hipogonadotropik hipogonadizm (hipo hipo) İlk Aşılamada Hamile Kalanlar Lütfen Paylaş

E

evet bnim bu seferde olamazsa devlette denemeyi dusunuyrum senin yumurta takibin ne oldu canim
Büyümedi bu ay,ptesi tekrar gideceğim yine büyümemişse iptal edeceğiz tedaviyi.çok stres yaptım sanırım onun etkisi oldu.geçen ay daha düşük doz kullanmama rağmen büyümüştü bu ay büyümedi.hayırlısı Allahım ne zaman nasip ederse ozaman olacak çok gerildim birkaç ay ara vermeyi düşünüyorum hayırlısı herşeyin

Kozlar benim ikinci aşılamamda hüsran oldu bugün 11. Gündü evde erken gebelik testi yaptım sap gibi tek çizgi zaten hiç bir belirti yoktu tuttuğuna dair çok üzgünüm şu an hiçbir tedavi şeklini yapmak istemiyorum artık çok yoruldum

Ya herkes asilama deniyor benim doktor yumurtalari gormeyince tup bebek yapti banada deneyeydi asilama :)
Can'ım ben ilk önce bir tüp bebek denemesi yaptım Şişli memorial da olmadı sonrası iki aşılama denedim belki bir aşılama daha olabilir sonra tüp bebek yine

Can'ım ben ilk önce bir tüp bebek denemesi yaptım Şişli memorial da olmadı sonrası iki aşılama denedim belki bir aşılama daha olabilir sonra tüp bebek yine
Merhaba bnde 2.3 ay icinde memorial da tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz neden olmadi seninki memnun kaldinmi oradan biraz bilgi verirmisin cnm.

Canım benim Allah sana sabır güç versin Benim ilk aşılamamdı ama onda bile çok yıkıldım bu ay yumurtalar büyümedi daha çok yıkıldım çok zor bir süreç Allah kimseye vermesin.sıkma canını sağlığın yerinde şükür bahar geldi mis gibi Allahın takdir ettiği bir zaman var o zaman verecek ne yaparsak yapalım o ol diyecek de olacak.sakin olmaya çalış Allah büyük

Merhaba bnde 2.3 ay icinde memorial da tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz neden olmadi seninki memnun kaldinmi oradan biraz bilgi verirmisin cnm.
Can'ım bahsetmeye çalışayım biraz bende biraz araştırıp başarısı iyi olduğu için Oray'a karar verdim ön görüşmeye gittim muayene ettiler çok şanslı bir grupta olduğumu %60 başarı oranı verebileceklerini söylediler neyse kafama yattı başladık Nur dokuzeylül vardı o Zaman ve müstecep bey ikisi karışık kontrol ediyordu sana hoşlanmadığım noktaları anlatayım fikir olsun neyse bu Nur hanım bana menogon gonal f yazdı orda ki danışman git al gel dedi ilaçları aldım bir kaç gün menogon kullandım doktora diyorum ki gonal f ne olacak duruyor onu kullanmayacağız dedi ama siz yazmışsınız aldım dedim ben yazdım sana al dedim mi deyince tepem attı velhasıl 500 lira çöp olabilirdi eczane almadı hastanede çıngar çıkardım aradılar eczaneyi iade ettim neyse 2 toz bir su ile başladık 3 toz ile devam etti hemen hemen her sabah gidip kan verdim ultrasonla bakıldı öğleden sonra arayıp dozu söylüyordular yaklaşık 11 gün kullandım iki adet çatlatma iğnesi verdiler evde tam yapacakken iğnenin biri yapamadan kırıldı ben sinir krizi geçirdim resmen çok kötü bir geceydi annem yapıyordu onu çok kırdım üzdüm bağırdım (bence o yüzden olmadı ) Nur hanımı aradım sabah gel kontrol edelim dedi sabah gittim önceki gün 1800 olan e2 değeri 600 e inmiş bakalım dedi çatlamış olabilir neyse çatlamamış ertesi gün yumurta toplandı 12 adet 9 olgun 7 si döllendi transfer için beklemeye başladık tabi bu aşamaya kadar her gittiğimde işte çok güzel harika herşey iyi gidiyor filan velhasıl beşinci güne kadar iki embriyo kaldı gittik hastaneye embriyolog dedi ki iki embriyoyuda transfer edelim biri daha iyi öteki normal tamam dedim sevindim odaya girdim Nur hanıma dedim ki iki tane değil mi hayır dedi tek niye dedim embriyolog öyle dedikonuşturmadı bile beni orda zaten bir stres daha öteki çöp oldu yazık değil mi günler geldi geçti ve benim sonucum negatif sonrasında sadece aspirin ve kel vermişti bekleme anında bana birde şeker ilacı vermişti afedersin ishal yaptı bende bir gün müstecep beyi aradım hocam bir sıkıntım var tanıttım kendimi trafikteyim dedi ve suratıma kapattı Hakkı'mı helal etmiyorum onada negatif sonrası aradım dr u negatif dedim ben dosyanı inceleyip sana dönücem dedi 10 gün sonra aradı beni işte senin yumurtaların çok zor toplandı kaç kere yıkandı çıkana kadar şekilleri yassıydı sebep bu e hani çok güzeldi herşey eşinin sperm sayısıda 7 milyon sesi Nasıl olur dedim tüp bebek öncesi 96 milyon sperm nerde kem küm etti kapattı sonrasında ben bu e2 nin ani düşmesini araştırdım bu ya yumurtanın çatlamasından yada yumurtanın kalitesizliğinden oluyormus ve bu durumda merkezler tüp bebeği iptal ediyormuş bunu yaşayan biriyle görüştüm dr u iptal etmiş bu durumda bu yumurta döllenmez döllense bile tutmaz demiş ve biz paranın büyük kısmını toplama işlemi sonRası ödedik bu tespitten sonra güvenim kalmadı aslında bence onlar biliyordu ama umut tacirliği yaptılar bence yada ya tutarsa meselesi ticarethaneye dönmüş durumda bu tür merkezler ve telefonun suratıma kapatılması olayı bu da artık Oray'ı tercih etmeme sebeplerim arasında sanırım şu an bahsettiğim doktorlar orda değil merkez iyi laboratuvarı en iyiler arasında belki benim talihsizliğimdi yaşadıklarım kısmet olsa engel olmazdı bunlar tabii ki yoksa memorial in başarı oranı gayet iyi Bülent tıraş acıbademi önermişti dr um ikisi arasında kalıp memorial ı tercih etmiştim Hakkı'nda hayırlısı olsun inş sana Uğur getirir bebeğine kavuşursun

