Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merabalar ben ilaç içmeden hiç adet görmüyorum ve 3 sene bitti çocuğumuzda olmadı ama adam gibi bir drda gitmedim tam olarak sorunumuda bilmiyorum derin olarak tsh yüksekti tefor kullandım kullanıyorum yumurtalıklarım falan var ama yumurtam yok ve dediğim gibi hiç adet görmüyorum arada canım sıkılıyo farlutal alıyorum o zaman oluyorum ama marifet ilaçsız olabilmek sizce bende sizin gibi hipo hipo muyum neyim ben yaa
birde ist tavsiye edebileceğiniz dr varmı bu konuda hangi hastaneye gidiyim ben şimdidenn tşk ederim inş cevap gelir
canım geçmiş olsun sende bence hipotiroidi var. mutlaka bir endokrinoloji doktoruna görün . adet olamamanın nedeni hipogonadropik hipogonadizm de olabilir. birde kadın doğum doktoruna görün.zaten senden hormon testleri isterler ve ona göre teşhis konur tedavini aksatma. bak bende ikiside var her iki doktora ayrı ayrı gidip tedavi oluyorum. tüp bebek tedavisiyle hamile bile kaldım bu imkansız değil yeterki tedavini hiç aksatma
inşallah güzel sonuçlarla dönersin. sonuç her ne olursa olsun moralini bozma yılmadan tedavini olursan herşey güzel olur görüşürüz