• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hıh buda bana dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir apartman toplantisi yapip soz alin derdinizi dile getirin cozulur bence zamanla ama.

Muhtemelen sen de ayakkabıları dışarda çıkarıp eve giriyorsun,

Çöp koymak falan yazmışsın kapı önüne

Öyle yapana, böyle komşu

Apartman gorevlimiz toplamadan zile basıyor. O zaman çıkarıyorum. Gel mutfaktan al diyemicegime göre. Nasıl okuyorsunuz acaba konuyu anlamıyorum. Bahsettigim komşu ise çöp saatinden yarım saat önce koyuyor kapıya. Anlatabildim mi ?

Öyle yapana, böyle komşu

Ayrıca evet dışarıda çıkarıp içeri alıyorum. Sivrilmek için yorum yapmayın allah aşkına

Öyle yapana, böyle komşu
Kadının yazdığı 2 satırdan bu çıkarımı nasıl yaptınız acaba? Arada sizin yorumlarınıza denk geliyorum da hep böyle sivri uçlu cümleler...

kapısının önüymüs ne alaka ya o kapisinin önünü herkes goruyor. Kimse mecbur degil o daginik kotu görüntüyü gormeye.. apartman yahu, ortak kullanılan alanda kafaniza gore davranamazsiniz..
bu kadar medeniyetten kulturden uzaksaniz gidin mustakil eve çıkın isterseniz carsamba pazari yapin kapi önünü kime ne..
apartmanda yaşama kültürü denen birsey var.
Hayret birsey ya.

Ayakabi kokusu berbat bisey gercekten ve hakkimiz diye her dairenin onunde 10 tane ayakabi olursa apartmani igrenc bi koku kaplar iyyy :kusmuk:ben olsam tum ayakabilari elime eldiven gecirip bir cop posetine toplar saklardim onlar calindi hirsiz var diye artik koymazlardi :KK62:bi kac gun sonra o poseti kapilarinin onune koyardim onlar da mesaji alirlardi

Kadının yazdığı 2 satırdan bu çıkarımı nasıl yaptınız acaba? Arada sizin yorumlarınıza denk geliyorum da hep böyle sivri uçlu cümleler...

Polemik cikaracaklar ya dert o başka bişey değil.

kapısının önüymüs ne alaka ya o kapisinin önünü herkes goruyor. Kimse mecbur degil o daginik kotu görüntüyü gormeye.. apartman yahu, ortak kullanılan alanda kafaniza gore davranamazsiniz..
bu kadar medeniyetten kulturden uzaksaniz gidin mustakil eve çıkın isterseniz carsamba pazari yapin kapi önünü kime ne..
apartmanda yaşama kültürü denen birsey var.
Hayret birsey ya.

Iste tam olarak derdim bu. Dağınık görüntü ve hoş olmayan koku mecbur değilim

Ayrıca evet dışarıda çıkarıp içeri alıyorum. Sivrilmek için yorum yapmayın allah aşkına
Demek istediğim kapı önünde ayakkabı bırakıyorsun

Bırakmadığın halde, buna konu açana kadar müdahale etmemen?

Sakin, salon kadını değilsin, kimsenin yaptığı çirkinliği niye sindirdin.

Demek istediğim kapı önünde ayakkabı bırakıyorsun

Bırakmadığın halde, buna konu açana kadar müdahale etmemen?

Sakin, salon kadını değilsin, kimsenin yaptığı çirkinliği niye sindirdin.
müdahale ettiğini söylüyor konu sahibi. lakin sonuc alamamis dert edinmiş konu açmış başka fikirler için.
salon kadini olmakla ne alaka yazmadan gecemedim.

Istediklerini vermicem konuşup konuşup susarlar. 1 kez cevap veririm tamam gerisi ilgilendirmez. Benim derdim ne vurmaya çalıştığı ne çok saçma.
Buda
Vermicem
Zart zurt
Dağdan gelen, dağdan ineni beğenmiyor derler

Ayakkabını bırakmayacaksın dışarda ki, laf etmeye yüzün olsun

müdahale ettiğini söylüyor konu sahibi. lakin sonuc alamamis dert edinmiş konu açmış başka fikirler için.
salon kadini olmakla ne alaka yazmadan gecemedim.
Çöpünü, ayakkabınısı

Kapı önüne koyuyormuş

Yorumları ve konusu beni yanıltmadı

O bırakıyorsa, herkes bırakır

Buda
Vermicem
Zart zurt
Dağdan gelen, dağdan ineni beğenmiyor derler

Ayakkabını bırakmayacaksın dışarda ki, laf etmeye yüzün olsun

Yahu biraktigimi kim söyledi. Terligim durur sadece onu koymuyorum artık. Salon kadını ne alaka ? Saç başa kavgami edeyim. Çözüm arıyoruz şurda. Kimseyi kırmadan incitmeden ne yapabilirimi bulmaya çalışıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X