• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hıh buda bana dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buda
Vermicem
Zart zurt
Dağdan gelen, dağdan ineni beğenmiyor derler

Ayakkabını bırakmayacaksın dışarda ki, laf etmeye yüzün olsun

Dağdan gelen derken ? Kimsin de benimle böyle konusabiliyorsun.

algilarimizda problem var sanirim, 'gorevli zile basiyor copumu cikartiyorum' ve 'ayakkabımi kapimda cikartip evimin icine aliyorum' yazmis. okuduğumuzu anlayalim.
Yahu biraktigimi kim söyledi. Terligim durur sadece onu koymuyorum artık. Salon kadını ne alaka ? Saç başa kavgami edeyim. Çözüm arıyoruz şurda. Kimseyi kırmadan incitmeden ne yapabilirimi bulmaya çalışıyorum.
Senin terlik duruyorsa
Onların da pabuçları durur

Kabul edin şunu artık

Ben gri tavır alıp, siyahı şikayet edeyim

Tamam

Senin terlik duruyorsa
Onların da pabuçları durur

Kabul edin şunu artık

Ben gri tavır alıp, siyahı şikayet edeyim

Tamam
1 terlik ile zibilyon tane ayakkabinin daginik goruntusu es deger mi sizce? onlarda en asgari olcude ayakkabı koysaydi bu tavrinizi anlardim da siz polemik icin yaziyorsunuz, ben çekiliyorum.

Hem hakli hem haksizsiniz benide o manzara rahatsiz eder ama bu manzarayla karsilasmamak icin su aralar kendime tarla bakiyorum cunku insanlarla bi arada yasamak zor gercekten insanlardan uzak rahat bi hayat istiyorsaniz tarla alip ev yapin

Hem hakli hem haksizsiniz benide o manzara rahatsiz eder ama bu manzarayla karsilasmamak icin su aralar kendime tarla bakiyorum cunku insanlarla bi arada yasamak zor gercekten insanlardan uzak rahat bi hayat istiyorsaniz tarla alip ev yapin

Mesleki şartlardan dolayi mümkün değil. Tarla alıp ev yapmam.

Sizin yerinizde olsam karşıdaki kadına sohbet esnasında ,ay duydunmu karşı aptmanın ayakkabılarını çalmışlar.bir kaç aileden duyduk ,sizinkiler de dışarda ya uyarmak istedim komsuyuz sonuçta değil mi derdim.

Çalınmıyor mu? Bizim apartmanda çaldıkları için kimse dışarı bırakamıyor. Her seferinde kapının önüne itmekten başka çözüm yok gibi

Ben duvara monte edilen bayağı rafı olan ayakkabılık yaptırdım.3 katın ayakkabısını da alıyor .Yerde olunca hem görüntü kirliliği ,hem temizliği zor,aranızda anlaşıp ortak yaptırabilirsiniz,kabul etmezse kendi tarafına atmaktan başka çaresi yok.

Ben duvara monte edilen bayağı rafı olan ayakkabılık yaptırdım.3 katın ayakkabısını da alıyor .Yerde olunca hem görüntü kirliliği ,hem temizliği zor,aranızda anlaşıp ortak yaptırabilirsiniz,kabul etmezse kendi tarafına atmaktan başka çaresi yok.

Sanmıyorum kabul etmezler onu

Ay bizim kapının önü de öyledir. Gören içerde 30 kişi var sanır :D

Önerildi mi bilmiyorum ama şu sebzelik benzeri kapı önüne koyulan ayakkabılıklar var ya, bir tane onlardan hediye edin. İşe yarar herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X