- 27 Şubat 2012
- 16.949
- 28.651
- 798
Buda
Vermicem
Zart zurt
Dağdan gelen, dağdan ineni beğenmiyor derler
Ayakkabını bırakmayacaksın dışarda ki, laf etmeye yüzün olsun
Dağdan gelen derken ? Kimsin de benimle böyle konusabiliyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buda
Vermicem
Zart zurt
Dağdan gelen, dağdan ineni beğenmiyor derler
Ayakkabını bırakmayacaksın dışarda ki, laf etmeye yüzün olsun
algilarimizda problem var sanirim, 'gorevli zile basiyor copumu cikartiyorum' ve 'ayakkabımi kapimda cikartip evimin icine aliyorum' yazmis. okuduğumuzu anlayalim.
Senin terlik duruyorsaYahu biraktigimi kim söyledi. Terligim durur sadece onu koymuyorum artık. Salon kadını ne alaka ? Saç başa kavgami edeyim. Çözüm arıyoruz şurda. Kimseyi kırmadan incitmeden ne yapabilirimi bulmaya çalışıyorum.
Ben sakinim.Sakin olur musunuz lütfen ?
1 terlik ile zibilyon tane ayakkabinin daginik goruntusu es deger mi sizce? onlarda en asgari olcude ayakkabı koysaydi bu tavrinizi anlardim da siz polemik icin yaziyorsunuz, ben çekiliyorum.Senin terlik duruyorsa
Onların da pabuçları durur
Kabul edin şunu artık
Ben gri tavır alıp, siyahı şikayet edeyim
Tamam
Polemiğe giriyorsun ama. Sakin olun derken hepinize söyledim, polemikte uyarı alma sebebidir.Ben sakinim.
Hakaret etmeden yorum yaptım
Saldırıya uğradım
Hem hakli hem haksizsiniz benide o manzara rahatsiz eder ama bu manzarayla karsilasmamak icin su aralar kendime tarla bakiyorum cunku insanlarla bi arada yasamak zor gercekten insanlardan uzak rahat bi hayat istiyorsaniz tarla alip ev yapin
Mis kokulu terlik vs ayakkabıPolemiğe giriyorsun ama. Sakin olun derken hepinize söyledim, polemikte uyarı alma sebebidir.
Teşekkür ederim Güney karım küreciMis kokulu terlik vs ayakkabı
Tamam göz ardı yapacağım
Mesleki şartlardan dolayi mümkün değil. Tarla alıp ev yapmam.
Çalınmıyor mu? Bizim apartmanda çaldıkları için kimse dışarı bırakamıyor. Her seferinde kapının önüne itmekten başka çözüm yok gibi
Ben duvara monte edilen bayağı rafı olan ayakkabılık yaptırdım.3 katın ayakkabısını da alıyor .Yerde olunca hem görüntü kirliliği ,hem temizliği zor,aranızda anlaşıp ortak yaptırabilirsiniz,kabul etmezse kendi tarafına atmaktan başka çaresi yok.
Bi kere çalınsa koymazlar :)Yok hiç çalınma olmadı şimdiye kadar.
Sanmıyorum kabul etmezler onu
Ay bizim kapının önü de öyledir. Gören içerde 30 kişi var sanır![]()