapali mi oldu ameliyatin ve sonrasinda nekadar sure sonra tup bebek tedavisine başliyorsun?
Bana da hidrosalpenks teşhisi kondu.1 ay onceki rahim filminde yokken 1 ay sonra oluşmuş diyor iki tup de alinmasi gerek diyor doktorum fakat farkli doktorlara gidip emin olmak istiyorum kesin olarak.ondan sonra ameliyat olucam

Benim dış gebelikten dolayı alındı ikiside bir sene içerisinde gerçekleşti ve 10 yıl olacak şimdi tüp bebek kararı aldık ve başlıyoyoruz tahlilleri yaptırdık randevu bekliyoruz ön görüşme için .
Ameliyat kapalı olmuştu . Ben de derim ki başka doktorada git bu çok önemli . Bazı durumlarda tüplerin olmaması tüp bebeği sonuçları daha iyi sonuçlar veriyormuş . Ama ben 10 yıldır doğal yoldan hamile kalamamak pisikolojisini çok iyi biliyorum.
Başka doktora da git kesinlikle

Evet oyle yapicam
Bu tuplerden akan sivi embriyoyu zehirliyormuş her yerde yorum ayni
Keske sen de bukadar beklemeseydin 10 yil cok uzun bi zaman.Ama herseyde bi hayir vardir
İnsallah bu basladigin tedavi olumlu sonuclanir

Son düzenleme:
Başka sebeplerden dolayı beklemek zorunda kaldım . Ama araştırmalarım ve doktorlarında söylediğine göre bazen tüplerin olmaması tüp bebek için iyi sonuçmuş . Hayırlısı diyorum .
Sende bir an önce çok iyi bir doktorla görüşmelisin g kalma tabiki ya

İnsallah tup bebek tedavin olumlu sonuclanir
Allah kimsenin emeklerini ve beklentilerini boşa cikarmasin

ÂMİN, Evet cnm kesildi bağlantı genetik baktırmadım işte bende onu yaptırmak istiyorum cnm geçmişolsun sanada bu tesbitedilen taşıyıcılık engel teşkilediyor mu tutmasına çaresi var mı?

cnm bu taşıyıcılık gebeliğe engel değil ama yinede önlem açısından kan sulandırıcı kullanıyorum şuan gebelik olursada iğneye başlıycam...

Son düzenleme:

Canım çok teşekkürler gelişmelerimi herzaman yazıcam burdan temmuzda baslıycam sanırım tedavıye amelıyat olalı daha bir ay oldu çünkü.... tüplerin kapatılması ve alınması gerçekten insan piskolojik olarak etkileniyo ama hayırlısı buysa eger sonunda kavusucaksak bebişlerimize denemeye değer herşeyi diye düşünüyorum senin ilk denemen olucak peki nerde ve nezaman başlıycan tedavine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Benim 10 yıl oldu alınalı tüplerim . Başka sebeplerden . yeni karar aldık çocuk için . Yurt dışında yaşıyorum burda bir tüp bebek merkezinde olucak . Daha tahlil aşamasındayız randevuyu onlar belirliyor yoğunluktan dolayı .
Evet ben bu psikolojiyi çok iyi biliyorum doğal yoldan hamile kalamak düşüncesi insanı yıpratıyor. Ama artık herşeyin bir yolu var sıkıntı yapmaya gerek yok sende sakın yyapma .

inşallah bebeğine kavuşursun rabbim emeklerini boşa çıkartmaz .gelişmeleri sende yaz takip edicem :)

Benimde hidrosalpenksim var bu yüzden 2 kapalı, 2 açık ameliyat oldum tüplerimi almadılar ama rahimle bağlantısını kestiler 4 kez tüp bebek denedim yumurta kalitem ve sayım iyi embriyolarda sağlıklı ve kaliteli olmasına rağmen hiç pozitif sonuç alamadım ( şimdi nedenini araştırıyorum hayırlısı bakalım... İnşaallah senin için bu ameliyat mutlu sona kavuşşacağın son meşakkat olur :)

Benimde hidrosalpenksim var bu yüzden 2 kapalı, 2 açık ameliyat oldum tüplerimi almadılar ama rahimle bağlantısını kestiler 4 kez tüp bebek denedim yumurta kalitem ve sayım iyi embriyolarda sağlıklı ve kaliteli olmasına rağmen hiç pozitif sonuç alamadım ( şimdi nedenini araştırıyorum hayırlısı bakalım... İnşaallah senin için bu ameliyat mutlu sona kavuşşacağın son meşakkat olur :)

Ayyy canımm benimmmm hakkımızda hayırlısı amin canım inşallah rabbim hayırlıysa versin bizim göremediklerimizi yaradan görür.peki canım sen neden bukadar ameliyat geçirdin hep tüplerle alakalımıydı

Ayyy canımm benimmmm hakkımızda hayırlısı amin canım inşallah rabbim hayırlıysa versin bizim göremediklerimizi yaradan görür.peki canım sen neden bukadar ameliyat geçirdin hep tüplerle alakalımıydı

8 yaşında apandistim parlamıştı o zamanın koşullarında kötü bir ameliyatı geçirmiştim ondan dolayı karın içşnde yani peritonda özellikle yumurtakumların çevresinde yapışıklıklar oluşmuş bunların içi zamanla du doluyor ve yumurtalık kisti gibi görünüyor anlayana kadar 2 ameliyat çözüm için 2 ameliyat daha olmak durumunda kaldım maalesef Rabbim emeklerimizin ve sabrımızın mükafatını versin inşaallah

Ayyy cnm benim gerçekten çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah vardır herişte bi hayır ve beterin beteri vardır diye hep avutuyorum ben kendimi sende böyle düşün ama maddi manevi gücümüzün yettiğinc pes etmek yok rabbimden umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…