Hikayenin Devamını Sen Getir :)

Kadin yerlerde sancıdan kivraniyo evet evet bebek geliyo hemen taksi çevirip hastaneye gittiler Hastanede hemen doguma aldilar kocasi kızdığı için pismandi çünkü erken doğum olacaktı ve beklemeye başladı sigaranın bilrini yakıp birini sonduruyodu aradan 4 saat geçti dogumhaneden gelen haber le sevindi çocuğu doğmuştu kucağına aldı baktı bu çocuk zenci olmuştu hayal kırıklığı yaşadı neden zenci oldu diye kabul edemedi eşinin kendisini aldattığını...........

Sonra ebe kucağında bir bebekle daha çıkageldi. Tebrikler ikizleriniz oldu dedi. Adam şaşırdı ama asıl şoku bebeği görünce yaşadı. Bebek beyazdı. Bu nasıl olabilirdi? Biri beyaz biri siyah ikiz bebekler..

Sonra diğer ebe çıkageldi ,kusura bakmayın bir yanlışlık ol Muş deyip zenci bebeği aldı kucağına..
Adam derin bir ohh çekti ,,kadın sancılardan olsa gerek bitkin görünüyordu ..
Kocasının koluna girdi ,2kişi girdikleri hastaneden 3kişi çıkıyorlardı :)
Olaylı bir günün ardından eve doğru yol aldılar ..kadın kocasına mahsun bakıyordu
Adam kadına,endişe etme ,biliyorum yapmadığını dedi ..
Kadının içi rahatlamıştı ..eve gittiler ,bebeğin ismini düşünmemişlerdi ..
Kadın dediki ;

Bebeğin ismi senin anneyin adı olsun ben çok severim anneni kv lerin bi tanesi zahtiye olsun bebegimizin adı dedi adama bi dur geldi Çok şaşırmıştı nasil yani sen annemi hic sevmezsinki dedi kadın. ...

Heralde şaka yapiyorum dedi anneyin adinimi koyacak tim netten bakar yeni modern isimler bulurum ben dedi....

sonra kadın interneti olmadığını farketti kocası pis pis gülerken kadın kapıdan ilk gelen kadının ismini koymaya karar verdi ve kapıdan adamın halası şanzıment girdi bebeğin adını şanzıment koydular

Şanzimet hiç modern bir isim deildi, üzgündü ama mecburdu o ismi koyacaktı, acıkmıştı mutfağa yöneldi malesef ekmek yoktu, eşine seslendi git ekmek al diye, kocası olacak kör olası duymadı bile , elinde telefon bir haltlar karıştırıyordu yine, ekmek almaya gitmemeye karar verdi, allah ne verdiyse yedi...

yedikçe yedi doymak bilmedi en son fenalaştı gece uykusundn uyandı adamın telefonunda bir mesaj yakaladı bu mesaj adamın eski sevgilisi hayriyeden gelmişti hayriye adamdan 3 aylık hamileydi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mesajı gören kadın, hay allah senden razı olsun bende bu adamı nası def edicem diye düşünüyordum aha da sebebini buldum diye geri mesaj çekti, karşı taraf herhalde şok olmuştu...

Hayriye mesaji alinca şuh bir kahkaha atti, hamilelik yalani ise yaramisti.hemde hiç uğraştirmamiştı karısı,sobra durdu ve düşündü yeni dogun yapmis karisi bile adami def etmeye çalisiyordu sebep neydi peki ???
Karisi bile kurtulmaya calisirken kendisi neden adami elde etmeye calisiyordu ki..
Gelen mesaja tekrar girip cevapla tusuna basti l.. Ve adamin karisina söyle yazdi ;

Bu kadar kolay kocandan vazgeçme sebebin nedir ? Adamın karısı , ben bu adamdan 10 senedir bıktım artık çocuğumu da gözüm görmüyor , ne haliniz varsa görün, kocam al senin olsun kutu kutu çocuklarınız olur, büyüyünce kargoya verirsiniz artık asdsaas.. diye iğrenç bir espirili mesaj yolladı , kadın şok geçirdi anlam veremiyordu...

Oysaki bu duydukları imkansız şeylerdi... Ya yanlis numaraya mesaj atmisti,yadaa...
Evet evet kesinlikle kadın kocasini hunharca aldatiyor,kalleşce onu sirtindan biçakliyor ve alcakça ayrilik nedeni ariyordu...
Ama butun bu olanlari zavalli adam bilmiyordu,hemen ustune bi kac parça bisi giydi ve arabasina atladi istikamet eski sevgilisi olan zavalli adamin evineydi ...

Kadın eski sevgilisinin evine geldi kapıyı çaldı ve bu hikayede yanlış bişeyler var kocam beni aldatıyordu ben değil dedi ve geri döndü..Kapıyı açan eski sevgili, çapaklı gözlerini ovuşturdu ve gördüğüne inanamadı bir zamanlar çok sevdiği sevgilisi kapısındaydı ama niye gelmiş geri gitmişti..Sabah olmasını beklemeden hemen facebooktan kadına mesaj attı ve..........

