Hikayeyi bir cümle ile devam ettirmece oyunu

döneri soganlimi yesem sogansizmi,soganli yemeye karar verir ama cani cokda kola ceker 10 liradan fazla harcamamasi gerektiginide bilir tam kolayi alrken arkadan bir el uzanir......

döneri soganlimi yesem sogansizmi,soganli yemeye karar verir ama cani cokda kola ceker.10 liradan fazla tutar aldiklari,harcamamasi lazimdi 10 liradan fazla.tam kolayi alirken arkadan bir el uzanir......

ve düşüncelerini gerçekleştirir hepsini yer ama o da ne midesine acayip kramplar girmeye başlar....

Evet soda içer ama hiç faydası olmaz midesinde ki ağrı gittide artarmaya başlar...

Midesıne iyi gelmesi için elini midesine bastırır ve acıdan aglamaya başlar, sonra karsısında bir de ne görsün...?

eski sevgilisi karşında ve ona bakarak kahkaha atarak gülüyor,ama bir yanda da midesinde ki acı ile uğraşıyor bir yandan da bana niye gülüyor diyor daha sonra eski sevgilisinin yanına birisi geliyor kimdi bu acaba...

Gelen eski sevgilisinin nişanlısıydı. O sırada bir patlama duyuldu. Sonunda içindeki kötülükleri çıkarmayı başarmıştı. Karnının ağrısıda gitmişti tabi. Etrafı saran kokuda cabası....

Ve o an yerine dibine girdi utancından napacagını şaşırdı etrafına bakındı eski sevgilisi ve eski sevgilisinin nişanlısından nasıl kaçacağını düşünmeye koyuldu ve bir anda aklına bir fikir geldi...?

Onları tanımamış gibi yapıp yanlarından geçip gidecekti. Az önce poposuyla yeri göğü inletmesi yetmiyormuş gibi tam yanlarından geçerken bu seferde hem ex sevgilisinin hemde nişanlısının üstüne kustu...

Kustu ve her yeri kirletti. .
Pişmanlığı neydi gerçi. .
Gecenin sessizliği sardı . .
Derin düşüncelerle . .

ince bilek

Kustu ve her yeri kirletti. .
Pişmanlığı neydi gerçi. .
Gecenin sessizliği sardı . .
Derin düşüncelerle . .

ince bilek
Eski sevgilisinin yanında kusup sonrada onu görünce pişman olmuştu ama kustuğu için değil onu terk ettiği için pişman olmuştu bir an eski güzel anılar canlandı gözünde acaba terk etmeseydim şimdi ne olacaktı.

Sonra ne saçmalıyorum ben diye düşündü. O adam değilmiydi onu günlerce ağlatan.. Şimdi üzülmekte neyin nesiydi?

Bir anda bulunduğu ortamı terk etti sokaklarda yürüdü yürüdü sonra yine aynı ortama gitti ve dans etmeye başladı eski sevgiliside onu izliyordu :)

Eski sevgilisiyle gözgöze geldi ama o gözler artık yabancıydı ona. Az önce üstüme kustun der gibi bakıyordu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…