- 3 Ekim 2007
- 14.675
- 36.851
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi kedici betty
-
Çok şaşırdım, demek yapan varmış.Elide mi yanmıyor ya, nasıl çay ikram etmektir bu.
bi bilsem..(!) herkes sadece kendini temiz sanıyor,herhalde..bu arkadaşım,temizliğiyle övünür hep.
Elide mi yanmıyor ya, nasıl çay ikram etmektir bu.
a,evet, böyle söyleyebilirim ☺Vallahi içmem, canım istemiyor der yine de götürmem o bardağı ağzıma
Gerçi yalan sayılmaz sonuçta başkasının eli değen bardaktan zaten canım istemez
Siz de içmeyin boşverin, kansızlık yapıyor ara verdim çay içmeye deyin
Igrencliklerden bir demetevet ya..bizim bi komşu da,tabağı önüne bile almaz,çatalla uzaktan alırken,yarısını yere döker..her geldiğinde, arkasından evi süpürürüm..
evet,biz bu telkinlerle büyüdük..Çok şaşırdım, demek yapan varmış.
Çok küçükken su vs istendiğinde annem sürekli bardağı altından tutun diye uyarırdı bizi.
Her şeyi geçtim tepsiye de o şekilde koyuyor olabilir, ama insana sıcak çay öyle ikram edilir mi ki? Çay tabağı niye var, o insanın eli yansa ne yapacak öyle alırken:/
Ben kupadan ya da fincanda içmek isterim de. Saplı bişey olursa sapından tutarmerhaba arkadaşlar
çok yakın bir arkadaşım var,pandemi yüzünden fazla gidip gelmiyorum ama bazen çok ısrar edince kıramayıp gidiyorum
sorun şu ki,pandemiden önce de rahatsız olduğum bir huyu var: çayı verirken bardağı üstten tutuyor ve onun tuttuğu yere ağzımı sürmek istemiyorum.
ona fırsat vermeden almak için davransam da çoğu zaman buna fırsat bulamadan,o çoktan çayı koymuş oluyor..ben de ne kadar tiksinsem de içmek zorunda kalıyorum
kendisi aşırı alıngan bir bir insan ve bunu onu kırmadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum..
saplı bardakla veriyor,zaten ama yine de her defasında ağzından tutuyor..Ben kupadan ya da fincanda içmek isterim de. Saplı bişey olursa sağından tutar
Onunkisi alışkanlık olmuş.ne kadar uyarsanda yapar..bize de annem ,birisi şu istediği zaman bardağın ortasından bile tutmamıza izin vermezdi.avuç içi yukarı bakar ve bardak parmakların ucuna konarak götürülürdüsaplı bardakla veriyor,zaten ama yine de her defasında ağzından tutuyor..
Çayın yanına kek, poğaça illa ikram yapıyodur, onu da aynı elle yaptığını ve yediğinizi düşünün. Ayrıca ellerini az önce siz gelmeden köpüklü köpüklü yıkadığını hayal edin, batmaz.
evet ögrenmis oldum valla iyi oldudikkat etmekte fayda var..misafirlerinizin arasında,bu konuda benim gibi takıntılı biri olabilir.
Virüs zamanlarında gezmeyi bilen bence bundan rahatsız olmamalı.
O insan size sunduğu ikramları da kendi elleriyle yapıyor. Çayın içine elini sokup çıkarmadıkça bence bir sıkıntı yok.
ama sadece virüs zamanı değil,eskiden de bu tür şeylere çok dikkat ediyordum.. bence hoş bir davranış değil.Virüs zamanlarında gezmeyi bilen bence bundan rahatsız olmamalı.
O insan size sunduğu ikramları da kendi elleriyle yapıyor. Çayın içine elini sokup çıkarmadıkça bence bir sıkıntı yok.
olmayacak şey değilCilgin bi fikirle geldim.
Ya sise suyla yada pipetli icecekle git arkadasina. Cay yaptirma. Kendi icecegini kendin gotur kucuk meyve sulari vs pipetle takilirsin.
bardaga bosaltayim derse ben pipetçiyim dersin olur biter :))
işte aile görgüsü böyle bir şey..☺Onunkisi alışkanlık olmuş.ne kadar uyarsanda yapar..bize de annem ,birisi şu istediği zaman bardağın ortasından bile tutmamıza izin vermezdi.avuç içi yukarı bakar ve bardak parmakların ucuna konarak götürülürdühatta o bardak mümkün olduğunca parmakların en üç kisminda durmalıydı. Bende hep düşüreceğim diye korkardım
Güzel dertmişmerhaba arkadaşlar
çok yakın bir arkadaşım var,pandemi yüzünden fazla gidip gelmiyorum ama bazen çok ısrar edince kıramayıp gidiyorum
sorun şu ki,pandemiden önce de rahatsız olduğum bir huyu var: çayı verirken bardağı üstten tutuyor ve onun tuttuğu yere ağzımı sürmek istemiyorum.
ona fırsat vermeden almak için davransam da çoğu zaman buna fırsat bulamadan,o çoktan çayı koymuş oluyor..ben de ne kadar tiksinsem de içmek zorunda kalıyorum
kendisi aşırı alıngan bir bir insan ve bunu onu kırmadan nasıl anlatabilirim bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?