Hırsımı çıkartamıyorum kızlar

tek sıkıntın bu olsun canım
tatlı canını üzdüğüne değmez
kökü sende nede olsa uzar canımyerimseniben

benımde yıllardır gıttıgım kuafor ılk defa sacımı cok kotu kestı bı turlu şekil almıyor sımdı cok gıtmıyorum cok fazla hıhh

ya nedir bu kuafölerdeki kesme merakı anlamam. kardeşim ucundan al diyorum sana sen dibinden alıon. nefret ediom kendi başına buyruk kuaförlerden.
üzülme cnm yapcak bişey yok. uzamasını beklicen. uzayana kadarda toplu kullanırsın arada salarsın değişik modellerle kamufle edersin.

canım sende ufak çıt çıtlardan yada postişlerden al saç rengine uygun
bi süre onları takarsın saçın istediğin boyuta ulaşıncaya kadar
kendin demişsin bak kökü sende uzar
bide bu işlerle ilgilenen biri olarak şunu söyleyebilirim
saç işlem gördükçe uzuyoo
yani böyle tepeye toplayıp bırakınca uzamıyo
sık sık yıka bide fön vs işlerini yaptır daha çabuk uzuyo inan bana :enbuyukkk:

bilirim bu duyguyu:(saçlarımı sarı röfle yaptırıyordum diplerini yaptırdım ama adam öyle bişr yaptı ki civciv gibi oldum ve saçlarım uzuyor kopuyordu..
ailemin yanına gidince babam ne bu halin dedi ve bende ertesi günü kısacık kestirdim kıpkısa...o gün bugündür boyatmıyorum.....
kısa halimi özlüyorumn bile arada..
sende bu şeklinin tadını çıkar modeller oluştur sevebileceğin şekle sok nasıl olsa uzayacaklar öyle kalmayacaklar....

biliyorum bu duyguyu daha öncede yaşadım...keşke derdim hep böyle şeyler olsa anacım...
az öncede alt başlıkta nazın derdini okudum şimdide bunu oy karnıma ağrılar girdi....
allah başka dert vermesin be güzelim....bak nazı dövecekler diyordum..şimdi ikinizi bir dövecek dert sahipleri...kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar canım çok sıkkın ama gülmeyin lütfen tamam mı? şuan gözyaşları içinde yazıyorum çünkü. :a015:

bugun kuaföre gıttım arkaları azıcık katlı olsun kabarsın yapışmasın saçlarım dedım. Hem de yıllardır gıttıgım kuaför. adam kat ata ata upuzun saçlarımı kısacık yaptı. içim acıyor bu tarşf edılemez bır duyguymuş. başıma daha önce gelmemişti. köku bende uzar dıyorum ama yok yetmıyor gıdıp kuaförun camlarını aşağıya indıresım var. :oklava:

gıttı guzelım buklelerım canım saçlarım, eşim annem herkes kızdı bır de ustune daha da moralım bozuldu yaaa :mymeka: :oklava: kötükedihüso kaydirigubbakcemile senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

sizin şimdiye kadar hep teselli verirken hatırlamak varken derdim varda görmek tuhaf oldum:1rolleyes: daha sağlıklı uzar cidden üzülmeyin bu halinizede alışırsınız eminim sizede farklı bir hava vermiştira.s.

üzülme yaa boşver bak ben de geçen hafta belime kadar olan saçlarımı kestrdim. uçlarından al dedim ama kuaförüm coşmuş bi baktım kısacık omuzlarımda bile değil yani.. ilk başlarda kötü görünüyor ama zamanla göz alışıyor. şeklini alıyor bir iki haftaya. hem bak maşa al bi tane, dağınık maşa yaparak kullan saçlarını. bu ara çok moda, süper oluyor. biraz değişik gezmiş olursun zaten bikaç aya hem uzar hem de sen alışırsın şekline...

