Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

merhaba 25 haftalık hamileyim bebegime hipoplastik kalp sendromu teshisi konuldu ameliyat için istanbul siyami ersek hastanesini düşünüyoruz.aramızda bu hastaneyi tercih eden varmı

merhaba 25 haftalık hamileyim bebegime hipoplastik kalp sendromu teshisi konuldu ameliyat için istanbul siyami ersek hastanesini düşünüyoruz.aramızda bu hastaneyi tercih eden varmı
Geçmiiş olsun Rabbim yardımcınız olsun siyami Ersek iyi bir hastane doktorlarıda gayet basarılı ama hastane de doktorlara ulaşmak biraz zor bu konuda koşuyolu da cok iyi en rahatı da atakent acı badem özel ama bebeğin her masrafını devlet karşılıyor ve atahent bu konuda cok iyi

MERHABA ALLAH RAZI OLSUN BİLEMEDİM ŞUBAT AYINDA GİDECEM KISMET OLURSA.SİZİN YAZILARINIZI OKUMUSTUM SANIRIM SİZ BEBGİNİZİ KAYBETTİNİZ RABBİM SABIRLAR VERSİN SİZEDE.TAM OLARAK TEŞHİS NEYDİ SİZDE

Bende 28 haftalikken öğrendim . Su an 39 haftalığim . Pazartesi günü Zeynep kamilde yapi cam doğumu .bebeği siyami ersege sevk edeceklermis. İnsallh hayırlı sonuçlar alırız.

MERHABA ALLAH RAZI OLSUN BİLEMEDİM ŞUBAT AYINDA GİDECEM KISMET OLURSA.SİZİN YAZILARINIZI OKUMUSTUM SANIRIM SİZ BEBGİNİZİ KAYBETTİNİZ RABBİM SABIRLAR VERSİN SİZEDE.TAM OLARAK TEŞHİS NEYDİ SİZDE

Bende 28 haftalikken öğrendim . Su an 39 haftalığim . Pazartesi günü Zeynep kamilde yapi cam doğumu .bebeği siyami ersege sevk edeceklermis. İnsallh hayırlı sonuçlar alırız.

Gecmiş olsun cnm Allah şifalar versn bnde oglumu bu hastalıktan kaybettm suan bebek bekliyorum umarım bıdaha yasamam bunları teshıs tam olarak ne senin aort darlgı kac mm

Pda ya stent takarlar senin bebege bnm bebegn pdası uyumsuzdu damarı buklumydu oyuzden hibrit degil normal ameliyt oldu sninkide stent den 6 ay sonra ameliyat ederler snra 3 yasında gene amliyat allah sabr versn cnm

Rabbim yardımcınız olsunn inşALLAH hayırlı sonuçlar alırsınız yavrunuza saglıklı kavusursunuz inşallah

G GAMZE112 merhaba cnm bn suan 18 haftalik gebeyim bnde sizin gbi ilk bebegimi kaybettm hipoplqstik sol kalp yuzunden suanki gebeligimde insallh bi sorun yoktur siz fetol ekoyu kacnci haftada yaptrdnz doktrum 22.haftada yaptrrsn diyor

Mrb benm 4 yasinda bi erkek cocugum var..cosukr sagliklik..sonra kardes dusukduk ve 19 haftalikken sol kalp sendromu dediler..aldiramadim dogum yaptim 25 gunlukken kaybettik..ve 6 ay gecti tekrar kalmak istiyorum ama korkuyoruz ilk cocugum saglikli..ayni durumu yasiyan varmi bi onlemi varmi bilmiyorum yardm edin

Merhba basınız saolsun öncelikle ben gecen sene oglumu kybettım bu hastlıktan 16gun yasadı. Ikı ay sonra kızıma hamile kldım çok şükür ole bı sorunumz yok suan kucgmda 50gunluk olduk.. Gebe kalmadan once folık asıt kullandım ve gebelgmde ılk uç ay ozellkle hasta olmamaya ateslenmemeye grıp vs olmmya ozen gosterdım ıkı kez fetal eko çektrdk bırde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…