- 31 Ocak 2018
- 487
- 1.320
- 28
- Konu Sahibi Clemantoni
-
Valla böyle alaylı cevap vererek konunuzu normal bir tavsiye ya da düşünce isteğine dönüştüremezsiniz. Baya bildiğiniz sosyal analiz yapmışsınız kendinizce konunuzda başka da birşey yokEvveeet haklısınız, fikrinizi öğrenmek için ödev konusu, kompozisyon falan gibi değil dedikodu sütunu gibi olmalıydı
Bu aşırı hırslı insanlarla kendimize ve kendisine zarar vermeden baş edebilmenin en iyi yolları sizce neler olabilir?
Ayrıca şunu merak ediyorum; buralar sosyal paylaşım siteleri. İnsanlar belki biraz rahatlamak ve hoşça vakit geçirmek için paylaşımda bulunabilir, biraz kendini eğitmek için bulunuyor olabilir. Ki, genelde öyle yapıyoruz. Temel amaç kişi çekiştirmek değil, derdimizin çözümüne yarayacak öneriler olmalı bence.
Diyelim ki -örneğin - ; kayınvalidemden, gelinimden ,görümcemden vs. dert yanacağım ve ona karşı nasıl davranmalıyım? diye soracağım. Bu bana mantıklı gelmiyor. Burada hiç kimse beni tanımıyor ve sorun yaşadığım kişiyi de tanımıyor, bana nasıl yönlendirme veya öneriler sunabilir ki? Ne kadar objektif olabilir? Belki ben karşımdaki kişiyi kışkırttım ve sorun benden başladı ama o kısmı atlayıp sadece muhatabımın beni kırıcı davranışlarını anlattım ne olacak şimdi? AAA ŞEKERİM SAKIN KAYINVALİDENLE GÖRÜŞME, ŞÖYLE DAVRAN BÖYLE DAVRAN. Bana göre bu diyalog Kadınlar Kulübüne değil kadınlar hamamına uyan bir söyleşiden öteye geçmez.
Buraya nette sörf yaparken Tükenmiş adlı üyenin genel insan ilişkileriyle ilgili bir paylaşımını okuduğumda üye oldum. Bence paylaşımın çerçevesi öyle olmalı.
Site bilgi içeriği açısından kaliteli, ancak burada bulacağımı sandığım paylaşım kalitesini henüz pek göremedim. Belki çok yeni olduğumdandır, bilmiyorum. Bakıp göreceğim. şimdi kedime döneyim
Diyelim ki -örneğin - ; kayınvalidemden, gelinimden ,görümcemden vs. dert yanacağım ve ona karşı nasıl davranmalıyım? diye soracağım. Bu bana mantıklı gelmiyor. Burada hiç kimse beni tanımıyor ve sorun yaşadığım kişiyi de tanımıyor, bana nasıl yönlendirme veya öneriler sunabilir ki? Ne kadar objektif olabilir? Belki ben karşımdaki kişiyi kışkırttım ve sorun benden başladı ama o kısmı atlayıp sadece muhatabımın beni kırıcı davranışlarını anlattım ne olacak şimdi? AAA ŞEKERİM SAKIN KAYINVALİDENLE GÖRÜŞME, ŞÖYLE DAVRAN BÖYLE DAVRAN. Bana göre bu diyalog Kadınlar Kulübüne değil kadınlar hamamına uyan bir söyleşiden öteye geçmez
E sen oyle yazarsan ona gore yorumlar alirsin zaten. Objektiv birsekilde konu acarsan dogru cvplar alma ihtimalin artar.
Yok sirf ego tatmini yapmak kendini hakli cikarmak adina yalan yanlis veya tarafli yazarsan ona gore de yalan yanlis cvplar alirsin.
Kimin böyle ortamlarda bile ego tatmini peşinde olduğu açıkça ortada.Sanal da olsa kişi kendini yansıtıyor sınuçta. Hayat cahili denen kavram gereksiz değilmiş , söylenenin ağzına sağlık.
Know thyselfPardon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?