tabi burda bu kadar üzüldüğüne göre kuaförlerin de hatası var. hiçbi zaman tam istediğimiz modeli yapamıyolar. onların yaptığını kabullenmek zorunda kalıyoruz.

benim başımada geldi gerçekten insanın içi acıyo ya çok basit bişe gibi görünüyo ama işte üzülüyosun :1no2:
kuaföre gittiğimde ne kadar kestiğini göster bana diyoyorum her kestiğinde gösteriyo yoksa saçını kısacık yapıp koyuveriyolar Çok üzgünüm çoook

ben de kat kat yaptırmak istemiştim.. ama ortada ne kat kaldı ne bişey.. aralarından kesti kabarmasın die.. ama kat filan vermemiş.. üstelik saçımın bi tarafı uzun bi tarafı kısa :( yazın gene kestiricem düzelttiricem.. sen de çok sıkma canını..

ay arkadaşlarım eşım bılgısayarı kaptı elımden yazamadım, bende dun yazdıklarıma cok guldum bugun valla...şimdı tatlımı yedım şeker gıbıyım bugun...ama hepınıze cok teşekkur ederım ıyı kı varsınız benı duygulandırdınız.

ınşaallah uzar kızlar cabucak dugun dernek dolu bu yaz yoksa ıbıbıklerımı ruzgara salarım :kızgın: tına turner teyze gıbı gezerım artık delikafadulden
cok öpuyorum hepınızzzzzııııı

Oofff geçmiş olsun,
bana da bir kere olmuştu bu olay tam 2 yıl sinirli kalmıştım hırs kin besledim ve saçım o sene neredeyse hiç uzamadı, psikolojik olarak uzamasını bile engelledim sanırım.
geçmiş olsun canım berbat bir durum :(

bu kuaförlerin saç kesme merakı yüzünden kuaföre gidemez oldum
benim saçlarımda kıvırcık ve belime geliyordu gittim en lüks kuaföre
saçlarım ensemde çıktım
sinirimden ağladım valla
eski haline gelemedi bile daha
1,5 sene oldu hala aklıma geldikçe ölüyorum sinirden
neden kendi kafalarına göre keserler bilmemkötükedihüso

Canım bu durumu lehine çevir, bir daha saçlarını bu şekilde göremeyeceksin belkide, değişik modeller vere vere uzayana kadar kullan saçlarını. Hatta etrafındakiler sende bir başka güzellik var desin. Oyna saçlarınla.

ben sac kestirecegim zaman 10 kere falan cok kesme dedigim icin
her kesisinde de bakayim ne kadar kesiyosun diye her makas alisina baktigim icin
onunu keserken ayri talimat arkasini keserken ayri talimat verdigim icin
kuafor illallah edip kesemiyor

Daha 1ay önce benmde başıma aynısı geldi ben katlı kestirmem zatn kabarık saçlarım ancak ucuna yakın yerde azcık verdiririm kat. Kuaför saçını çok güzel yapacam herkes soracak nerde kestirdin falan demişiti bende gaza geldim kestirdim bide boyatmıştım adam kesti de kesti sonra bi baktım bütün katlar tepede altta uzun olan incecik tüy gibi bi tutam saç ayyyyyyy neftet ettim görünce ağladım eve gidince sinirimden bide o saçımı incelttiği ustura gibi şey de hep kırmış saçlarımı biraz toparlandı saçlar ama aşırı kırık var deli oluyorum artık o kuaföre düğünde bile ona gitmiştim ben daha valla gitmem bide boya gölge falan diye 100tl aldı benden sanki ben dedim gölgenin arasına boya at diye.ne sinir ya

Bende çok çektim şu kuaförlerden.... Uzun zamandır hiç kestirmiyorum... Turplu su,entele, hint yağı, susam yağı, haşhaş yağı, üzüm çekirdeği yağı.... bunlar saç uzatan şeyler, sitede, bu konu üzerine bir sürü topik var. Deneyebilirsin yerimseniben

Back
X