Hikayenin Devamını Sen Getir :)

Avni afallamıştı ve şaşkın bir ses tonuyla ' Sen ölmemişmiydin biz senin cenazene gelmiştik ?' dedi.

Hayirr ölmedim dedi binnaz..Senin o anan olacak kari bizi ayirmak için Bana öldü süsü verdi Avni.Beni yıllarca bi bodrum katında hapsetti,apt nin kapıcısı geldi gitti tecavüz etti.ondan 5 cocugum oldu.Sonra ananda beni kapiciya emanet edip beni saliverdi.Kapici olan eşimle Hayriyelerin mahallesine tasındık...
Gel zaman git zaman Bu mukaddesle hayriyenin kavga ettiklerini gordum,senin ismini soyluyolardi surekli.bu benim Avnim olabilir diye dusundum.hissettim seni avni... Sonra mukaddesin bindigi taksici hala bekliyordu onu atladim taksiye, beni bu hanimin geldigi yere gotur dedim.ve nihayet buldum seni Dedi binnaz ....

avni şaşkındı ama oda özlemişti binnazı..içeri davet etti ona gazoz ikram etti. Binnaz cebinde ki uyku ilacını çıkarıp avninin gazozuna çaktırmadan attı.sonra avniyi sürüye sürüye yatak odasına götürdü. avniden hesap sormaya gelen hayriye ve mukaddes gördükleri manzara karşısında şaşkındı mukaddes elinde ki küreği kaldırdı ve..........

ve birlikte oldular...sonra gardiyandan hamile kalıp bengisu adında kızını dünyaya getirdi..aradan yıllar yıllar geçti bengisu kocaman kız olmuştu ananesinde kalıyordu..Hayriyenin de hapishaneden çıkma vakti gelmişti..bengisu yıllarca babasının kim olduğunu bilmeden yaşadı...Birgün annanesiyle dedesinin bir konuşmasına tanık oldu...............

Babasının kim olduğunu artık öğrenmişti. Annesini karşılamak için cezaevine gitti ve sonunda babasıyla karşı karşıyaydı işte..

kız babasını karşısında görünce yutkundu gözleri doldu baba diye sarılmak geldi içinden ama yapamadı..nihayet annesi çıkmıştı mapusdan annesinin elini tuttu ve evlerinin yolunu tuttu..........

Oda ne !!!!!!! Mapustan çıkıp eve doğru yol alan Hayriye karşısinda dikilen adama anlamsızca bakiyor ve göz pinarlari boşalircasina akiyor du ....

Çünkü adam soğan dogruyordu adam lokantanin ascisiydi o yüzden soganlari sokakta dogruyordu. Soganin acisindan Hayriye'nin gozleri yanmıştı. Hayriye nin de karni okadar acti ki keşke.....

Keşke parası olsaydıda,şu lokantaya girip kızı şanzimetle özgürlügünü kutlayabilseydi...Yutkundu ..

Bengisu değil miydi adı?

Yutkunduğunu duyan aşçı onları lokantaya davet etti ve onlara yemek ikram etti.
Yedikleri yemek kuru üstü pilavdı ve aşçı bir soğanı getirip masada tek yumrukla kırdı. Bunu gören Hayriye bir daha ağladı ağladı.. Çünkü gardiyanla aşkları böyle başlamıştı..

Tek fark vardı gardiyan soğanı hayriyenin göbeğinde kırıyor du , değişik bir fantezi anlayışı vardı gardiyanın ama hayriye seviyordu ve sesini çıkarmıyordu , üstelik kafasında kırmıyordu ya buna da şükürdü , düşündü acaba gardiyanın aklına hiç geliyor muydu? oda hayriyeyi düşünüyor muydu ? soğan yedikçe aklına geliyorum dur eminim dedi içinden ve...

birbirlerini dürterek dedikodularını yapmaya başladılar kıskançlıkla karışık fesatlıkla aynı zamanda kendi mutsuzluklarını sorguluyorlardı içten içe

Sonra Hayriye gardiyana öyle bir tokat atmış ki ve sonra da şöyle demiş
_ Sen ne pislik bi insansın rezil olduk komşulara .

Ve gardiyan dedi ki "onların leğende köpük fantezisi yok, aksine övünmelisin.."
Ve ekledi komşulara dönüp "bilet keselim bakmaya devam edecekseniz" dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…