Hırsız korkusu :(

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.595
6
116
Diğer
kızlar böyle bir konu açıldımı daha önce bılmıyorum ama sızınle dertleşmek istedım. Ben evımıze hırsız girmesınden çok korkuyorum. Gece kafamda bir suru kuruntu yapıp uyuyamıyorum. Yıllardır hep bu korku zaman zaman nüks eder. Odaları kontrol etmeden uyumam, kapıları hep kılıtlerım, aslında güvenlıklı bir sıtede yaşıyorum ama bu bıle benı rahatlatmıyor çok korkuyorum. Yüzyüze gelmekten, bıçaklanmaktan, eşime zarar vermesınden bir suru şeyden kuruntu yapıp çok korkuyorum. yalnızmıyım acaba? :çok üzgünüm:

hepimizin buna benzer korkuları vardır ama dozunda olduğu sürece
masela bende her gece deprem olursa ne yaparım çocukların odasına nasıl koşarım diye düşünürüm

deprem korkum da var aslında...:Saruboceq: :uhm: amma tırsık çıktım.. pekı bu korkudan nasıl uzaklaşıyorsunuz...

ablacım bende garip bir huy var, suları hep kontrol ederim, açık olursa benden sorarlar diye malum fatura olayı :teytey:

gusel birşey duşuneyı evet kaydirigubbakcemile5 bol peynirlı bır pizza, yada kıvanç tatlıtuğ sositososito şaka bır yana evet konudan uzaklaşmalı. teşekkur ederım bırazdan denıcem...

canim boyle surekli dusunur endiselenirsen bi gun hirsizi karsinda bulursun.insanin korktugu basina gelirmis oyuzden hic aklina getirme geldiginde ise yerine guzel seyler dusunmeye calis pozitif dusun boyle bi seyin imkansiz oldugunu cunku cok sansli bi insan oldugunu falan filan.egerki basedemiyorsan da bence bu fobin hakkinda bi uzmandan yardim al

Ben de evine defalarca hırsız girmiş evi resmen kaldırılmış, defalarca hırsızlığa teşebbüs etmiş kişileri yakalamış hatta yüz yüze bile gelmiş biri olarak; eskiden çok cesurdum ama, evde eğer herkes uyuyorsa (ki genelde bu olmaz) duyduğum her sesten korkmaya başladım. Sana da önerebileceğim bir şey yok. Ama bu korku her gece tekrarlıyorsa yardım almalısın.

korkunun ecele faydası yok ne yazık ki
öyle şeyler düşünmemeye çalış malum insanın korktuğu başına gelirmiş
içini ferah tut hem bak oturduğun sitede çok güvenliymiş
düşünme öyle şeyler aklına getirme aslında bu devirde o kadarr çok korkulcak şey var kii ama düşüne hiç

Off bendede var o korku.
Bende hep hırsız girebilir korkusu taşıyorum.
Evde tek başıma kalabilirim ama;
biryerden gelip eve tek başıma girdiğimde
tedirginlikle bütün odaları kontrol ederim.:Saruboceq:

bende dışardan gelince yada gce su filan içmeye kalkınca acaba mutfakta karşıma

hırsız mı çıkçak diye düşünüyorum ama dozunda canım başka şeylere odaklan dicem ama

insanın aklına girdimi gitmiobenneyaptımki

bende aynen senin yaşadığın korkuyu yaşıyorum. eşimle ytarken bile ufacık tıkırtıdan ödüm kopuyor. kafamı kaldırıp sesi dinliyorum. gece tuvalete kalkınca önüme çıkar mı diye düşünüyorum. işten eve gelince evin tüm lambalarını yakıp tek tek kontrol ediyorum. bu korkuyu yenmek lazım ama nasıl benneyaptımki

Canım kendi kendine üstesinden gelmeye çalış dua oku için ferahlar ozaman bildiğin tüm duaları oku sıkıntıları def etsin başından.
Eğer korkuların devam ederse bir uzmandan yardım alabilirsin

ya aklima birsey geldi konu hirsizdan acilinca, ben bi gun gece uyandim oda los isikli esim gece calisiyordu o zamanlar kapiya dogru baktigimda simsiyah giyinen bir adam uzunca bana bakiyordu , ama ben gercek olup olmadigini bilmiyorum halen esime soyledigimde ruyadir diyo ve alay geciyor ama ben bazen gercek miydi diye dusunmuyorum degil cunku cok gercekciydi

Nasıl yani ya. hiç hareket etmeden sanamı bakıyordu.
hırsız olsa tepki verirdi bence.
Sonra sen ne yaptın.
Bu olay beni korkuttu ama.

Son düzenleme:
yeni evliyken benim eve de hırsız girmişti.
o günden beri bende de resmen fobi oldu.
eve alarm taktırdık, onun sayesinde biraz korkum azaldı.
yine de hep yatmadan evvel dua ederim.

ayyy gulşen daha da korkutma benı ben oyle şeylerden de çok korkarımmm....belkı ruya falandır oyle duşun... :Saruboceq: arkadaşlar teşekkur ederım destegınız için. cok nazıksınız. bıraz kafamı dagıtmaya çalışıyorum, içimden şarkı falan söyluyorum. gecelerı tuvalete kalkmaya bıle korkuyorum yada eşımı de uyandırıyorum. şımarıklık mı yapıyorum acaba. yalnız yaşayan kadınlar nasıl başa çıkıyor bu korkularla, hepsıne benden kocaman bir aferım valla. dua edıyorum, bıraz rahatlayıp uyuyorum eger korkuyla uyursam hep hırsızın benı bıçakladıgını falan göruyorum ruyamda... belkıde uzmana gıtmek daha dogru olur derınlerınde bırşeyler cıkabılır bu korkunun heralde CADIARZU

aynı ben :teselli:

malesef hepimizin bir çok korkusu paronayaklık yaptığı şeyler var. korkuları en aza indirerek yaşamayı öğrenmemiz gerk. yada bir uzmandan yardım almak.
geceleri kitap okuyarak uyuyun ve evinizin güvenli olduğuna kendinizi inandırın. ayrıca olacak oldum mu hırsıza kilit olmazmış.
evimde iki tane köpeğim var ikisi de büyük ve hisli koruma iç güdüsü olan köpekler ben buna rağmen ya hırsız geliponları çalmak isterse diye evham yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…