• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hıh buda bana dert oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu çok sıkıntı kokusu ayrı, görüntüsü ayrı dert. Tam bir pislik gerçekten. Ayağınıza takılanı kapıdan(onların kapıdan) uzaklaşacak şekilde tekmeleyin.
Yapılan terbiyesizlik.

Koku ve goruntuye çözüm bulamadım. Itelemek daha da kötü görüntü çıkarıyor. Yaptım bir kaç kez

Aynı bu yorumu yazacaktım... utandırmak lazım böylelerini..
Utanacak olsalar yaparlar miydi? Bilme ki utanirlar mi? Bazi insanlar daginigi pisligi goremiyirlar ki rahatsiz olsunlar. Gorenlere batiyor sadece malesef. Ayakkabilikta olsa dagitmayi ve pis tutmayi basarirlar bence.

Iyyyy ya bu konulardan bende çok dertliyim bizim her kat 4 daireden oluşuyor..
Biz dükkan üstünde oturuyoruz tam merkezde evimiz istediğim herşey var burada..
Heryer yakın bize..
Ama gel gör ki bu pis insanlar beni delirtiyor...
İşin en kötü yanıda bizim apartmandakilerin hepsi ya öğretmen ya hemşire yada doktor yeminle kafayı yedirtiyorlar bana...

Bizim kattaki komşularla ilgili sorun yok hepsi çok temiz..
Bi benim karşımdakiler pis çöpü kapının önüne koyuyor kokudan ölüyorum bide öğretmen olucak..
Ve sadece yan komşu onun karşı komşusu bide ben ev hanımıyız bizim kapı önleri tertemiz...
Doktor, öğretmen, hemşire olanların ki kokudan durulmuyor..

Üstelik bizim daire dükkan üstü ve dükkan üstü olan yerde çok büyük çok güzel..
Orayı teras yaptık ama malesef yukarıdakiler insan olmadıkları için alkol kapakları, iç çamaşırları, paspaslar, çoraplar ve tomar tomar saç :sinirli:
Bilgisayardan yazı çıkarttık iç çamaşırlarınıza sahip çıkın kafanızı uzatıpta saçınızı taramayın alkol kapaklarınızı atmayın ve en önemlisi ekmeklerinizi atmayın bizde insanız diye yazıyı asansöre ve apartman kapısına astık akşama bi baktık asansördeki kağıt yırtık pırtık apartman kapisindakide yok kayıp...:kızgın:
Pis insanlar bunlar bide öğretmen doktor diye güveniyoruz işte..

Ayni sorun bende de var canım. Cok sinir bozucu oluyor gercekten. Onun kapisinin onundekine karismam ama benim tarafima gelenleri onlarin trafina itekliyorum. Bunu bir cok defa yaptim. En sonunda anladilar da kendi sınırlarına tasmiyorlar.

Utanacak olsalar yaparlar miydi? Bilme ki utanirlar mi? Bazi insanlar daginigi pisligi goremiyirlar ki rahatsiz olsunlar. Gorenlere batiyor sadece malesef. Ayakkabilikta olsa dagitmayi ve pis tutmayi basarirlar bence.

Fazla geleni içeri almak yerine benim ayakkabiligima koymuslardi. Yine de toplumuydu Hayır. Bende alıp birini Edirne'ye diğerini karsa firlatmistim.

Ayni sorun bende de var canım. Cok sinir bozucu oluyor gercekten. Onun kapisinin onundekine karismam ama benim tarafima gelenleri onlarin trafina itekliyorum. Bunu bir cok defa yaptim. En sonunda anladilar da kendi sınırlarına tasmiyorlar.

