• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipogonadotropik Hipogonadizm

hipolu biri geldi ama sen yoksunnnn:))yaaa nasıl tedavi oluyosunuz anlatıın lütfennnn.ben anlattım dediğim gibi şimdi menogon igne kullanıyorum

tşkler nil bende baya bi uğraştım bu hipoyla halada öle nasıl bi çözüm olucak bilmiyorum adet görünce kontrolum var bide histereskopi yapılacak öle başlıcam ama benim 2. denemem ankara mayada yaptırmıştım tuttu ama düştü şimdide korkuyorum yine aynısı olucak diye bakalım nasip allah bebişlerini sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım ALLAHIM ıSTEYEN HERKESE VERıSN banadaaa

arkadaşlar merhabalar.rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.ben de hipo luyum ve tüp bebek yöntemiyle anne oldum.eşimde de azospermi vardı.ümidinizi kaybetmeyin.biz en kolay hamile kalabilen grubuz.sadece sabredin ve duayla tedavinize devam edin.inşallah en kısa zamanda gönlünüzün muradını bulursunuz.

benim hikayem de sizinkiler gibi.14 yaşıma kadar adet görmedim göğüs büyümem yoktu.hacettepede uzun süren araştırmalar sonucunda hipo teşhisi konuldu.uzun süre premarin+farlutal tedavisi gördüm.piyasadan kalkınca cyclo kullanmaya başladım.şimdi emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum.

bizim tüp bebek tedavimizde kullanılan ilaç menagon.benim yumurtalıklar zor cevap veriyordu.günde 8 tane menagon vurunduğum halde 18 . günün sonunda sadece 8 yumurta oluşmuştu.bunlardan 4 ü transfer edildi birini rabbim nasip etti.

işte hikayem.biraz uzun oldu ama size umut olmasını istedim.çünkü bu hastalığı ancak yaşayan bilir.

leylufer canım inşşş bir dahaki sefere tuttuğunda düşük yaşamassın şuna sevinki tutuyor embriyolar buda bir gelişme ben hamile olana kadar hayatta inanmıyordum

megul canım allah uzun ömürler versin bebişinee maşalhhhhh:nazar: bakalım benimide az bir zamanım kaldı üçünü inş sağlıkla alırım kucağımaa

sağol canım.Allah üçüzlerinle sana güzel bi hayat nasip etsin.ne tatlı olur o bıcırıklar şimdi doğduklarında.

merhaba arkadaşlar..
benim arkadaşımda hipo hipo hastası.. (doktorlar kısaca böyle diyormuş. )
bir aşılama yaptırdı negatif..
daha sonra başka büyük bir hastane ameliyat demişken memorial hastanesine gitti..
ve malesef ameliyat gerekmiyormuşş.. memorial da tüp bebek yaptırdı..
veeee şimdi dünya tatlısı iki tane kızı var..
daha da 1 aylıklar..
ben de bu ay dondurulmuşlarla orada devam ediceğim..
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhh....

merabalar ben ilaç içmeden hiç adet görmüyorum ve 3 sene bitti çocuğumuzda olmadı ama adam gibi bir drda gitmedim tam olarak sorunumuda bilmiyorum derin olarak tsh yüksekti tefor kullandım kullanıyorum yumurtalıklarım falan var ama yumurtam yok ve dediğim gibi hiç adet görmüyorum arada canım sıkılıyo farlutal alıyorum o zaman oluyorum ama marifet ilaçsız olabilmek sizce bende sizin gibi hipo hipo muyum neyim ben yaa :delphin:
birde ist tavsiye edebileceğiniz dr varmı bu konuda hangi hastaneye gidiyim ben şimdidenn tşk ederim inş cevap gelir

merabalar ben ilaç içmeden hiç adet görmüyorum ve 3 sene bitti çocuğumuzda olmadı ama adam gibi bir drda gitmedim tam olarak sorunumuda bilmiyorum derin olarak tsh yüksekti tefor kullandım kullanıyorum yumurtalıklarım falan var ama yumurtam yok ve dediğim gibi hiç adet görmüyorum arada canım sıkılıyo farlutal alıyorum o zaman oluyorum ama marifet ilaçsız olabilmek sizce bende sizin gibi hipo hipo muyum neyim ben yaa :delphin:
birde ist tavsiye edebileceğiniz dr varmı bu konuda hangi hastaneye gidiyim ben şimdidenn tşk ederim inş cevap gelir

canım geçmiş olsun sende bence hipotiroidi var. mutlaka bir endokrinoloji doktoruna görün . adet olamamanın nedeni hipogonadropik hipogonadizm de olabilir. birde kadın doğum doktoruna görün.zaten senden hormon testleri isterler ve ona göre teşhis konur tedavini aksatma. bak bende ikiside var her iki doktora ayrı ayrı gidip tedavi oluyorum. tüp bebek tedavisiyle hamile bile kaldım bu imkansız değil yeterki tedavini hiç aksatma

canım geçmiş olsun sende bence hipotiroidi var. mutlaka bir endokrinoloji doktoruna görün . adet olamamanın nedeni hipogonadropik hipogonadizm de olabilir. birde kadın doğum doktoruna görün.zaten senden hormon testleri isterler ve ona göre teşhis konur tedavini aksatma. bak bende ikiside var her iki doktora ayrı ayrı gidip tedavi oluyorum. tüp bebek tedavisiyle hamile bile kaldım bu imkansız değil yeterki tedavini hiç aksatma

çok teşekkür ederim canım bugün samatyaya randevu aldım dahiliyeye veriliyomuş randevu ordan yönlendiriliyomuş artık sorun herneyse yarın üç buçuğa randevum bakalım hayırlısı olur inşallah ..
burdanda neler olup bittiğini sizlere aktarıcam

inşallah güzel sonuçlarla dönersin. sonuç her ne olursa olsun moralini bozma yılmadan tedavini olursan herşey güzel olur görüşürüz

inşallah güzel sonuçlarla dönersin. sonuç her ne olursa olsun moralini bozma yılmadan tedavini olursan herşey güzel olur görüşürüz

çook teşekkür ederim hayatım guatr için kan idrar ultrason yaptırdım cuma sonuçları alıcam ve sonuç belli olucak umarım bir sorun olmadan tedavimi olur bebeğime kavuşurum haberlerimi ileticem cnm görüşürüz

çok kötü
hipotroidi +
anti-tipo
tsh=24.12
ve dr endokrine gönderdi beni samatyada ya yerim 22 aralık salıya randevu verdi

arkadaşlar merhaba bende bu hastalığa sahibim yaklasık 5 senedir trisequens diye bir ilaç kullanıyorum.doktorum bu konuda uzmandır.bana bu ilaç tedeavisini uyguladı ve her sene fsh lh ve tsh hormonlarımı ölçtürmemi istedi sonunda hormonlarım düzene girdi.ama suanda cocuk sahibi olamayanları burda okuyunca korktum. ben evli değilim bu yüzdende evlenmeyi düşünmüuyorum

arkadaşlar slm bende hipoluyum.ilaç tedavisiyle iki dememem oldu ikiside başarısız.aşılama yada tüp bebek öneriye doktorum banada bilgi verirmisiniz

Back
X