Hikayeyi bir cümle ile devam ettirmece oyunu

kiza bir tokat atti ve kiz bayginlik gecirdi coskun kizin oldugunu sanip onu merkeze yakin bir yere birakip kacti,
ordan gecen bir araba durdu ve...

Kız o hüzün dolu gözlerini hacii ya dikti ve dedi kii ''sizi dede yapsam benim babam olur musunuz?''

hacının da meğer bir sürü evlatlığı varmış, yarın birgün ölürüm diye tüm mirasını hepsine paylaştırmış, iyi ol da sana bir şey kalmadı ki ne yeyip içeceksin demiş

ve kız Hacının ne kadar iyi kalpli bir adam olduğunu düşünürken, Hacı zihninde kötü bir plan tezgahlıyordu.

evet kız hacıya aşık olmuştu ama çok geçmeden onun gerçek yüzünü görecekti....

Birgün parkta kızla hacı oturuyorlardı.Yanlarına biri yaklaştı..Oda nee...Tinerci çocuktu bu.Kız yerinden kalkarak
-Ne arıyorsun burada,pis sapık defol ...diye bagırdı..Hacı:
-Hop hop sen benim ogluma nasıl bagırırsın diyerekten....

kızı azarladı.
kız şaşkın şaşkın baktı çocuğa. ama o çocuğun bakışlarında bir değişiklik farketti. kendisine pimanlıkla bakan, affedilmeyi bekleyen bir çift göz görüyordu. değişmişti çocuk.
hacıya daha önce başına gelen korkunç olayı anlattı. Hacı kıza dedi ki.......

aferin babasının oğlu

Gel yavrum benim..Canınmı çekti yoksa diyerek baba kızın üzerine dogru koşmaya başaldı.Çocuk;
-Baba yaa,hep önce sen kapıyorsun bu seferde bende sıra dedi veeeeeeee.........

İki kız parkta öylecene oturmuşlar.Çok korkmuşlardı tabi,titriyorlardı..Ne yapacaklardı,nereye gideceklerdi diye düşünürken o sırada.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…