- 6 Temmuz 2020
- 193
- 124
- 53
- Konu Sahibi kedici betty
-
Çay koyu olmus deyip mutfaga kaçın. Bardagi değiştirin. Bittikçe kendiniz doldurun. Keske pandemide ev gezmelerine biraz ara verilse.merhaba arkadaşlar
çok yakın bir arkadaşım var,pandemi yüzünden fazla gidip gelmiyorum ama bazen çok ısrar edince kıramayıp gidiyorum
sorun şu ki,pandemiden önce de rahatsız olduğum bir huyu var: çayı verirken bardağı üstten tutuyor ve onun tuttuğu yere ağzımı sürmek istemiyorum.
ona fırsat vermeden almak için davransam da çoğu zaman buna fırsat bulamadan,o çoktan çayı koymuş oluyor..ben de ne kadar tiksinsem de içmek zorunda kalıyorum
kendisi aşırı alıngan bir bir insan ve bunu onu kırmadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum..
güzel bir fikir ama çok sık görüştüğüm biri,her seferinde böyle bir şey yaparsam dikkat çeker..Çay koyu olmus deyip mutfaga kaçın. Bardagi değiştirin. Bittikçe kendiniz doldurun. Keske pandemide ev gezmelerine biraz ara verilse.
Arkadaslikta söylenir böyle. Ne var ki utanacak susacak? Ev halkindan birinin çalıştığı is yerinde covid suphesi olanlar var deyin cok zorlaniyorsaniz. Bu kadar gelmeler gitmeler görünce içim daraliyor. Ben niye ayda 1 çıkıyorum diye sinirleniyorum.güzel bir fikir ama çok sık görüştüğüm biri,her seferinde böyle bir şey yaparsam dikkat çeker..
haklısınız keşke gidip gelme olmasa ama o bana zaten sürekli geliyor,bir şey söyleyemiyorum ve karşılığında gitmemi bekliyor..
maaalesef, ben bildim bileli böyle yapar..kulplu bardakla verdiği halde,tepesinden tutuyor(!)Ne alaka bardağı üstten tutmak ya? Ya tepside ikram edilir çay ya çay tabağına koyulur. Hiç mi usul bilmiyor doğrudan bardakla mı veriyor öyle?
zaten kulplu bardakta veriyor. yine de tepesinden tutuyor..Dert gibi dert vallahi. Ben de ayar olurum buna. Ben varsa kupa ile içeyim deseniz? Kupayi kulpundan tutar heralde
Ay yok artık arkadaşınız azimle tutmak istiyor belli kizaten kulplu bardakta veriyor. yine de tepesinden tutuyor..
Arkadaslikta söylenir böyle. Ne var ki utanacak susacak? Ev halkindan birinin çalıştığı is yerinde covid suphesi olanlar var deyin cok zorlaniyorsaniz. Bu kadar gelmeler gitmeler görünce içim daraliyor. Ben niye ayda 1 çıkıyorum diye sinirleniyorum.
aslında biz de bir tek onlarla bir de ailemizle görüşüyoruz.Arkadaslikta söylenir böyle. Ne var ki utanacak susacak? Ev halkindan birinin çalıştığı is yerinde covid suphesi olanlar var deyin cok zorlaniyorsaniz. Bu kadar gelmeler gitmeler görünce içim daraliyor. Ben niye ayda 1 çıkıyorum diye sinirleniyorum.
ay kendimi kötu hissetim bazen cok misafir varken cay tabaklari tepsiye sigmiyor bende cay sicak diye ustten tutarim (cay bardagin kulpu yok diye) utandim valla
bi bilsem..(!) herkes sadece kendini temiz sanıyor,herhalde..bu arkadaşım,temizliğiyle övünür hep.Neden kimse çay tabagina koymuyor? Tabak sicak bardagi rahat taşiyabilelim diye var.
kendisi çok alıngan,öyle ki bazen neye alındığı bile belli olmaz.bir de sürekli titizliğiyle övünür.cok yakin arkadasiniza soyleyebilmelisiniz,
canim benim bardagimi oradan tutma, ben killaniyorum diyip azicik sakaya da vurabilirsiniz eger ayip olur diyorsaniz.
ama arkadaslarimiz da bizi boyle seyler icin uyarmazsa, evde de gormediysek nasil kendimizi duzeltecegiz degil mi.
bence arkadasiniz aksine memnun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?