hipogonadotropik hipogonadizm (hipo hipo) İlk Aşılamada Hamile Kalanlar Lütfen Paylaş

Birde kızlar doktorum diyor ki sen benim yakınım olsaydın ben senin aşılamayla devam etmeni isterdim bizim amacımız yumurtaları büyütmekti oda çok güzel oldu gerisi Allah'ın takdiri kısmetti hayırlısı böyleymiş senden önce aşılama yaptığım bir hastam vardı tuttu keseyi gördük ama kalp atımını duyamadık bak diyor düşün bu daha kötü değil mi hayırlısını iste dedi şu bir gerçektir diyor asıl olan başarı bebeği kucağında evine götürmektir bu aşılamada başarı oranı %12-13 tüp bebek 35 tir diyor yani ben üçüncü aşılamayı yapmayı düşünüyorum galiba tam emin değilim ama sadece yumurta takibiylede kalabilirsiniz diyor tüp bebek şart değil kist filan olmadıysa adetle tekrar devam edicem bu arada bu iğnelerin sınırı var Mıdır dedim hayır yok dedi sizce ne yapmalıyım

Aslinda bende
asilama isterim ama o kadar igneyi vurulup tup bebek daha garanti geliyor bakalim doktor ne diycek

Yok anim avrupa yakasi sisli memorialde semra hanim

Slm canlar size sorum olack.dun ben aşilama tedavisi icin menagon inesine basladim.2 doz bir su karisimi ile.sizin deneyimlernize dayanarak soruyorum.bu surec nekadr devam eder szce.ben tedaviye ankara zekai tahirde basladim cunku ve kastamanuda yasiyorm.bu asilama sureci nasiil devm edyior.ben kastamnuda yasiorm.ve gercktn artk kafm karisti.baska bi formda uc ay bu ilaci kullanlari okudm.moralim bozldu ackcasi.lutfen onerilernizi bekliorm

Can'ım yumurta büyütme aşamasında ki süreç kişiden kişiye değişiyor ortalama 10-15 gün sürüyor sonra çatlatma iğnesi yapıyorsun iki gün sonra aşılama oluyor hastanede ki işim bitiyor 15 günde bekleme süresi var sonra pozitif yada negatif sonuçla son buluyor doktor ne dedi sana Can'ım hipo hipo ile ilgili başarı oranı filan konuştunuz mu ümitli mi

Meraba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun.menagon iğneye adetin ikinci günü başlıyorsun öncelikle beş-altı gün kullanıyrsun.ultrasonda doktorun yumurtalarına bakıyor ilaca cvp veriyormu vermiyormu dozu ona göre artırıyor yada aynen devam ediyor.kişiden kişiye değişen bir süreç.hatta bir kişide aydan aya bile değişen bir süreç.benim ilk ay 14günde büyüdü yumurtalarım aşılama yaptırdım fakat tutmadı takdir Allahın.bu ay ikinci kez denedim ve yumurtalarım tam 22günde büyüdü.15 güne kadar 2+1 doz kullanırken 15.günden sonra dozu 3+2ye çıkardık.ve bugün 23.gün çatlatma iğnemi oldum.Rabbim nasip ederse bu ay normal ilişki yoluyla deneyeceğim.sonuç olarak yumurtalarının büyümesine bağlı olarak devam eden bir süreç bu.iki günde bir doktor kontrolüne gitmelisin.doktorun seni yönlendirecektir.Allah yardımcın olsun hayırlısıyla evladına kavuştursun inşallah

3aylık bir süreç olmasının imkanı yok şöyle olabilir denersin olmaz adet olursun tekrar başlarsın anladın mı?her ay bir süreç bir şans.

10-15 deme arkadaşım benim 22günde büyüdü:)

Arkadaşlar bir de naçizane tavsiyem bilmem faydası oldu mu ama yine de söyliyim bir haftadır sabahları aç karna arı sütü+bal+polen propolis karışımı yedim bir tatlı kaşığı.sıradan bir aktardan aldım.belki sizede şifa olur aklınızda bulunsun

Evet yumurtalar icin iyiymis o karisim bende kullanmak istiyodum ama aktardakilere guvenemedimki

Anladm canim.bende yarin kontrle gtcem baklm doktor ne diyeck.allah hepmizin yardmcisi olsn

Doktor hanim beni ilk dinlediginde bu kadar stres yapma dedi.sizin gibi hastalar olumlu cvp verior tedaviye dedi.sana yapcagmz tedavi aslind a 36 yasindan sonrakilere yapmaya basliorz dedi.yani benim yasim kucukmus heyecan stres yapmamam gerektigini belirtti.yasimda 26 pek de kucuk deil ama.insallah dedgi gbi olumlu cvp veririz

Kizlar karisim filan dediniz de aklima geldi.bi kac yerde okudum soğan küruni icenler.zeytinyagini ve corek otunu karistirip yumrtalik bolgesne surenler var.bende yapayimmi die dusundm de sonra da korktm.ine kullaniyorm tedavye basladm yan etkisi filan olr die.aranzda kullanan vrmi bu seyleri tedavi sirasnda

Canim ignelere bsladinsa sadece beslenmene dikkat et sogan kuru yan etki yapabliyo

Can'ım iğnelerle soğan kürü yapma söktürücü özelliği var ben üçüncü aşılamaya geçmezsem hemen yapıcam İbrahim Saraçoğlu soğan kürünün rahimde bebeğin tutunmasına engel olan bio film tabakayı yok ettiğini söylemişti aklıma yattı şimdi adet olmayı bekliyorum kist filan yoksa ara vermeden üçüncü aşılamaya geçmeyi düşünüyorum iğnelerle incir kürü yaptım bayağı yumurta oldu belki yine yaparım onun dışında d vitamini ve b vitamini almıştım bunun testini yapabiliriz düşükse hamilelik olmuyor bu defa elevit vitamin içmeyi düşünüyorum ve sabahları arı sütü polen bal karışımı

Bende 27 yaşındayım sen kaç yıllık evlisin daha önce ilaç tedavileri yaptın mu Bebek için ve şu an hangi yöntemi deneyeceksiniz

Çok soru soryrm ama ne tur dikkat mesela.bol sebze meyvve bol sut urunleri bal gibi seyler mi.
Hazir gidalardan uzak dur benim gibi sigara icme :) kimisi ananas ye kaju ye diyorrlar ben hic bsy yapmamisti transfere kdr sigara icmistim tutmustu ama bu sefer birakicam en onemlisi stresten uzak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…