Hilal'in Diyet Günlüğü

meraba kızlar kmse yokmu yaa herkes kaybolmuş pes mi ettiniz yoksa sesiniz çıkmıyor

sabah:1 tane domates,1 k.kutusu büyüklüğünde peynir, 4 zeytin

ara:3 kayısı 1 tane yeşil elma

öğle yemeğinde bişey yemedim arkadaşlarımlaydm nasıl vakit gecmiş anlamadım
3bucukta yedim bi porsiyon nohut yahnisi, 3 kaşık bulgur pilavı bugünlük bu kadar olur umarım daha bişey yemek istemyorm bu saatten sonra

öpüldünüz görüşmek üzere

Merhaba tatlım :) Yediklerini okudum da inanamadım çok az yiyorsun! Bu diyet değil vücudu aç bırakmak olur güzelim.Versen de hızla geri alırsın ki o gidenler de yağdan çok kastan gider.3 öğünü atlama.Sabah 2 dilim tam tahıl ekmeğini ye.Akşam da sebze de olsa yemeğini ye yoksa çok geçe kalmaz patlar, önüne gelen herşeyi yemeğe başlarsın.Önemli olan kalıcı zayıflamak unutma, hiçbir şey senin sağlığından önemli değil

Sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, zeytin ( bu kısımda accık abartmış olabilirim :18: ), domates, bir tane haşlanmış yumurta ve çeyrek fincan şekersiz çay.

Öğlen: Yemedim, vakit yoktu.

Akşam: 3 dilim ekmek, 2 kepçe kuru fasülye.

şimdi aklıma takıldı kuru fasülye diyete zararlı mıdır acaba :26:

hayır tatlım olurmu bnm diyet listemde öğle yemeğinde 8 yemek kasığı etli kuru fasulye weya etli sebze yemeği war diyetisyen öle önerdi akşam yemeğindede war

Son düzenleme:

doğru diosun cnm ama bıktım artk canıma tak etti zayıflamak istyrum artk nişanlım burda yk bayramda gelcek samsunda oturuyolar bayramda hep beraber havzaya kaplıcalara gitcez zayıf olmak istiyorummm :2:

doğru diosun cnm ama bıktım artk canıma tak etti zayıflamak istyrum artk nişanlım burda yk bayramda gelcek samsunda oturuyolar bayramda hep beraber havzaya kaplıcalara gitcez zayıf olmak istiyorummm :2:

Daha hızlı kilo vermek istiyorsan; bu derece yemeden yapmaya çalışma bir anda kilo vermek sarkmalara neden olabilir. Bundan diyetin yanında spor yap. Özellikle hızlı yürüyüş veya koşu bir haftada bile çok şey farkettiriyor

bugunki yediklerim

sabah:2 dilim ekmek,1k.kutusu büyüklüğünde peynir yarım domates

öğleatetes kızartması wardı cok severimmm 2 kaşık yedim,1dilim ekmek

ara:3tane kayısı

akşamıda yazarımm yemeklerden önce kocaman 2 bardak ılık su içiyorum ve arada spor yapıorum

yok yaa yiorum aslında cnm gayet sağlıklıda besleniorum cok ac kalmıorum dün öle olmuştu :18:

yok yaa yiorum aslında cnm gayet sağlıklıda besleniorum cok ac kalmıorum dün öle olmuştu :18:

Hilal senin düğünün ne zamann? Bizim çok güzel bi şekilde zayıflamamız lazım :18: Gelinlikleri düşününce buna kollarda dahil, ben yürüyüşta yapıyorum bant var bende. Ama kollarada bailamak lazım. Biberiye yağını kollara denicem ben bi de su bidonlarını kaldır diyo bazıları acaba o işe yarar mı :26:

canım seninde benim gibi kollarda sorun war öle mi offff ne berbat bi duygu dimi bnm düğün yaza cnm tam tarih belli değil sende mi nişanlısın

canım seninde benim gibi kollarda sorun war öle mi offff ne berbat bi duygu dimi bnm düğün yaza cnm tam tarih belli değil sende mi nişanlısın

Evet mayısta olcak benimkinde işte bayram gibi mekan beğenip tarihi belirlicez. Ama gelinlik olayına ocak şubat gibi girceğimden bir an önce zayıflamak istiyorum Kollar vahim kollar, bide boyum kısa benim ondan gelinlik durumunda sıkıntıdayım :18:

Bugünkü yediklerimm;

Sabah: iki yumurta iki dilim ekmek.

Akşam: yoğurt ve accık zeytin, iki dilim ekmek.

Şimdi: Bir tane yeşil elma.

Bugün hiç yürüyemedim

napcaz biz yaa kolları kapalımı giycezz :2:

Ben kapalı kollu gelinlik istemiyorum Kısa kollu ya da omuzdan istiyorum ondan kollara çare lazım :44:

benm küçüklükten beri hayalim straplez gelinlik istiyodum kolları kaldırıp oynasam ne incecik kuğu gibi olsam ne güzel olurdı napcam bilmorum offf :44:

bende katılabilir miyim aranıza?
yaza benim de düğünüm var ve bende herkes gibi incecik fıstık gibi bi gelin olmak istiyorum

gel tabi bacım tanışalım kaynaşalım kendini biraz tanıtırmısın

kaynaşalım canım
22 yaşındayım 1.67 boyundayım şu an kilom 57-58 arası değişiyor
ilk diyete başladığım da hedefim 55ti ama şimdi 52-53 olsam hiç fena olmaz diyorum
nişanlıyım yaza inşallah düğünüm var evlenmeden önce epey zayıf olmak istiyorum çünkü biliyorum ki evlenince kilo alacağım
o yüzden bana destek olabilecek gerçekten zayıflamak isteyen insanlarla tanış olup bu yola devam etmek istiyorum

canım aynı boylardaymışız senin ne kilon warki yaaa keşke bnde senin gibi olsam cok sorunun warmış gibi bide zayıflamak istiyosun senin ismin hümeyra mı eniştenin adı da kesin ali dimi

canım aynı boylardaymışız senin ne kilon warki yaaa keşke bnde senin gibi olsam cok sorunun warmış gibi bide zayıflamak istiyosun senin ismin hümeyra mı eniştenin adı da kesin ali dimi

vallahi canım bende ilk 69 kilolardayken falan bi 58 olsam yeter diyordum ama olmuyor o kiloya geldim şimdi daha zayıf olmak istiyorum emin ol sende öyle olacaksın
bi de evlilikle birlikte insan kilo alıyor
evliliğimin ilk 2 yılında çocuk düşünmüyorum doğum kontrol hapıyla korunmayı düşünüyorum onunda kilo yaptığını söylüyorlar iyice gözüm korkuyor
o yüzden 53 falan olsam tam süper olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…