Hırsız mi? Katil mi?

canim ya tuh, gecmis olsun.. insaAllah bos bi kuruntudur, tekrarlanmaz.. uzulme..

aminn aminn. Eşimin bi tane ayakkabisini ben de hep kapıya koyarim. Bizim sifreli, binanin guvenliginden eminim o yuzden icim rahat..

Korkuttuysam kusura bakma :-( bende korktum diye bi ihtimal soyledm. Memlekette sapiktanda gecilmiyor.

Yok canim korkutmak degil de dogru soyluyorsun. Etraf assagilik insan kayniyor. Gecenlerde esimin dukkanina bir adam gelmis yüzü gözü kanliymis. Megersem adamin sevgilisini arabadan alip adami da dovup kayiplara karismislar, adam da kendini zor kurtarmis. Resmen adamin sevgilisini kacirmislar ya gece yarisi. Allahim korusun..
Yok ben ailemle yaşıyorum ama kendi başıma kalırsam ve geceyse en ufak seste tırsarım bende Evlenince nolck bilmem diyorum nişanlıma konu komsuyu toplarım gelmezsen eve dıye
Evlenince alisiyorsun. Ben cok kalabalik bir aileden geldim, hicbir zaman gunduz bile evde yanliz kalmisligim yoktu. Evlenince ne yapacagim diyordum. Evlendim cok şükür bir sorun yok. Korkum gitti. Allah yardim ediyor yani..

Aynen bizimde hiç gelenimiz gidenimiz eksik olmaz Allah eksik etmesin hiç sevmem çünkü yalnızlığı ben :)
İyi bari güvenlik açısından öyle olması iyi olmuş bizim uyarılarımıza ragmen hala apartman kapısını kimse kapatma tenezülünde bulunmadığı için biz endişeleniyoruz Allah korusun korkusu yeter valla :)

Boyle sorumsuz insanlara da sinir oluyorum. Kendi evlerine bi hirsiz girse o zaman anlarlar. Hayir yani bir apartman kapisini kapatmak neden bu kadar zor olabilir ki? Bir türlü anlam veremiyorum.

Boyle sorumsuz insanlara da sinir oluyorum. Kendi evlerine bi hirsiz girse o zaman anlarlar. Hayir yani bir apartman kapisini kapatmak neden bu kadar zor olabilir ki? Bir türlü anlam veremiyorum.
Kapının ayarlarıyla oynuyolar ses yapmasın diye valla oynayanlarında ayakkabıları bisikletleri çalınıyo ama umursamıyolar demekki :)

Kapının ayarlarıyla oynuyolar ses yapmasın diye valla oynayanlarında ayakkabıları bisikletleri çalınıyo ama umursamıyolar demekki :)

Acikcasi benim korkum evden bir sey calinmasi degil. Gelip de zarar vermeleri. Allahim gostermesin. Helal lokma varken harama ne diye goz dikerler anlamam. Rabbim sasirtmasin..

Acikcasi benim korkum evden bir sey calinmasi degil. Gelip de zarar vermeleri. Allahim gostermesin. Helal lokma varken harama ne diye goz dikerler anlamam. Rabbim sasirtmasin..
İşte diyorum ya korkusu yeter diye çok şükür basımıza hiç gelmedi ama gelseydıde gidene üzülmezdim heralde ama psıkolojım gıderdı.. Ayy aman bıde bnu korku edınmıyım kendıme deprem fobım var zaten bu aralar son depremlere baka baka bi hal oluyorum

Bilgede hırsızlar ışığı olmayan evlere lazer tutup, tepki kontrolü yapıyorlar . Daha sonra eve girip soyuyorlar. Hırsızlık olan evlerin birinde lazer ışığı bulundu. Emniyettekiler bu yöntemi kullandıklarını soylediler

Azicik cesaret lazim. Diyene bak bir de
Korkmayalim. Kokutanlara da prim vermeyelim

Ciddi misin? Inanamiyorum, mesela ne tepkisi? Bir kac saniye duvarda gezdirip me tepkisi yapabilirler bir de binanim cevresi acik ayrica 5. Kat ve benim dairem hangisi onu da bilemezler nasil girecekler? Allahim korusun ya. Isiklarimi hep acik tutacagim hatta surekli açıp kapatacagim..

İki kişiden birbirimizi gazlaya gazlaya baya cesaret cıkar heralde

Ben gercekten cok cesaretli bir insanim aslinda da birden boyle şey 2 kere olunca korktum acikcasi. Ilkinde umursamadim ama ikincisinde korktum. Benim koridorum baya uzun ve bazen cesitli sesler geliyor, korksam onlardan korkardim dostum

Ben gercekten cok cesaretli bir insanim aslinda da birden boyle şey 2 kere olunca korktum acikcasi. Ilkinde umursamadim ama ikincisinde korktum. Benim koridorum baya uzun ve bazen cesitli sesler geliyor, korksam onlardan korkardim dostum
Huzursuz edici zaten olan olay ıyıkı tepkı vermıssınız umursamasanız belkıde eı bos sancaklardı eger hırsızsa tabı bnuda dusunmek lazım ınsallah onemsız bı durumdur dusunduklerımzle alakası yoktur ama yınede dusunceksn tedbırını alcaksn hersey ıcın :) Size iyi geceler diyim ben yatıyım artk gözlerim acıdı valla :)

Bilgece bu gece öyle bisey var mi canm

Yok tatlım cok şükür. Benimki de yatiyor horul horul. Ses seda yok cok sukur.
sana da iyi gecelerrr .. ben de uyuyacagim birazdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…