Yine Sizinkiler anlamış malesef benim komşular ısrarla kapı önüme kadar dayiyor

Aman bu konu zor

Apartmana ilk taşındık

Bizim kapı asansörden de diğer kapılardan da uzakta önünde pencere var vs

Kapıların önünde ayakkabılar hatta o plastik ayakkabılıklar ama üstünde bir karış tozlu ayakkabılar var ayakkabılıklar da tozlu vs

Biz bir akşam piknikten geldik

Mangalı karton kutuda kapının yanına koyduk içeri alacaktık o an elimiz dolu idi

Sonra bir baktık gitmiş

Biz de site görevlisi çöp sanıp attı dedik yeni taşındığımız için kutulu çöpler vs çıkmıştı çok da umursamadık

Neyse bir akşam geç geldik çocuğun arabasını bıraktık yine kapının önüne ama kimsenin geçişi vs engel değil ve kapalı bir çeşit baston gibi kapanıyor

Akşam bir geldik araba yok

Nerede olabilir

Bodrumda depo gibi bir yer vardı bir baktım tüm çer çöp arasında bizim araba

Aldım geldim görevliye de çal kapıyı al içeri de Nasıl alıp depoya tıkıyorsun dedim yasak dedi

Bir daha koymadım

Ama ayakkabılar hala ortada hatta diğer blokta birisi o benim arabamın durmasına izin verilmeyen yere tavana kadar dolap yapmış vs cs

Aman bu konu zor

Apartmana ilk taşındık

Bizim kapı asansörden de diğer kapılardan da uzakta önünde pencere var vs

Kapıların önünde ayakkabılar hatta o plastik ayakkabılıklar ama üstünde bir karış tozlu ayakkabılar var ayakkabılıklar da tozlu vs

Biz bir akşam piknikten geldik

Mangalı karton kutuda kapının yanına koyduk içeri alacaktık o an elimiz dolu idi

Sonra bir baktık gitmiş

Biz de site görevlisi çöp sanıp attı dedik yeni taşındığımız için kutulu çöpler vs çıkmıştı çok da umursamadık

Neyse bir akşam geç geldik çocuğun arabasını bıraktık yine kapının önüne ama kimsenin geçişi vs engel değil ve kapalı bir çeşit baston gibi kapanıyor

Akşam bir geldik araba yok

Nerede olabilir

Bodrumda depo gibi bir yer vardı bir baktım tüm çer çöp arasında bizim araba

Aldım geldim görevliye de çal kapıyı al içeri de Nasıl alıp depoya tıkıyorsun dedim yasak dedi

Bir daha koymadım

Ama ayakkabılar hala ortada hatta diğer blokta birisi o benim arabamın durmasına izin verilmeyen yere tavana kadar dolap yapmış vs cs

Al işte hepsi bi çeşit demekki bunların. Bizde mi sorun insanlar metropol yasamami ayak uyduramiyor anlamış değilim.

size ne insanların kapısının önünden. sizin tarafınıza geçenleri ayağınızla iteleyin kendi taraflarına olsun bitsin. insanları ısrarla uyarmanın taciz etmenin gereği yok.
Neden böyle konu sahibine saldırır burdaki bazı hanımlar?? Durduk yerde tanımadıgı bir insanı anlamadan dinlemeden tersliyorlar çok ayıp

Iyyyy ya bu konulardan bende çok dertliyim bizim her kat 4 daireden oluşuyor..
Biz dükkan üstünde oturuyoruz tam merkezde evimiz istediğim herşey var burada..
Heryer yakın bize..
Ama gel gör ki bu pis insanlar beni delirtiyor...
İşin en kötü yanıda bizim apartmandakilerin hepsi ya öğretmen ya hemşire yada doktor yeminle kafayı yedirtiyorlar bana...

Bizim kattaki komşularla ilgili sorun yok hepsi çok temiz..
Bi benim karşımdakiler pis çöpü kapının önüne koyuyor kokudan ölüyorum bide öğretmen olucak..
Ve sadece yan komşu onun karşı komşusu bide ben ev hanımıyız bizim kapı önleri tertemiz...
Doktor, öğretmen, hemşire olanların ki kokudan durulmuyor..

