hipoglisemi/seker

Bende de hipoglisemi var,çok çabuk acıkıyor,çabuk yoruluyorum,tatlı yedikçe kan şekerim önce normale dönüp ardından inişe geçiyor ve bu da çabuk acıkmaya kilo alımına neden oluyor.Eğer kilo verilmez ise 5 yıl içersinde şeker hastalığı ortaya çıkıyor maalesef tek yolu spor yapmak insülin direncini kırmak.Deniyorum ama acıkmaktan kendimi alamıyorum.Ara öğünde yiyin denilen meyve v.s yesem de hemen acıkıyorum...

A cok sevindim canimm.. Yuklemeyi kendi isteginle yaparlarmilki?

A cok sevindim canimm.. Yuklemeyi kendi isteginle yaparlarmilki?

Sagol canim :)

Hmm söyle söyliyim dosyamin oldugu bir doktor birde dogumdan sonra tekrar yükleme yapilcakti ama ben ihmal etmistim...
Gitsem niye geldin demezler yani ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 24 yaşindayim ve geçen ay diyetisyene gitmek için tahlil yaptırdıımda çıktı ortaya bu hıpoglisemi.birde tansıyon birde trioit.he. Unutmadan bide kolesteol.ne yapıcam bilmiyorum eşim hemen yemek yememe gerektiğini anliyor kesinlikle dayanamıyorum 6gün oruc tuttum.tansıyonum tavan şeker bi yandan bayıldum bayılıcam artık yetçrlerde yatıyorum169/92 gördüm tansıyonda.vucudum karıncalandı resmen içim cekıldı ama doktor şeker yüklemesi yaptı aman aman bişey yok dedi yolladı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle cok gecmis olsun canim ... kilonu merak ettim fazlan var mi ?
Tansiyonun cook ama cok yükselmis ben 130/90 nı görünce fena oluyorum ...

Canim daha önce ki yorumlarda yazmistim hipoglisemi teshisini koymak zormus annem tam 10 yıl cekti zar zor gec kalinmis teshis konuldu ve suan insulin kullanmasi gerekiyormus ...

Nasil birseydir bu anladim gitti yok mu forumda bi doktor sunu bize iyice aciklayacak :)

var tabıı fazlam 85 kg 168 boyum var..
nşallah bzdede geç kalınmaz....

var tabıı fazlam 85 kg 168 boyum var..
nşallah bzdede geç kalınmaz....

Kilona ve kendine dikkat canim henüz cok gencsin saglikli beslenmeye calis az az ama sık sık ye ...

Insallah canim .. ;-)

Kilona ve kendine dikkat canim henüz cok gencsin saglikli beslenmeye calis az az ama sık sık ye ...

Insallah canim .. ;-)

Doğumdan sora aldı başini gitti gerçi öncedende çok zayıf degildim ama

Doğumdan sora aldı başini gitti gerçi öncedende çok zayıf degildim ama

Zaten hamilelikler dogumlar insani sekilden sekile sokuyor kendi adima konusayim :)

Benimde kilom 82 idi ama eyepdir diyet yapiyorum canim ...

Zaten hamilelikler dogumlar insani sekilden sekile sokuyor kendi adima konusayim :)

Benimde kilom 82 idi ama eyepdir diyet yapiyorum canim ...

Bedeki su trioit benim kılo vermeme engelmiş o yüzden doktoe bunu tedavı etmeden kilo vermeyi düşünme dedi beklemedeyım ama yaz geldi kollar bacaklar kocaman iğrendim resmen kendimden.sen kaça kılo verdin canım?

Canim banada 10 yıl once triod teshisi koyuldu o zamandam beri hap kullaniyorum ama dogru bendekilo veremiyordum simdi cok sükür öyle bir problemim kalmadi....

Bende 82 den 55 e düstüm canim 27 kilo verdim ...

Maşallah hapi almaya başladıktan sonra mi yoksa diyetisyene fln gittin mi

Maşallah hapi almaya başladıktan sonra mi yoksa diyetisyene fln gittin mi

10 yıl once 50 den 60 kiloya firlayinca diyet yaptim cok zor verdim söyle söyleyim cok az yememe ragmen 4 ayda 4 kilo verebilmistim... sonra bazi triod belirtileri kesfettim kendim de tahlil yaptirdim birde kilo verememe durumu mu anlattim yediklerimi yazdim mümküm degil demisti doktorum....
Benim beslenmem ile baskalarinin rahat 10 kilo vericegini söyledi ...
Nitekim kan sonuclarinda triodimin düsük calistigini gördük be o günden beri hap kullaniyorum biraktigim an tekrar basa dönüyoruz cünkü ...

Diyetisyene hic gitmedim ben kendi kendime verdim canim kalori hesabi yaptim spor yaptim böylelikle verdim kilolari...

kızlar buğdaydan yapılmış her ne yerseniz, bulgur da irmik de dahil buna, şekerli ürünler kuru meyve ve taze meyveler de dahil, bu hastalıktan kurtulma şansı yok
ben tamamen kestim, yoksa çok ağrı yapıyor

şu an kudret narı arıyorum çiğken yemek üzre, iyileştiriyormus bir sürü video izledim uzakdogulular bununla iyileşiyormus

Herkese merhaba bu konuyu bikaçgündür rahatsızlıklarımdan dolayı araştırdım açken bayılcak gibi oluyorum tokken uyku bastırıyor ve baş ağrısı oluyo ama suda varki oruç tututuğum için dahada ağır geçiriyorum sizce napmalıyım yardımcı olurmusunnuz

Ben de hipoglisemi hastasıyım ancak ilaç kullanmıyorum, bazen diyete ve yürüyüşe dikkat etsem bile eğer stresliysem bişeylere canım sıkkınsa şekerim çok düşüyor. Normal şekerim 70lerde bikaç saatlik açlıkta 50lerde...
Bence her hastalıkta olduğu gibi şekerde de stres çok önemli...
Ama bu hastalığın en kötü tarafı el titremesi ve moral bozması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…