Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

Amin inşşallahh çok zor bir vaka yaşamla bağdaşmayan bir hastalık ama ben kıyamadım aldırmaya sizde oyle yapmıssınız Rabbin mükafatınızı verir inşallah
amin inşaALLAH n gelirse ALLAH tan gelir , hakkımızda hayırlısı . İnsanlara bunu anlatmak çok zor beni en iyi sizler anlarsınız,

Doktorlar doğumdan sonra hemen müdahale gerekli diyor , o yüzden kocaeli araştırma hastanesinde olucak.
Imkaniniz varsa eğer kosuyolu kalp ve damar cerrahisi hastanesini tavsiye ederim istanbulda. Benim bebeğim suan 9 aylik 30 günlükken ameliyat oldu 8 aylıkken ikinci ameliyatını oldu. Doktorlardan allah razı olsun hepsi mükemmeller

Bizim buradaki doktord bize kartalkosuyolunu onerdi bakalim neler bizi bekliyor.

mayısın 29 da tekrar gidicem o zaman doktorlarla konuşucam , RABBİM size bağışlasın , gelişimi nasıl . Aort u kaç mm di

mayısın 29 da tekrar gidicem o zaman doktorlarla konuşucam , RABBİM size bağışlasın , gelişimi nasıl . Aort u kaç mm di
Amin cumlemizinkini insallah 1.5 mm. Benim bebeğimi grip diye götürdük 30 günlükken böyle bir şey ile karşılaştık.... gelisimide iyi maşallah 9.5 aylik 8.700 kg 74 cm boyumuz

Gerçekten de ımkaniniz varsa getirin. Allah razı olsun doktorlardan çok güzel ilgileniyorlar. Siz nerdeydiniz?
Gerçekten de ımkaniniz varsa getirin. Allah razı olsun doktorlardan çok güzel ilgileniyorlar. Siz nerdeydiniz?
Ben malatyadayim. Zaten istanbuldan baska ameliyat sansi yok gibi. Doktor bize kosuyolunu onerdi. Aslinda ben dogumu malatyada yapmak istiyorum ama doktor onermiyor.

Amin cumlemizinkini insallah 1.5 mm. Benim bebeğimi grip diye götürdük 30 günlükken böyle bir şey ile karşılaştık.... gelisimide iyi maşallah 9.5 aylik 8.700 kg 74 cm boyumuz
30 günlük olana kadar biliyormuydunuz , her hangi bi sıkıntı olmadı mı o zamanda, maşaALLAH bebeğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…