Ne yaptın cnm muayane olacaktınız dr ne dedi ?Bizde öyle unut ettik ama anne karnında iyileşme olmuyor.
Ne yaptın cnm muayane olacaktınız dr ne dedi ?[/QUOTEfacebooktan mesaj ettım size.mehmet beye gittik, cuma günü tekrar gideceğiz.bizim bebeğimizin durumu çok ağır.ameliyatı mehmet bey yapacak inşallah.çok ümit vermedi.onun ameliyat yaptığı bebeklerden hülya hanım ile iletişim kurdum.telefonda görüştüm .adapazarında şu an 11 yaşında olan asım sefanın annesiyle irtibat kurduk.sağolsunlar çok moral veriyorlar.çok acılar çekmişler.yaşatan rabbim yaşatıyor.kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız kabullendik ama çok zor.rabbim hepimize yardım etsin.
Cnm sen ne yaptın Uzun zmndır görünmüyorsun merak ettim seniumarım öyle olur canım allah herkese yardım etsin
Bize dr her durumdan bahsetti biz araştırdık olacak şeyleri biliyorduk ama yine de acabalarımız hiç bitmiyor eksik birşeyler var gibi sanki iyi olacaktı daha farklı şeyler olsaydı diye düşünüyorum düşünüyorum yok yavrum geri gelmiyor şuan tek eksiğim yavrumBu hastalıklıkta doğan bebeklerde zaten organ yetmezliği oluyormuş.Gamze şimdi seni gerçekten daha çok iyi anlıyorum günler yaklaştıkça daha çok korkuyorum bizi neler bekliyor nasıl olacak diye eşyalarını hazırlıyorum acaba eve getirebilecekmiyim diye düşünüyorum ya da giyebilecek mi diye Allahım ne zor şeymiş insanın evladıyla sınanması
Facede bir bayan ekledi 9 yaşında bir kızı var ve HSKS tanılı bizim gibi ailelerle o da konuşmak istiyor bilgi almak isterseniz ekleyin konuşalım orda
Evet yaşıyor Allah uzun sağlıklı ömür verir inşallah
ne kadar var canım senin doğumuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?