Merhaba ,
Benim sorunum da aynıydı, tek fark benim amh düşüktü +endometriozisim vardı. Eşimde problem yok. Fakat 3 tüp bebek denememiz de olumsuz sonuçlanınca merkez değiştirdik ve şuanki doktorumla tedaviye devam ettik.
Yumurta toplamalarim yapıldıktan sonra doktorum transfer öncesi hsg istedi. Ben de sizin gibi Cevat Beyde çektirdim hsgyi. Hidrosalpinks tanısı konunca doktorum laparoskopi yapılmasını önerdi.
Tüplerini ya bağlayacağız, ya alacağız, dedi.
Yoksa tüplerden akan enfeksiyon yüzünden bebek tutunamazmış. İnsan tabi boyle birseyi duyunca hayal kırıklığına uğruyor. Yine de tek sorunum budur insallah diye ümit ederek kabul ettim .
Bu aşamada size önerim ameliyatı olun ama kesinlikle tecrübesine ve bilgisine güvendiğiniz bir doktorda laparoskopi yaptırın. Evet basit bir ameliyat ama komplikasyonları da var.
Ben aralikta laparoskopi oldum ,subatta transferim yapıldı, şuan ikiz bebeklerime hamileyim
Süreci hic zor ve yıpratıcı olarak düşünmeyin, en iyi hastanelerden birinde tedavi oluyorsunuz ,amh degeriniz iyi ,sorunun ne olabileceği tespit edilmiş ,laparoskopi olup sorununuz çözülünce transferiniz cok yüksek ihtimalle tutacaktır
şöyle düşünün bebeğinize kavuşmaya giden yolda aradaki engeller ortadan kalkıyor
️