Paramizla rezil oluyoruz bende 3 denememi orada deniycem semra hanimi cok iyi diyorlar hakkimizda hayirlisi ben iki kere hamile kaldim ama ilerlemedi bu sefer yumurta buyurmu dollenirmi bilemem bekliyip gorucez simdi nerde tedavi goruyosun

Paramizla rezil oluyoruz bende 3 denememi orada deniycem semra hanimi cok iyi diyorlar hakkimizda hayirlisi ben iki kere hamile kaldim ama ilerlemedi bu sefer yumurta buyurmu dollenirmi bilemem bekliyip gorucez simdi nerde tedavi goruyosun
Can'ım ben şimdi Batman'da yaşıyorum burda medical park hastanesinde iki aşılama denedik aşılamada bile micro chip yöntemiyle sperm seçimi yaptırdık doktorda iyiydi kısmet olmadı üçüncü aşılamayı tekrar düşünüyorum olmazsa buraya yakın Diyarbakır da bahçeci nin merkezi var o olabilir İstanbul tüp bebek merkezi aret kanat olabilir rapor geçerli olduğu için acıbadem maslak Bülent tıraş var ama o hastanede çok pahalı ve birde medipol hastanesi Mustafa Acet var ama o da hem çok yoğun hemde mail de rahim filmimi istedi gönderdim önce histeroskopi dedi onun dışında 5-6 doktora gösterdim hepsi gerek yok dedi histeroskopiye ama Mustafa acetin Facebook sayfasında iki video var ultrasonda Bebek görüntüsü başlığında hipo hipo yazıyor başarı elde etmiş yani şimdi bu saydıklarım arasında gidip geliyorum ailem ist da aslında ama eşim yakın yer Diyarbakır olsun uzakta stres oluyoruz diyor oda doğru İstanbul olsa annem bakar diyorum kafam karışık anlayacağın şu am bilemiyorum

Bu arada ben hiç Semra hanımı görmedim ama benim pasifliğim hiç söylemedim nerde diye sadece doktorlar dosyaları o inceliyor beraber karar veriyoruz zaten demişti ama şimdi pişman oldum tabi keşke yüz yüze görüşseydim

yaşım 28. gebzede yaşıyorum. erkek kısırlığım var. evlilik düşüneniniz varsa konuşmak tanışmak isterim.

Arkadaşlar menogon kullandıktan sonra çatlatma iğnesi yapmadan yumurta çatlar mı sizce?

Arkadaslar bazi kendini bilmezler bu sayfayi es bulma yeri sandi heralde iyi okusun defolsun gitsin

İki gündür sümüksü şeffaf bir akıntım var acaba kendi kendine çatladı mı diye merak ediyorum doktora gidicem alttan muayne olmak istemiyorum hayal bu ya belki gebelik oluşmuştur karından baktırıcam

Canim verdigin bilgiler icin cok tesekurler senin adina uzuldum diger ark dedigi gibi bnde semra hanimi duymustum atasehir anadolu yakasinda ymis cok iyi bir dr oldugunu duydum bizler ne umutlerle yaptiriyoruz onlar ise sadece paraya bakiyor tedaviye basladigimizda cok dikkatli olmamiz gerekiyor bizler uzulmusuz paramiz gitmis umurlarinda bile degilki.rabbim sana saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Amin inş hepimize bu arada bugün kanda verdim negatif de 8 folikülün vardı üçüz bekliyordum dedi kısmet işte bir tane yetebilecekken sekiz tane bir işe yaramıyor

Arkadaşlar menogon kullandıktan sonra çatlatma iğnesi yapmadan yumurta çatlar mı sizce?
Aslında bizde lh hormonu yok ama en son benim 21 22 mm boyunda foliküller vardı ertesi gün aşılama sırasında acaba yumurtalar çatlar mı bu akşam diye sormuştum büyükler çatlamıştır ben geriden gelenler için çatlatma iğnesi verdim demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…