- 31 Temmuz 2007
- 904
- 837
- 648
- Konu Sahibi gulkurusuu
-
Nasıl yani ya. hiç hareket etmeden sanamı bakıyordu.
hırsız olsa tepki verirdi bence.
Sonra sen ne yaptın.
Bu olay beni korkuttu ama.
sağol arkadaşım. sana özelden anlattım bazı şeyleri. ne yapacaksın işte ekmek parası için herşeye katlanılıyor. aslında eşim önce getirmeyecekti bizi buraya korkarım diye ama ben korkmam orasıda benim vatana toprağım dedim. işte bazı günlerde kuduruyorlar. onada kendimize göre önlem alıyoruz. en sonki önlemim biraz ilginçti ama ne yapayım daha önce böyel bir plan yapmıştım. geçen gecede uyguladım işte. sonrada açtım pc yi buraya oturdum kafam dağılsın diye kadınlar kulübüne girdim. ama hadi biz dışardan tepki alıyoruz. burada arkadaşlar kendi eşlerinden şiddet görüyor. evin içindeki terör daha bir korkunç onlar birebir yaşıyorlar işkenceyi.ne dıyorsun hande!!! çok uzuldum yaşadıklarına kendı sorunumdan utandım resmen. Allah yardım etsın, çok ama çok yuce bır annesın sen. hayran kaldım, çok takdır ettım senı. yapabılecegımız bır şey varsa yardım etmek ısterım.
Canım belki biraz garip bir yorum yapacağım ama nitekim olacakla, öleceğin önüne geçilmez derler, artık hırsızlar pek bıçaklama didişme falan uğraşmıyorlar. Girdilermi eve ortalığa bir sprey, senin ruhun duymuyor. Sabah anlıyorsun ancak herşeyi. Benim de korkum var tabi ki ama ne yapayım, alacağı en fazla bir canımız var. Onun dışında zaten ancak sen gerekli önlemini alacaksın, gerisi şans diyelim. Bizim komşumuz ve arkadaşımız yanyana iki evde oturuyor. Birisinin mesleği polis, birisinin yarbay. İkisinin de yastık altında beylik tabancaları, ama hırsız geliyor önce polisi soyuyor, yatağının başucundan çantasına kadar, oradan yarbayın evine gidiyor, orası da talan. Bunu yapan da 15-16 yaşında çocuk çıkıyor. Kendini çok korkutma, sonra beynin sana oyun oynamaya başlıyor bir konuda çok şartlanınca.. Huzurlu geceler diliyorum..
sadece canmı arkadasım dnlede paronoya gor gırdı spreyı sıktı sana tecavuz ettı ozaman ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?