Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

Üzmemek için uğraşıyorum ama olmuyor aklımdan 1saniye olsun çıkmıyor ki. Dua ediyorum bol bol.

Çıkmaz çıkmayacak da bi an olsun ben 26 haftalıkken öğrenmiştim 40 haftamda doğum yaptım o süreçte hep ağladım da ne oldu yavrum daha çok üzüldü. benim elim hep karnımdaydı yavrumun her kıpırtısını hissettim konuştum onunla müzik dinlettim Kuran-ı Kerim okudum dolu dolu geçti şimdi çok özlüyorum onu keşke daha çok şey yapabilseydik kuzumla ben içimde hep kalmasına razıydım ama olmuyor işte yapacak hiç birşey yok Allahtan sabır ve gönül ferahlığı vermesini isticez büyük bir imtihandan geçiyoruz hakkıyla geçenlerden etsin rabbim inşallah

Amin inşallah. Benimki daha tekme atmıyor ama küçk kıpırdıyor sanki. Tekme atsın diye bekliyorum.

Bugün araştırırken medicana Beylikdüzü hastanesinde çalışan Mehmet salih Bilal Beyin bu ameliyatları yaptığını öğrendim .Onun ameliyat ettiği bir çocuğun annesine mes.attım sağolsun tel. numarasını yollamış konuştum.Çocuğu şu an 2.sınıfa gidiyormuş,durumu iyi.Çok zor günler geçirmişler.Şu an altı ayda bir kontrole gidiyorlarmış.Adapazarında Mehmet Beyin ameliyat yaptığı 12 yaşında bir çocuk varmış.Çocuğu için çok mücadele etmiş.Ameliyatları ücretli yaptırmışlar.Biraz masraflı.Biz yarın sabah için randevu aldık oraya gideceğiz bir umut,bakalım o ne diyecek. Ona göre ya Acıbademi ,yada medicanayı tercih edeceğiz.Öğlen Acıbademdeki 2.ameliyatını olan bebeği ziyaret edeceğiz.Yapılan tüm ameliyatların riskleri çok fazla.Kendimi çok yorgun hissediyorum.

Hepimiz aynı yollardan geçtik işimize konsantre olamadık ama insan zamanla alışyo bu duruma gittiğim dr biri ne yani Allah verdi deyip böyle bi çocukmu dünyaya getireceksin velevki doğdu yaşarmı sanıyorsun bile dedi Rabbime sığındım. O herşeyin hayırlısını bilir

Sütün kendiliğinden mi kesildi o bile ne kadar sancılı olmuştur oğlumdan bilirim emmeyi bıraktığında bayağı ağrım olmuştu nasıl toparlanabildinmi normal olduğundan iyisindir inşallah gerçi evlat acısı unutturmuştur herşeyi sana sabret arkadaşım mükafatı büyük olacak inşallah Rabbim çekilen çilelerin hiçbirimi karşılıksız bırakmaz emin ol kadın normal doğum yapınca anadan doğduğu gün gibi tertemiz olurmuş Rabbim bundan sonrasını hakkıyla yaşamayı nasip etsin

Allah'tan korkmuyo bu doktorlar işte çok acımasızlar vicdansızlar. Kazanan kim olur Allah bilir. bu taraf kısa ve geçici Allah'a havale edin onları yanacaklar

Banada dr kızmıştı bu çocugu niye aldırmadın onun çekeceği sıkıntıları kolay mı sanıyorsun diye ağlatmıştı beni tamam yavrumu öyle görmek hiç kolay olmadı müdahaleleri oldu ikinci anjio sonrada ameliyat olacaktı olmadı iyi ki de onları da yaşamadı yavrum zor geçti o 6 gün ama hiç pişman değilim Rabbimin rızasını kazandık yavruma cennette annelik yapıcam inşallah elhamdulillah müslümanız ve dönüşün Rabbime olacagını biliyoruz o bizi rahatlatıyor inanın Rabbimden ümidizi sakın kesmeyin sabredin isyan etmeyin sevdiği kullarındanız ki böyle imtihanlarla bizi cennetine istiyor Rabbim

Reactions: nev
Altı gün boyunca sütümü sağdım dondurucuya attım yavrum iyileşince içicek diye toprağına dökmek nasip oldu o kadar canım yandı ki doğum sancısını unutturdu sütüm kesilirken ki ağrıları unuttum hissetmedim hiç biri yavrum kadar acıtmadı canımı şükür toparladım ben dikişlerim çok oldu onun ağrıları var işte iyileşiyor insan unutuyor hatta çoğu şeyi de giden hiç aklından çıkmıyor

