hipogonadotropik hipogonadizm (hipo hipo) İlk Aşılamada Hamile Kalanlar Lütfen Paylaş

Bende sigara kullanıyorum malesef geçen ay bıraktım aşılama tutmayınca tekrar başladım biraz da nasibe inanıyorum insanlar hamileyken içiyo Allah nasip ederde hamile olursam hemen bırakıcam tabi şuan günde bikaç tane de olsa içiyorum

Benim doktorum birak dedi birakamiyosan gunde 5 tane icebilirsin demisti anlayisli doktor :) :)

Bende 27 yaşındayım sen kaç yıllık evlisin daha önce ilaç tedavileri yaptın mu Bebek için ve şu an hangi yöntemi deneyeceksiniz
Ben daha tedaviye ilk defa pazrtsi basladm.iki doz bir su menagon inesyle.uc gun kullan persmbe gel dedi doktr.geldm bende.bugn ultrsan cektler tahlil yaptlar.sonclar bir bucktn snra.baklm ne dicek dktr

Ben daha tedaviye ilk defa pazrtsi basladm.iki doz bir su menagon inesyle.uc gun kullan persmbe gel dedi doktr.geldm bende.bugn ultrsan cektler tahlil yaptlar.sonclar bir bucktn snra.baklm ne dicek dktr
Hayırlı sonuçlar alırsın inş aşılama mı olacak

Kizlar bse sorcam.şu doktorun verdgi menogon ine hergun 6buck 7gbi vurulmam lazm.ole de vurlyrdm.ama hastneden cktm memlekete doncem bileti kestm.6bcuk 7gbi mecburen yolda olacm.ben de otogarda acil var iki saat erken yaptrdm.bi bilgniz varmi sakincalimi

Bir iki saatten birşey olmaz ben dakikası dakikasına yapmadım hiç gece 11 -1 arası yapıyordum yumurtaların büyümesinde bir sorun olmadı rahat ol bende bugün adet oldum üçüncü aşılama için gittim karından ultrasonla baktı çatlamamış Kocaman bir sürü yumurta vardı başlamayalım küçülmeleri lazım dedi ben çok yumurta oldu diye sevinirken meğer çatlamamış doktor Çatlayanlar olmuştur dedi ama hiç içime sinmedi o kadar iğne yap büyüsün ama olduğu yerde kalsın kafam karıştı iyice bende bir tane çatlatma iğnesi yeterli gelmemiş olabilir dedim hayır yeterli dedi ay birde benden önce 7 aylık bir hamile girdi bebeği karnında ölmüş ağlamalar o kadar kötü oldum ki doktorda bak herşeyin hayırlısını iste diyor aşılama sonrası en iyisi çatlayıp çatlamadıklarını kontrol ettirmek

Off herkesn allah yardmcsi olsn.bide doktruma soracaktm da unttm.ben adet icn cyclo progronova kullaniyordum.smdi budrmda o ilaci kullanmaya dvm edecm mi etmyecmmi.aklma gelmedi hc sormak.doktrda hc solemedi

Off herkesn allah yardmcsi olsn.bide doktruma soracaktm da unttm.ben adet icn cyclo progronova kullaniyordum.smdi budrmda o ilaci kullanmaya dvm edecm mi etmyecmmi.aklma gelmedi hc sormak.doktrda hc solemedi
Hayır iğneleri kullanmaya başladığın zaman cyglo progynova kullanmıyoruz

Allahim hepimize hayirli evlat versin ne kadar zor bir durum dogum hazirliklarina basla amakaybet

Allahim hepimize hayirli evlat versin ne kadar zor bir durum dogum hazirliklarina basla amakaybet
Aynen sıramı beklerken içerideydi odadan ağlama sesleri gelmeye başladı kapıdan çıktı yüzünde ki o şaşkınlık o çaresizlik inanın gözlerim doldu Allah yardım etsin bizlerede en yakın Zaman'da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin doktor bugün odada bana hipo hipo olmak senin suçun değil niye ben diyebilirsin ama her zaman daha kötüleri düşün dedi kendimi tutamadım ağladım ağladım odadan çıktım herkes bana bakıyor çok kötü bir gündü kendimi çaresiz hissediyorum artık bilemiyorum tüp bebeğe de geçebilirim ama merkez e karar veremiyorum sonuç almış hipolular yazsa keşke merkezlerini

Ben onceden avrupa safak hastanesinde oldum iki defa hamilelik elde ettim ama ilerlemedo simdi sisli memoriale basliycam pgt yapilacagi icin sen neredesin

Ben Batman'da yaşıyorum şu an ailem ist da olursa orda düşünüyorum benimde bir denemem var Şişli memorial da negatif sonuçlandı dondurulmuşta yoktu hafi bakalım senin hayırlı haberlerini alırız inş

Bu doktora kromozom ve genetik tahlilleri yaptırayım mı dedim gerek yok dedi düşüklerde istiyoruz onları ama araştırayım belki yaparım ben başlamadan medipolde Mustafa Acet te önce histeroskopi yapalım dedi ama onun dışında hiç bir dr gerek görmedi o yüzden onu şimdi düşünmüyorum ayy araştırdıkça insanın kafası dahada karışıyor

Aynen dusuklerden snr genetik isteniyo ama bizim genetiktede sorun cikmadi demek yumurtalar saglikdzdi bastan butun tedbirleri almak aslinda daha iyi cunku hamile kalip onu sonlandirmak cok kotu allahim birdaha o gunleri gostermesin kurtaj cok kotu ilk tup bebege basladigimda acemiydimhersey oldu bitti ikincide daha bilincli acabalar cogaliyo o doktor odasindan sonlandiricaz dediklerinde aglayarak cikmak istemiyorum bizlerinde yuzleri gulucek arkadaslar insallah senelerce cocugun olur kimse demedi bana olmaz olmaz olmazlarla yasadim dunyada bi tek bu bu hastalikla varimsaniyordum ama burda benim yoldaslarim varmis iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…