Biri bizde kalıyordu bir vakitler, yapışmıştı gitmiyordu, kaldığı odada benim yüklük dolabım vardı yalnızca, birde karyola….o kalıyor diye odaya girmiyordum, birşey lazım olursa akşam ona söylüyordum şunu dolaptan verir misin diye….gel zaman git zaman bir koku peydah oldu evde, sil süpür yıka pakla gitmiyor koku, deli olduk eşimle bulamadık sebebini…..bu bizde kalan akrabanın ailesi aradı gelip bizde kalacaklarmış birkaç hafta, benim de bedenim sağlıklı değil, temizlikte filan sıkıntı yaşıyorum, bir yakınımı çağırdım insanlar gelmeden dip köşe temizlettim evi, bunun odasını da temizle dedim kadına, ayyy rezil kepaze oldum, kadın beni çağırdı bir baktım temiz kıyafetlerinin arasında kanlı donlar, kıyıda köşede kullanılmış pedler, kıyafetler leş gibi temizi kirlisi bir yerde, halının rengi görünmüyor pislikten, bayılacaktım az daha. Pis ne varsa doldurttum çöp torbasına attırdım, halıyı çıkarttırdım yıkamaya yolladım, çamaşır suyuyla duvarları bile sildirdim, akşam geldi bizim utanmaz odayı mı topladın sağol ya canım dedi, ne utanma ne özür…..attığım kıyafetleri sormadı bile yüzsüz