Üstelik bizim daire dükkan üstü ve dükkan üstü olan yerde çok büyük çok güzel..
Orayı teras yaptık ama malesef yukarıdakiler insan olmadıkları için alkol kapakları, iç çamaşırları, paspaslar, çoraplar ve tomar tomar saç :sinirli:
Bilgisayardan yazı çıkarttık iç çamaşırlarınıza sahip çıkın kafanızı uzatıpta saçınızı taramayın alkol kapaklarınızı atmayın ve en önemlisi ekmeklerinizi atmayın bizde insanız diye yazıyı asansöre ve apartman kapısına astık akşama bi baktık asansördeki kağıt yırtık pırtık apartman kapisindakide yok kayıp...:kızgın:
Pis insanlar bunlar bide öğretmen doktor diye güveniyoruz işte..

Benim komşu da hatri sayılır bir meslek ama şimdi ayrımcılık olur diye yazmadim konuya. Malum ilk yoruma bakarsaniz anlarsınız. Pusuda bekleyen varmış

niye komşunun hakkını savunamazmıyım. kadının kapısının önü. ister çiçek bahçesi yapar ister ayakkabı koyar. kime ne?

insan kapısının önüne ne isterse onu koyar. apartman kimsenin tapulu malıda değil...bana böyle bir şikayetle gelse birisi. ilk işim kapının önüne bir kamera taktırırım. o ayakkabıları yere at aşşağı at çöpe at diyenlerin fikrini uygulayanı kayıt altına alır vandallıktan savcılığa veririm. bir dahada kimse haddini aşıp kapımın önüne karışmaya kalmaz...komşuyu tanısam bu öneriyi verir kamerayıda bizzat kendim hediye ederdim....
Birlikte yaşama kurallarından habersizsiniz galiba. Öyle kapımın önü diye Canının istediğini yapamıyorsun. Sitelerde kapı önüne ayakkabı koymak zaten yasak. Annemlerin sitede kapı önünde kalan ayakkabıları kapıcı çöpleri toplarken çöpe atıyor. Ben de akrabalarımla aynı apartmanda oturuyorum, kendi aramızda koyduk kuralımızı, her kapıya bir ayakkabılık aldık. Ayakkabılar orada duruyor. Bu bahçeye çöp atılmaz gibi normal bir kural. Ortak yaşam alanı orası. Düzenli ve temiz tutulması gerekir.

Konu sahibi, yöneticiyle konuşup böyle bir kural koydurabilirsiniz. Herkes ayakkabılık alır ve ona koyulur. Biz düzenli görünsün diye aynı yerden ahşap ayakkabı dolabı aldık her dairenin önüne. Hepsi aynı model. Böylece kapıların önünde yalnızca kapalı dolaplar oluyor. Hepsi aynı olduğu için de düzenli görünüyor.

Son düzenleme:
Tüm yorumları okumadim ama yoneticiye iletirseniz, bir toplantida apartman kuralı olarak alınır ve yazili bir duyuru asar. Boyle olursa daha kesin olur siz de bosuna tartismak zorunda kalmazsiniz. Ben son 10 yildir hicbir apartmanda kapi onunde ayakkabi görmüyorum, apartmanlarda genelde yasak oluyor zaten. Bence de hic hos bir görüntü degil. Benim kapimin önü kimseyi ilgilendirmez diye bir sey yok, mustakil evine ciksin napiyorsa yapsin. Ama apartmanin bazi kurallari olur. O zaman istedigi saatte cop de atsin, otursun önüne de diskisini yapsin. Boyle bir anlayış olamaz bazi uyelerdeki gibi. Bence sikayet edin.

