Çünkü başkası var ve sizin de kenarda durmanızı istiyor.Erkek arkadaşımla aramız bozuktu son zamanlar eskisi gibi değildik. Zaten yeni bir ilişkiydi 2 aylık. 2 hafta önce görüşelim deidm işteyim zamanım yok vs dedi bende bişey demedim bu mesajın üzerine çünkü ne zaman görüşmek istesem aynı bahaneleri sunuyordu. Ben yazmadım hiç o da yazmadı. 2 haftadan fazladır hiç iletişimimiz yok. Dün hikaye attım kendi fotoğrafımıbu emojiyle yanıtlamış bende beğendim geçtim sadece. Neden böyle davranıyor arada sırada kendini böyle hatırlatıyor tam olaraak hayatıma girmiyor
Boşta kalmış, yazmış. Elinin altındasın ama ilk seçeneği değilsinErkek arkadaşımla aramız bozuktu son zamanlar eskisi gibi değildik. Zaten yeni bir ilişkiydi 2 aylık. 2 hafta önce görüşelim deidm işteyim zamanım yok vs dedi bende bişey demedim bu mesajın üzerine çünkü ne zaman görüşmek istesem aynı bahaneleri sunuyordu. Ben yazmadım hiç o da yazmadı. 2 haftadan fazladır hiç iletişimimiz yok. Dün hikaye attım kendi fotoğrafımıbu emojiyle yanıtlamış bende beğendim geçtim sadece. Neden böyle davranıyor arada sırada kendini böyle hatırlatıyor tam olaraak hayatıma girmiyor
Takipten çıkartsam mıCanı görüşmek istemiyor görüşmüyor, canı mesaj göndermek istiyor mesaj gönderiyor, ciddiye almayın lütfen.
Erkek arkadaşımla aramız bozuktu son zamanlar eskisi gibi değildik. Zaten yeni bir ilişkiydi 2 aylık. 2 hafta önce görüşelim deidm işteyim zamanım yok vs dedi bende bişey demedim bu mesajın üzerine çünkü ne zaman görüşmek istesem aynı bahaneleri sunuyordu. Ben yazmadım hiç o da yazmadı. 2 haftadan fazladır hiç iletişimimiz yok. Dün hikaye attım kendi fotoğrafımıbu emojiyle yanıtlamış bende beğendim geçtim sadece. Neden böyle davranıyor arada sırada kendini böyle hatırlatıyor tam olaraak hayatıma girmiyor
Belki de sadece takılmak istiyor, sevgili olmadan görüşmek istiyor ara ara olabilir.Erkek arkadaşımla aramız bozuktu son zamanlar eskisi gibi değildik. Zaten yeni bir ilişkiydi 2 aylık. 2 hafta önce görüşelim deidm işteyim zamanım yok vs dedi bende bişey demedim bu mesajın üzerine çünkü ne zaman görüşmek istesem aynı bahaneleri sunuyordu. Ben yazmadım hiç o da yazmadı. 2 haftadan fazladır hiç iletişimimiz yok. Dün hikaye attım kendi fotoğrafımıbu emojiyle yanıtlamış bende beğendim geçtim sadece. Neden böyle davranıyor arada sırada kendini böyle hatırlatıyor tam olaraak hayatıma girmiyor
Benim anlamadigim birsey var neden çoğu kizlar hep bekleyen modda? O yazarsa iliski devam eder ama yazmazsa biter. Neden ilişkide karar veren taraf degil ama acaba karari ne olur diye bekleyen taraf oluyorsunuz? Herkese ait degil tabi ama burda çok konuda goruyorum. Ayrilmişlar sonra erkegin kafasina esmiş yazmiş ve hemen ilişki devam etmiş kararli olun ya. ya devam ettirin ya bitirin. Bir erkek boşda durmuyor hele hayatinda bir kiz varsa haftalarla ondan uzaklaşmasinin bir nedeni var. O da o haftayi doldjracak başka birini bulmasi. Bizim saf kizlarimiz da emoji atti diye seviniyorlar. Lutfen asılı kalmayin birilerine. Bir mesaja allak bullak olacak kadar zayif yetişdirmeyin kendinizi.Erkek arkadaşımla aramız bozuktu son zamanlar eskisi gibi değildik. Zaten yeni bir ilişkiydi 2 aylık. 2 hafta önce görüşelim deidm işteyim zamanım yok vs dedi bende bişey demedim bu mesajın üzerine çünkü ne zaman görüşmek istesem aynı bahaneleri sunuyordu. Ben yazmadım hiç o da yazmadı. 2 haftadan fazladır hiç iletişimimiz yok. Dün hikaye attım kendi fotoğrafımıbu emojiyle yanıtlamış bende beğendim geçtim sadece. Neden böyle davranıyor arada sırada kendini böyle hatırlatıyor tam olaraak hayatıma girmiyor
Bende ayni seyi yasadim yakin zamanda terkeden kendisiydi ben bir iki adimdan sonra oda hikayelere sadece tepkiye basladi geri donus umuyorum ama kalbimde cok kirik. Birde gokyuzu anlaminda merkur retroda eski iliskilerden geri donusler olabilir ama 3 ekime kadar konussaniz bile adini koymayin diyolar.Erkek arkadaşımla aramız bozuktu son zamanlar eskisi gibi değildik. Zaten yeni bir ilişkiydi 2 aylık. 2 hafta önce görüşelim deidm işteyim zamanım yok vs dedi bende bişey demedim bu mesajın üzerine çünkü ne zaman görüşmek istesem aynı bahaneleri sunuyordu. Ben yazmadım hiç o da yazmadı. 2 haftadan fazladır hiç iletişimimiz yok. Dün hikaye attım kendi fotoğrafımıbu emojiyle yanıtlamış bende beğendim geçtim sadece. Neden böyle davranıyor arada sırada kendini böyle hatırlatıyor tam olaraak hayatıma girmiyor
Oyle adamlari buldukta secmesi kaldiNe köy olur ne kasaba o yüzden düşünmeyin bile. Ne istediğini bilen , net olan adamları seçin.
Net adam yok hepsi aynı erkeklerinOyle adamlari buldukta secmesi kaldiyok bacim yok secenek yok olsa niye yapmayalim yani
Takipten çıkartsam mı
Yok bence nude at onaTakipten çıkartsam mı
Evet hemen cikar, cepte hazir bilmesin seniTakipten çıkartsam mı
Valla benim Kocam gayette nettiNet adam yok hepsi aynı erkeklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?