Hikayeye Devam Etmece

delikanlı da artık sana herşeyi açıklamamın zamanı geldi hayatım boyunca hep gerçek aşkı bulmak istemiştim 26 senedir hep bu anın hayalini kurmuştum ve gerçekleşti ilk görüşte aşık oldum sana fakat benim çok kısa bir ömrüm kaldı belki 1 yıl belki 6 ay kanser olduğumu ve hastalığımın da baya ilerlediğini söylüyorlar bunu sana söylemeyecektim ama baştan bil ki aramızda hiç saklı gizli yalan dolan olmasın ben seni gerçekten çok seviyorum ve ömrümün kalan kısmını seninle geçirmek istiyorum bu zor yolculuğa benimle devam etmeye cesaretin varmı der

Peki ne zaman söyleseydim? Bir gün kollarında öldüğümde anlasaydın daha mı iyi olurdu .Geri kalan ömrümde benim yanımda ol demeyeceğim istediğin zaman beni bırakıp gidebilirsin

birde evlat sevgisini yaşamak istiyorum ama bunun için vaktim az bir bebek evlat edinsek kendimizin gibi saysak sevsek çünkü baba olmak gerçek aşkı bulduktan sonraki en büyük hayalim fakat fazla ömrüm olmadığı için de endişeleniyorum bana bişey olursa ona bakmaya devam eder misin böyle bişeyi kabul eder misin

üzgünüm ama edemem bazen bencilce davrandığını düşünüyorum .Evlat edineceğimiz cocuga bunu yaşatmana izin vermeyecegim. Onlar bir baba özlemiyle yanıp tutuşurken tamda bir babaya kavuşmuşken onu karanlığın ortasında terk edeceksin bunu yapmaya hakkın yok .

ben sana hakkın olmadığını söylemiyorum ama hayatta herşey istediğin gibi olamaz o yavrucağızın sen gittikten sonra ki halini düşünmeni istiyorum zaten bir kere ailesini kaybetmiş ikincisinide sen yaşatmak istiyorsun ona kendi mutluluğun için başkalarının hayatlarını harcıyorsun

ama ben kalan ömrümü ona adamak istiyorum..ona yıllarca özlemini hissettiğim evlat sevgisini fazlasıyla yaşatmak istiyorum..böylece ben gittiğimde bile benim sevgim onu sarıp sarmalayacak ve beni hatırladıkça mutlu olacak..ne olur esirgeme bu hissi benden sana yalvarıyorum

Back
X