Evet facebooktan Hayriyeye mesaj atmişti,
Mesajda şunlar yaziyordu; Merhaba hayriye..Bugün bana geldin tam ben kapiyi açıyordum ki arabana binip geri uzaklaştın,Allah aşkına nedir bu yaptığın oyunmu oynuyoruz kuzum ?
Hayriyeden cevap gecikmedi;Merhaba Avni,aslında nereden baslasam bilemiyorum,dün gece ben sana mesaj attim...
Avni--- Ne mesaji ???
hayriye--- Sözümü kesme budala şey.mesajda senden 3 aylik hamile oldugumu yazdim,mesaja karin karsilik verdi ve bana " bnde bu herifi basi.dan nasil def etsem diye dusunuyodum buda bahanem oldu al tepe tepe kullan" tarzı şeyler ve daha birsürü şey söyledi Avni...Bu söylediklerine inanamadım Benim Avnim asssla böyle şeyler yapmaz o sevdiği kadına tapar dedim...Ve karının seni aldattığına bundan dolayı boşanmak için suçu senin uştüne atmaya çalıştığına kanaat getirdim.sabah ilk isim arabaya atlayip sana gelmek oldu...Sonra nedense aklima salakça dusunceler geldi senin kocam oldugun zannettim beni aldatan o ben degil diye dusundum Hemen geri dondum... Ahhh ne kadar aptalim..

Avni duyduklari karsisinsa şok içindeydi...

inanmıyorum sana yalan söylüyorsun diye bir mesaj attı, eski sevgilisi bütün yazışmaları ekran görüntüsü alıp yolladı, herşey gerçek karın bi haltlar karıştırıyor dedi, avni bir anda kasıldı çok sinirlendi ve etrafı kırıp dökmeye başladı ,karısının sözleri canını acıtmıştı tam o sırada kapı çaldı dürbünden baktı gelen karısıydı...

Bu olamazdı ... Onu sevmediğini söyleyen o dan kurtulmaya çalışan kadın kapıyı çalıyordu.. Önce kapiyi acmamayi ve direkt bosanmayı düşündü.. Sonra dışardan bi ağlama sesi gelince irkildi.Bu kızıydı,henüz birkaç gün önce dogan kızı.. Kapiyi açmazsa eğer bu kadın kizinida alip o adama gidecekti...Karısını gözden çıkarmıştı zaten ama kızına bunu yapamazdı...Sonra aklına si si bir plan geldi,bu planla bütün gerçekleri ortaya çıkaracaktı... Yüzüne sahte bir gülücük takıp kapıya yöneldi ...

kapıyı açtı , karısı nerde kaldın ağaç oldum kapının önünde anahtarımıda almamışım diye söylendi, avni , lavabodaydım kusura bakma karıcım dedi ve karısını öptü. İçeri geçtiler. Kadın akşam yemeği için mutfağa yöneldi , avni içindeki kuşkularla daha fazla dayanamadı ve '' lan karı gel şuraya sen beni aldatıyon mu lan ' dedi. kadın şok olmuştu ' saçmalama herif ne aldatması neyden bahsediyorsun ' dedi. Avni ' yalan söyleme lan eski sevgilim söyledi ' dedi. Kadın ' herif ben tanımam eski sevgilini falan yalan söylemiş iftira' Avni bu sözler üzerine ...

karısının kolundan tutup dışarı fırlattı olayın şokunu atlattıktan sonra kadın avninin eski sevgilisi mukaddesin evine gitti kapıyı kırarcasına yumrukladı mukaddes kapıyı açtı hayırdır hayriye ne vuruyon kapıya alacaklı gibi dedi bunun üzerine hayriye mukaddesin saçından tutup tehditler savurdu olayın şaşkınlığıyla mukaddesin komşusu dedikoducu binnaz..........

acaba araya girsem mi diye düşündü , sonra ' ayy yok şimdi durduk yere benimde saçım başım yolunur kavgaya çekilirim dedi içinden ve polisi arayayım en iyisi dedi, buarada hayriye ve makaddes birbirinin yırtmadık yerini bırakmadı, binnaz kavgayı izlerken hayatı sorguladı beyni bulanmıştı nerdeyim ben diye düşündü , meğer hayriyenin savurduğu tekmelerlerden biri binnaza rast gelmiş , binnaz yarı baygın yerde yatıyordu...

Evt Binnaz ... Aslinda binnazda Avninin Eski Nişanlısıydı.. Bu iki aptal kadinin birbirlerini yemesi işine gelmisti...koşa koşa Avniye gitti kendisini Avninin kollarına birakti,Avninin vucuduna yeni bir şok dalgası yayildi.. Bu bu .. Bu binnazdı..! 5 yıl önce Ölüm haberi gelen binnaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…