Merhba basınız saolsun öncelikle ben gecen sene oglumu kybettım bu hastlıktan 16gun yasadı. Ikı ay sonra kızıma hamile kldım çok şükür ole bı sorunumz yok suan kucgmda 50gunluk olduk.. Gebe kalmadan once folık asıt kullandım ve gebelgmde ılk uç ay ozellkle hasta olmamaya ateslenmemeye grıp vs olmmya ozen gosterdım ıkı kez fetal eko çektrdk bırdeMrb benm 4 yasinda bi erkek cocugum var..cosukr sagliklik..sonra kardes dusukduk ve 19 haftalikken sol kalp sendromu dediler..aldiramadim dogum yaptim 25 gunlukken kaybettik..ve 6 ay gecti tekrar kalmak istiyorum ama korkuyoruz ilk cocugum saglikli..ayni durumu yasiyan varmi bi onlemi varmi bilmiyorum yardm edin
Merhba basınız saolsun öncelikle ben gecen sene oglumu kybettım bu hastlıktan 16gun yasadı. Ikı ay sonra kızıma hamile kldım çok şükür ole bı sorunumz yok suan kucgmda 50gunluk olduk.. Gebe kalmadan once folık asıt kullandım ve gebelgmde ılk uç ay ozellkle hasta olmamaya ateslenmemeye grıp vs olmmya ozen gosterdım ıkı kez fetal eko çektrdk bırde
Canm öyle onun acısı hep kalıyor ama ebedı yavrun olucak şefaat edıck seni karsılıck öteki dunyada oyle dusun aslnda çok şanslıyız obur dunyda bır bebegmz olucak Allahm daha çok sevmıs demekki aldı yanına.. Bidaha olmaz Allahn ıznyle sana guxel bi evlat bagıslar aldrmdgn için bnde aldrmamıstm bildgm haldeAllah razi olsun..cok zormuss bu aci hicbirseye bnzemiyor emzirdm kokladm yikadim optum..korkuyorm az olsn dindimi aciniz ccugunuz olrsa..ilk cocugum saglikli ama bir kere yasadimya bir daha olursa naparm diyorm daha hala aciyor heryerm dsundukce..
Bende 28 haftalik hamileyim. Ve teshisimiz ayniMerhaba başınız sağolsun RABBİM yardımcımız olsun, benimde bebeğine 23 haftalıkken aynı tanı konuldu , yazılarınızı okudum çok üzüldüm. Aort damarı 1.5 mm bu kadar küçük olupta ameliyat olan var mı
Bende aynen kiyamadim. Ne olursa rabbimden dedim. Akis filan sormadim. Ama hipoplastik sol kalp dedi buradaki doktor. Senin durum ne ilk ogrendiginden sonra gelisme ne oldu muSağolun, ben 30 . Haftamdayım doktorların dediğini yapmadım kıyamadım, size neler dediler, akış var mı
Merhablar benim de oglumun 1.5mmdi ameliyat oldu ama malesef kurtaramadılarSağolun, ben 30 . Haftamdayım doktorların dediğini yapmadım kıyamadım, size neler dediler, akış var mı
kocaeli umuttepe de profesörlere Muane oluyorum , değişen bişey yok diyorlar muanelere çağırıyorlar, daha ameliyat edicek doktorla görüşmedik. Siz neler yaptınızBende aynen kiyamadim. Ne olursa rabbimden dedim. Akis filan sormadim. Ama hipoplastik sol kalp dedi buradaki doktor. Senin durum ne ilk ogrendiginden sonra gelisme ne oldu mu
başınız sağolsun, çok korkuyorum kafam çok dolu sorular falan , iki çocuğum var onları da düşünmek zorundayım n yapacağımı bilmiyorumMerhablar benim de oglumun 1.5mmdi ameliyat oldu ama malesef kurtaramadılarAllah acil şifalar versin
Bende malatyada ki doktora gidiyorum burada bir tane doktor var zaten. Ameliyat sansi da yok burada. Istanbulda olacak gibi dogum. Cok zor gunler bekliyor bizi galiba. Rabbim kolaylastirsin. Bana bi iki hafta gelisim var demisti. Sonraki hafta aort damari tekrar kuculmus dedi.kocaeli umuttepe de profesörlere Muane oluyorum , değişen bişey yok diyorlar muanelere çağırıyorlar, daha ameliyat edicek doktorla görüşmedik. Siz neler yaptınız
ALLAH yardımcımız olsun, ilk bebek miBende malatyada ki doktora gidiyorum burada bir tane doktor var zaten. Ameliyat sansi da yok burada. Istanbulda olacak gibi dogum. Cok zor gunler bekliyor bizi galiba. Rabbim kolaylastirsin. Bana bi iki hafta gelisim var demisti. Sonraki hafta aort damari tekrar kuculmus dedi.
Evet ilk. Sen nerede ameliyat dusunuyorsunALLAH yardımcımız olsun, ilk bebek mi
Doktorlar doğumdan sonra hemen müdahale gerekli diyor , o yüzden kocaeli araştırma hastanesinde olucak.Evet ilk. Sen nerede ameliyat dusunuyorsun
Anladim. Genelde bu ameliyatta basari istanbulda oluyormus. Hayirlisi bakalim. Gorelim neler yasayacagizDoktorlar doğumdan sonra hemen müdahale gerekli diyor , o yüzden kocaeli araştırma hastanesinde olucak.
29 mayısta tekrar kontrolüm var bakalım n diyecekler. Hakkımızda hayırlısı, dile çok kolay geliyor ama çok zorAnladim. Genelde bu ameliyatta basari istanbulda oluyormus. Hayirlisi bakalim. Gorelim neler yasayacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?