Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

Sen normal için uğraş o zmn yaşın çok da büyük değil ama bir bebek olmasını hemen istiyorsun sezeryanlı da bu mümkün değil kendini tehlikeye atarsın o zmnda hayırlısı olur inşallah

ben geçen yaz merdivenlerden düşmüştm kuyruk sokumundaki kemik oynamış ve düzeltilmesi de biraz sıkıntılıydı bunu doktora sorduğumda sezeryan olmak zorunda kalırsın dedi. 40 yaşında da doğum yapan oluyor tabi ama işte yaşım çok dailerlesin istemiyorum

Anladım hayırlısı o zmn inşallah yavrun iyi olur hiç sıkıntı yaşamazsın.

herşeyin hayırlısı. Allah yzmze baksın hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Slmm bende bugün süleymaniye kadın doğum hastanesine gidicem araştırdığım kadarıyla iki tane çocuk kardiyoloji dr ve yenidoğan yoğun bakım uzman dr var büyük bir ihtimalle orda doğum yapmayı düşünüyorum kendi gittiğim hastanenin çocuk kardıyoloğu yokmuş ancak sevk ediyorlarmış o da bebeğim bi yerde be
n bi yerde olmak istemiyorum hem evimede çok yakın hayırlısı hiç böyle düşünmemiştim oğlumda yapamadığım herşeyi bunda yaparım diyordum ama ne olacağını bilmediğimden hiçbiz hazırlıkta yapamıyorum

merhaba, doğumu kanuni sultan süleyman hastanesinde mi yapacaksınız?

merhaba, doğumu kanuni sultan süleyman hastanesinde mi yapacaksınız?
İstanbuldasınız anırım.O hastanede doğum yapacaksanız bebeğinizi ya Meh.Ak.Kalp Hastanesine ya da Acıbadem Ün.Hastanesine sevk ederler.Mehmet Akifte Sertaç Bey varmış bu ameliyatları yapan,Acıbademde Ender bey var.Önce bizde sizin gittiğiniz hastanede doğum yapmayı düşündük .Ama ben ayrı hastanede bebeğimiz ayrı hastanede olmasın diye doğumu Acıbademde yapmaya karar verdik.Cuma günü randevumuz var.Biz Anadolu yakasında oturuyoruz.Erkan doğum olursa burada gittiğimiz doktorumuz sizi anbulansla sevk ederim dedi.Sizin kaçıncı haftanız?

Hadi hayırlısı inşallah çocuk kardiyologları sadece eko bakıyor anjio olacaksa bebek anjio yapıyorlar postaglandin ilacı veriyorlar ilk etapta sizin pediatri kalp cerrahi dr , yeni doğan ve çocuk kardiyoloji doktorunun olduğu yerde doğum yapmanız lazım bebeğin durumu iyiyse ameliyata alıyorlar bir hafta içinde onu araştırın ve doktorlardan tam bilgi alın yapılacak işlemler hakkında

Benim 35 haftam bende acıbadem halkalıda düşünüyorum ama yoğun bakımı ve sonrası yapılan işlemler ücretli mi bu konuda bilgi sahibi değilim açıkçası sizin bilginiz var mı

Benim 35 haftam bende acıbadem halkalıda düşünüyorum ama yoğun bakımı ve sonrası yapılan işlemler ücretli mi bu konuda bilgi sahibi değilim açıkçası sizin bilginiz var mı
Doğum ücretli ,doğumuna göre ücret değişiyor. üç bin ile beş bin aralığında.Ama kalp ameliyatlarını sgk karşılıyor ücretsiz.
Hastaneye size yakınsa gidip bilgi alabilirsiniz.Benimde 35.haftam.Bugünki muayeneniz nasıl geçti?

Bebeğin kalp atışlarını dinledi normal dedi nst için haftaya tekrar çağırdı 2 600 gr olmuş suyumu biraz fazla buldu

Bebeğin kalp atışlarını dinledi normal dedi nst için haftaya tekrar çağırdı 2 600 gr olmuş suyumu biraz fazla buldu
Merhaba, sizin bebeğinize tam olarak ne dendi. bugün fetal eko için gittim ama bebeğin pozisyonundan dolayı net göremedi tekrar gidecem.

Bizede hipoplastik sol kalp sendromu dendi en ağır olanından haftaya acıbadem halkalıya randevu aldım sanırım orda doğum yapıcam en azından bebekte bende aynı yerde oluruz bir arkadaşımın oğluda orda takipte dr memnunlar bakalım hayırlısı artık Rabbim yardım etsin bizlere

Gamzecim merhaba nasılsın toparlayabildin mi biraz neler yapıyorsun Allah yardımcın olsun bizlerinde bizlere dua et olurmu

Çok zor aynı durumdayız sizinle. Bizim de hipoplastik sol kalp ama ne derece ağır bilmiyorum haftaya belli olacak. Aklıma türl trlü şeyler geliyo moralim bozuk işe konsantre olamıyorum ölü gibi geziyorum daha 22 haftalık hamileyim. Ankaradayım ve burada bebeğim için en iyi hastanede doğum yapmak için hastane arıyorum. Bu çok bi sınav hayatımın dönüm noktası oldu 28 nisanda öğrendim bebeğimin durumunu artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak biliyorum

Hipoplastik sol kalp anne karnında iyileşme gibi bir ihtimali var mı acaba yoksa başta nasılsa öyle mi devam ediyor

Hamd olsun Rabbime iyim Sütümde kesildi artık yavrumun yokluğu çok üzüyor beni ama Rabbim sabrını veriyor bir şekilde Rabbim böyle acılar vermesin inşallah sizlerinde yardımcısı olsun az bir zaman kaldı sizlerinde ve inan aynı yoldan sizden önce geçtim ama sizin kadar korkuyorum sizler için inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsınız

Ca
Hipoplastik sol kalp anne karnında iyileşme gibi bir ihtimali var mı acaba yoksa başta nasılsa öyle mi devam ediyor
. Canım üzme kendini yavrunla ilgilen daha çok var senin doğumuna bu dönemde yavrunu üzme onlar herşeyi hissediyorlar. Kolay değil yaşadım biliyorsun ama Rabbim ne taktir etmişse onu yaşıyoruz . Dua et bol bol tanı tıbben konulmuşsa iyileşme olmuyor gelişmiyor yani kalp Rabbimden mucize olur inşallah benim yavruma dua etmeyen kalmadı ama olmadı Tam bir hafta oldu evladımdan ayrılalı biliyorum ki kuzum beni cennet kapısında bekliyor şimdi bunlar içimi ferahlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…