Merhaba gamze seni o kadar iyi anliyorum ki ben de 29 nisanda oglumu diyafragma hernisi sebebiyle kaybettim. 15gun yasadi yavrum ameliyat oldu 2.gun surekli uyutuldu yogun bakimda. cok iyi oldugu gunun ertesi gunu kaybettik yavrumu. onun iyi bir yerde oldugunu dusununce iyi oluyorum ama sonra ne oluyorsa birden aglamaya başlıyorum gel gitler yasiyorum Rabbim dayanma gucu versin hepimize insallah mukafatina erdirsin. Evlat acisi cok zor kimseye yasatmasin Allahim. Daha fazla aci cekmeden cennete gitti yavrularimiz daha emin daha guzel neresi olabilir ki

Hiç bir canlının yaşamına son vermek kimsenin hakkı değil. Ben de biliyorum yaşayacaklarımı ama sonuna kadar devam etcem inşallah. Zor günler elbet geçecek Allah bize de güzel günler gösterecek inanıyorum. Bebekler sıkıntı çekmiyor ki benim bebekliğim de sıkıntılıymış doğduktan sonra zorla ağlatmışlar ölü doğmuş demişler anneme demişler bu çok kçük bi bebek yaşamaz demişler annemin sütü beni kendime getirmiş şimdi o zayıf bebekten eser yok 2 sene hiç durmadan ağlamışım annem hiç uyumamış ama hiç birini hatırlamıyorum demek ki bebekler bilmiyor ne yaşadığını.

29 nisa
yavrularımız aynı gün cennet kuşu olmuş Arkadaş olmuşlar birbirlerine ben bir yerde ağlarken sende başka bir yerde ağlıyormuşssun yanlız değilmişiz Rabbim sizede sabır versin böyle acılar bi daha yaşatmasın. Benim yavrum da fenalaştığı günün sabahı çok iyiydi değerleri düzelmişti ağzındaki hortumu çıkarmışlardı. Hatta hemşireye yanımda götürdüğüm şapkasıyla çorabını götürdüm yavrumun kokusu sinsin diye gözlerini açıp bakmıştı kuzum bana o an korkmadım değil birşey olacak diye çok korktum o haline sevinememiştim saat gece 11 de haberi geldi kuzumun 29 nisan saat 16 da da dünyasını değişti bebeğim

Yazdiklarina aynen katiliyorum canim ben de 14.25te kaybettim.demek ki anneler hissediyor bi gun once iyi oldugunda benim de icimde tarif edemedigim bi duygu vardi kimseye bisey diyememistim ve o gun sutumde bariz bi azalma olmustu cok korkmustum rizki kesiliyor yavrumun diye aklima gelmisti. Rabbim yardimcimiz olsun insallah.

yaşadıklarınızı okuduğumda ağlıyorum Allah sabır versin hepimize. Şu ana kadar yaşadığım herşey boşaymış sanki insan önceden yaşadığı sıkınıtlar için hiç bir şey diyor.

Zaten bu durumdan sonra insan oğlu ne kadar boş şeylere üzülmüşüz sıkılmışız bilsek böyle bir imtihan yaşıycaz hiç üzülürmüydük Allah büyük inşallah kaybedenlerden değiliz yavruma gittim kabrini ziyaret ettim sevdim onu orda ya aldırasaydık ne yüzle gidecektik yanlarına kabri bile olmicaktı belki şimdi biliyoruz ki biz elimizden geleni yaptık iyi ki doğurmuşum 6 günde olsa yavrum bize anneliği babalığı yaşattı ve biz anne baba olduk Rabbim inşallah yine nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar ..

S
sütün kesildi mi senin benim daha gelmiyor ilk 4 gün çok ağrı yaptı bir kere sağıyordum yavruma götürüyordum onun rızkı ona gitti yine kuzum ilk gün içebilmişti sütümü enjektörle vermişti hemşireler sonrası durdurmuşlardı vermiyorlardı yavruma en çok ona üzülmüştüm kuzum ne emenildi beni ne kucağıma almıştım ona öpmeye bile korkuyordum enfeksiyon kapmasın diye bacaklarını öptüm hep evlat sahibi olmak ne kadar güzel birşeymiş meğer çok kısa sürdü ayrılık çok cabuk oldu

Ben 15 gun boyunca gunde 7 8 kere sagdim goturdum 10 gun kadar enjektorle aldi sutumu oglum.kaybettikten 3 4 gun sonra kesildi ama iste dunden önce 1 damla kadar gelmis baska yok bitti sanirim. O kadar olsun aldilar sutumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…