Hiperaktif çocuklar

Benim çocugumda aynı kreşe gidiyor bu sene son senesi 3 senedir sürekli şikayet alıyorum gecen gün toplantıya gittim sınıfta en çok benim oğlum konuşuyormuş çok sesi çıkıyormuş biz sınıfta toplantı yapıyok çocuklar koridorda oynuyor öğrenciler ege bana bunu yaptı durmuyor sürekli şikayete girip çıkıyorlar

aynen...benım oglumu muayane eden doktor cok az cıkmıstır:))))durmazdıkı...duvara tavana tırmanıyor bu nasıl cocuk dıye adımız cıkmıstı....bayagıda psıkolojim bozulmustu...ama sımdı gulup geciyorum...sımdıde bır bardak suyu almaya eriniyor okadar tembel :))) ınanın lısede sakın sessiz ogretmenlerının takdır ettıgı bır cocuk oldu....hergun anaokulu dahıl lıseye kadar hep şikayet alırdım..okula gitmekten bıkmıstım...ama sabrettım....ayrıca benım oglum hiper aktıf cıkmadı ama okb cıktı yanı takıntıları var...pskologlardan yardım aldım...psıkolog cocukla degil size taktık veriyor soyle davranın boyle davranın....sakın cocugun uzerıne uslu dur yapma konusma etme demeyın...ıyıce takıntı olusturursunuz ...sabredın ama cocuk psıkologunada goturun bence...ankaradaysanız cocuk bolumu olan bır yer var...ben cok faydasını gordum...
Evet benim çocukta çok takintılı korkularida var benimkinede hiperaktif tehşisi koycaklarını sanmıyorum

Yakın bir zamanda bunları yaşamış biri olarak kesinlikle önce psikolağa götürün psikyatriste değil.Ben yazın psikoloğa yönlendirmesi için psikiyatriye görütdüm 15 dk Dehb tanısı koydu çocuğu sadece 3 dk gördü ilaç yazdı.Okul açıldıktan sonra öğretmeniyle rehber öğretmenle görüştüm yok öyle birşey dediler.Şimdi psikoloğa götürüyorum oyun terapisi falan yine öyle birşey çıkmadı.Malesef çocuklarımız yeterince hareket edemiyor bizde fazla sıkınca böyle tepki olması normal.Tabii hazır gıdaların bol kalorili şeylerin etkiside büyük
Şuan terapiye başladık ama devlet oldugu icin 15 gun sonraya gun verdi ilk sehansı

Bence bir pedagoga götürun. Belki bir soruni bar ve diyemiyor bu yuzden boyle yapıyor. Pedagog çözer durumu. Allah kolaylık versin

Back
X