Sizinki kiz herhalde. Beniki erkek. Rabbim herkesin bebegine saglik versin.Çok üzüldüm zor bir karar , RABBİM kızınıza sağlık sıhhat versin
yok benimde erkek ,başka biri için yazmıştımSizinki kiz herhalde. Beniki erkek. Rabbim herkesin bebegine saglik versin.
Çok zor biliyorumm Allah sabır versin sizede inşallah hayrlısıyla düzelirbaşınız sağolsun, çok korkuyorum kafam çok dolu sorular falan , iki çocuğum var onları da düşünmek zorundayım n yapacağımı bilmiyorum
amin inşaALLAH, SİZİN BEBEĞİN KALBİNDE AKIŞ VARMIYDIÇok zor biliyorumm Allah sabır versin sizede inşallah hayrlısıyla düzelir
Akıs derken şöyle diyim sol taraf hiç çalısmıyordu sadece sag taraf pompalıyordu kanıamin inşaALLAH, SİZİN BEBEĞİN KALBİNDE AKIŞ VARMIYDI
bizimde hiç çalışmıyor , ALLAH YARDIM ETSİNAkıs derken şöyle diyim sol taraf hiç çalısmıyordu sadece sag taraf pompalıyordu kanı
Amin inşşallahh çok zor bir vaka yaşamla bağdaşmayan bir hastalık ama ben kıyamadım aldırmaya sizde oyle yapmıssınız Rabbin mükafatınızı verir inşallahbizimde hiç çalışmıyor , ALLAH YARDIM ETSİN
amin inşaALLAH n gelirse ALLAH tan gelir , hakkımızda hayırlısı . İnsanlara bunu anlatmak çok zor beni en iyi sizler anlarsınız,Amin inşşallahh çok zor bir vaka yaşamla bağdaşmayan bir hastalık ama ben kıyamadım aldırmaya sizde oyle yapmıssınız Rabbin mükafatınızı verir inşallah
Aynen oylee herşey Allahtan içinzi ferah tutun Allah yardumcınız olsun bu süreçteamin inşaALLAH n gelirse ALLAH tan gelir , hakkımızda hayırlısı . İnsanlara bunu anlatmak çok zor beni en iyi sizler anlarsınız,
amin ALLAH razı olsunAynen oylee herşey Allahtan içinzi ferah tutun Allah yardumcınız olsun bu süreçte
Imkaniniz varsa eğer kosuyolu kalp ve damar cerrahisi hastanesini tavsiye ederim istanbulda. Benim bebeğim suan 9 aylik 30 günlükken ameliyat oldu 8 aylıkken ikinci ameliyatını oldu. Doktorlardan allah razı olsun hepsi mükemmellerDoktorlar doğumdan sonra hemen müdahale gerekli diyor , o yüzden kocaeli araştırma hastanesinde olucak.
Bizim buradaki doktord bize kartalkosuyolunu onerdi bakalim neler bizi bekliyor.Imkaniniz varsa eğer kosuyolu kalp ve damar cerrahisi hastanesini tavsiye ederim istanbulda. Benim bebeğim suan 9 aylik 30 günlükken ameliyat oldu 8 aylıkken ikinci ameliyatını oldu. Doktorlardan allah razı olsun hepsi mükemmeller
mayısın 29 da tekrar gidicem o zaman doktorlarla konuşucam , RABBİM size bağışlasın , gelişimi nasıl . Aort u kaç mm diImkaniniz varsa eğer kosuyolu kalp ve damar cerrahisi hastanesini tavsiye ederim istanbulda. Benim bebeğim suan 9 aylik 30 günlükken ameliyat oldu 8 aylıkken ikinci ameliyatını oldu. Doktorlardan allah razı olsun hepsi mükemmeller
31. Haftamdayım az kaldıNe kadar var doğuma
Amin cumlemizinkini insallah 1.5 mm. Benim bebeğimi grip diye götürdük 30 günlükken böyle bir şey ile karşılaştık.... gelisimide iyi maşallah 9.5 aylik 8.700 kg 74 cm boyumuzmayısın 29 da tekrar gidicem o zaman doktorlarla konuşucam , RABBİM size bağışlasın , gelişimi nasıl . Aort u kaç mm di
Gerçekten de ımkaniniz varsa getirin. Allah razı olsun doktorlardan çok güzel ilgileniyorlar. Siz nerdeydiniz?Bizim buradaki doktord bize kartalkosuyolunu onerdi bakalim neler bizi bekliyor.
Gerçekten de ımkaniniz varsa getirin. Allah razı olsun doktorlardan çok güzel ilgileniyorlar. Siz nerdeydiniz?
Ben malatyadayim. Zaten istanbuldan baska ameliyat sansi yok gibi. Doktor bize kosuyolunu onerdi. Aslinda ben dogumu malatyada yapmak istiyorum ama doktor onermiyor.Gerçekten de ımkaniniz varsa getirin. Allah razı olsun doktorlardan çok güzel ilgileniyorlar. Siz nerdeydiniz?
30 günlük olana kadar biliyormuydunuz , her hangi bi sıkıntı olmadı mı o zamanda, maşaALLAH bebeğinizeAmin cumlemizinkini insallah 1.5 mm. Benim bebeğimi grip diye götürdük 30 günlükken böyle bir şey ile karşılaştık.... gelisimide iyi maşallah 9.5 aylik 8.700 kg 74 cm boyumuz
bizim de 1 buçuk mm ve akış hiç yok30 günlük olana kadar biliyormuydunuz , her hangi bi sıkıntı olmadı mı o zamanda, maşaALLAH bebeğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?