- Konu Sahibi serseri sittin
kizlar kayinvalideniz size evinden esya ve yiyecekleri caldiginizi soylese daha sonrada hatali oldugunu soyleyip ozur dilese affedermiydiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Affetmezdim tabi ki. Ama konuşurdum eşimin annesi sonuçta saygımı korurdum evine gittiğimde ne dolabını açardım , ne de iş yapardım misafir gibi gider gelirdim.
Ben kimseyle dargın kalamam ama bunu affetmem.asla.kizlar kayinvalideniz size evinden esya ve yiyecekleri caldiginizi soylese daha sonrada hatali oldugunu soyleyip ozur dilese affedermiydiniz
Asla birdaha suratına bakmam.Hem aileni hem seni aşağılamış.eşim için deil kendime saygımdan birdaha adım dahi atmam.Bu bir iftiradır.kizlar kayinvalideniz size evinden esya ve yiyecekleri caldiginizi soylese daha sonrada hatali oldugunu soyleyip ozur dilese affedermiydiniz
yiyecekleri annemin evine goturdugumu soyledi amnemler kus esimin anne babasiyla ben esim icin baristim ama ailem cok tepkili