Tüm yorumları okumadim ama yoneticiye iletirseniz, bir toplantida apartman kuralı olarak alınır ve yazili bir duyuru asar. Boyle olursa daha kesin olur siz de bosuna tartismak zorunda kalmazsiniz. Ben son 10 yildir hicbir apartmanda kapi onunde ayakkabi görmüyorum, apartmanlarda genelde yasak oluyor zaten. Bence de hic hos bir görüntü degil. Benim kapimin önü kimseyi ilgilendirmez diye bir sey yok, mustakil evine ciksin napiyorsa yapsin. Ama apartmanin bazi kurallari olur. O zaman istedigi saatte cop de atsin, otursun önüne de diskisini yapsin. Boyle bir anlayış olamaz bazi uyelerdeki gibi. Bence sikayet edin.

Evet bir yazı astiricam duyuru panosuna. Baktım kimseden fayda yok kendim asarim

Benim komşu da hatri sayılır bir meslek ama şimdi ayrımcılık olur diye yazmadim konuya. Malum ilk yoruma bakarsaniz anlarsınız. Pusuda bekleyen varmış
Yorumları üşenmeden tek tek okudum..
Valla hayatım böyle insanlar apartmanda yaşamamalı ormanda bunlara özel bi alan verilsin benimde kan beynime sıçrıyor bu durumlar...

Tekrar yazı asacağım o kafalarını çıkartıp saçlarını tarayanlar geliyorum kafanızı tuvalete sokmaya yazacam..

Merhaba hanımlar. .

Can sıkıcı bi durumla karşı karşıyayım.
Apartmanimiz da her katta 3 daire bulunuyor. Yan daire de yaşayanların ayakkabı düzeltme alışkanlığı yok sanırım. 5 kişilik bir aile. Her biri 2 çift ayakkabı terlik giyiyor sanırım. Her allahın günü o kapı önü düğün evi gibi oluyor. . Kapılarimiz çok yakın haliyle benim kapimin önünde duruyor yarısı. .birde misafir gelince allahım allahım. Resmen atlayarak geçiyoruz. Yahu insan hiç mi duzeltmez hiç mi fazla ayakkabıları alıp içeri koymaz. . Belediye gelse yemin ederim hepsini toplar atar. O derece. .artık ben utanıyorum misafir geldiği zaman "bu daire kaç kisi" diye soruyorlar.
Bir kez söyledim fazla ayakkabıları alsaniz olur mu ? Diye. Kızıma söylüyorum ama almıyor dedi. E sen necisin acaba ?
Çok rahatsız olmaya başladım artık. . Görüntü kirliliği resmen. Karşı daire de sanırım ondan göre göre umursamamaya başladı.

Ben kapı önüme çok dikkat ediyorum. Koyduğum çöpe kadar. Her temizligim de mutlaka orayı da bi silerim.

Bu komşu yüzünden ben utanıyorum inanın. Bir kez söyledim ama yok ikinciye söylesem tartışma çıkacak sinir oluyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Gerçekten sinir bozucu bir durum bir de o ayakkabılardan öyle bir koku yayılır ki bütün apartman kokar, benim de aynı durumdan muzdarip olduğum zamanlar oldu, apartman yöneticisiyle konuşun tabi o da buradaki bazı üyeler gibi size ne demezse.... Size ne diyen üyeler, bu bir apartman kültürü ve apartman sakinlerine karşı bir saygıdır bunu bilmeyenleri uyarmak taciz değildir aksine başkasının kapısının önüne kadar o dağınıklığı bırakan kişi tacizde bulunmuş oluyor...

Apartmanda yaşamasını bilmiyorlar malesef canım..gürültü koparan mı ararsın binayı kirleten arkada mangal yapan..ben de sıkıldım bunlardan valla
Güzellikle uyar olmuyosa kendi planlarını devreye sok al at aşagı :)
Burdaki saldırganlara da cevap verme boşver millet burda bize patlıyo ne sorunları varsa çözemedim ben bu tipleri

Kapınızin önüne gelenleri çöpe atın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X