Hırsız mi? Katil mi?

Ya da bulundgnuz yerin karakolunu arayip yasadiginiz seyi anlatin onlara yakin zamanda boyle bir şikayet gelmiş mi öğrenin... Belki sizi bilgilendirirler daha rahat edersiniz

Bilge bi komsun var mi canim hangi ildesin?
Istanbuldayim. Komsum yok maalesef.

Hep ışıklar kapalımı oturursun ? Gözlerine çarptıysa boş sanmışlardır evi 5.kat gerçi nasıl girecekler.. bence polisi haberdar et bi kaç gün ekip arabası gezse korkarlar belki ALLAH korusun..
bu odada tv falan acik oldugu icin diger odalari koridoru falan acio burayi kapatirim. Kesinlikle polise haber verecegiz. Esim ben halledecegim dedi. Az once konustum

Eski sevgililerinizden biri olabilir mi ? Sırf rahatsız etmek için ?
eski sevgilim yok ki benim. Bu ihtimal yok o yüzden cok şükür.

Inşallah birdaha olmaz ve biri kötü bir şaka yapıyordur. Ama bir daha olursa mutlaka plakayı almaya çalışın Arabanın markasını rengini vs
arabanin fotosunu cektim. Sadece plakayi goremedim maalesef. Keske videoya alsaydim.

Bilgece neden 155 i aramıyorsun? O anda araman lazım ki civarda arasınlar arabayı. Şu an ara 155 i fotoları göster..Onlar bir şekilde bulurlar. Fazla endişelenme.
Esim halledecegim dedi. O hemen karakola gider simdi. Sagok bu arada..

Bi de ayrıca, bu işi ciddiye almanız gerek bence. Çünkü, işallah çocuklardır falan diyosunuz da, araba kullanabilmeleri için içlerinden en az birinin 18 yaşının üstünde olması gerek. Tek bi +18 birey arabasına çocuk doldurup gezmez herhalde sırf oyun için. O yüzden yanındakiler de +18 dir, varsa.
O nedenle ciddiye almanız lazım yani.
Çocuklar da bazen araba kaçırabiliyor diyeceksiniz, fakat ana caddeymiş, ara sokak falan olsa tamam da, ana caddede ehliyetsiz trafiğe çıkıp da bu tarz bi iş yapmaz kimse. Çift risk çünkü.
cok haklisin gercekten. Aslinda bundan yaklasik 4 5 ay önce 2 tane takim elbiseli mafya gibi adamlar evime gelmislerdi ve evde Allahtan misafirlerim vardi yoksa asla kapiyi acmam. Bir adami sordular, tanimiyorum dedim, nasil tanimazsin su dairede oturuyorlar dediler, bagirdirlar kizdilar falan cok korktum. Hemen esimi aradim. Esim geldi kameralara baktirdi, gitti o dairenin kapisini falan çaldı kimse acmadi. Her gün gitti ama kimse acmadi. Herhalde bir alacaklilaridir bizi karistiriyorlar dedik zaten bir daga da gelmediler. Acaba bizi karıştırıyor olabilirler mi? Yine mi ayni kisiler diye dusunmuyor degilim hani..

Bence yine gece gelirlerse, esine ismiyle seslen. Evde bir erkek var sansinlar. Ben evde yalniz kaldigimda disaridan ses falan gelirse oyle yapiyorum. Senin evde yalniz oldugunu ogrenmesinler. :)
Canim evden disari ses gitmiyor ki. Keske gitse. Saniye basi araba geciyor ve ben 5. Kattayim.

Birileri şaka yapıyorda olabilir inşallah öyledir..Allah korusun inşallah canım içini ferah tut..Bir gelişme olursa bizede haber ver çok geçmiş olsun..
sagol, bir gelisme olursa haberdar edecegim. Insallah sakadir..

Belki üst katlarinizdan birine rahatsizlk vermek istemişlerdir hani 6nci kata lazer tutarken yanlislikla size de tutmuş olabilirler..

Belki telefonuna bilgisayarına el konulan bir genci ayartiyorlar biz geldik hadi in diye ..
oladabilir. Ust katimizda bir genç var ama telefonuna el konulucagini da sanmiyorum acikcasi..

Benimde aklıma ilk hırsız geldi.
Malesef onlar için gece gündüz fark etmiyor. Işıkları açıp oturun bir süre.
Umarım farklı birşey degildir.
Sizin yerinizde olsam polise bildiririm artık çoğu sokakta kameralar var mutlaka bulunur.
Geçmiş olsun

Sagolun. Inşallah. Bir gelisme olursa haberdar edecegim sizleri..

5. Kata nasıl girecekler?? Ben korktum yaaa, biz bir kere akşam 21:00 gibi bir eve aynı böyle laser tuttuklarını gördük elimle bir Cafe'de oturuyorduk motorlu iki kişi gelip lazer tutup gidiyor sonra geldiler biri indi o apartmanın altında bekledi biz de polisi aradık polis geldi bekleyen kişi hemen kaçmıştı

Böyle demeyin, ayrica duyarli davranisinizdan dolayi sizi tebrik ediyorum..

eşim isletmeci ama bir kac işle ugrasiyor biraz mevkisi yüksek evet ama eşim cok sevilen bir insandir. Dusmanimiz falan da yok cok sukur. Insallah cocuklardjr

dusmanimiz yok ama gecenlerde izledim adam sokakta milleti vuruyormus. Etraf artik psikopat kayniyor. Bu yüzden endiselendim acikcasi..

evet, actim zaten. Assagilik pislikler. Insallah bir sorun olmaz..

Digru soyluyorsun Sağol canim.

ya korkma, Sana bir sey olmaz. Ben de korkuyorum valla.

Olabilir. Bu ihtimal yüksek maalesef ki. Insallah cocuklardir ve şaka yapiyorlardir..
Kimse durduk yere planla programla adam oldurmek gibi bir suc islemez, hirsizlik da boyle yapilmaz, birileri egleniyodur senin sinirlerin bozulmus sakin ol biraz basit bi sey bu

Geçen 3-4 ergen evin sitesinde gıcık oldukları dairenin evine lazer tutuyorlardıı. Belki oyle birşeydir.

Ilginç o_O Çok tedirgin olurdum ben ya iki kez olması kafa karıştırıcı o_O Umarım sadece biz durduk yere tedirgin oluyoruzdur :KK51:

Burada uçan kuşa geliyor 155, neden gelmesinler ki? Belki sonra karakola götürebilirler ama gelirler bence. Ne idüğü belirsiz bir olay neticede.
BEn vanda olum tehtidi aliyorum evimi bulmuslar dedigim halde ekip yonlendirmeyip karakola davet ettiler esimde polis gelie diyo ama bana gelmediler zamaninda bilemedim simdi.

Gecmis olsun canim . Valla yusuf yusuf attım su an , her hirsizlik cetesinin teknigi farklidir , tv lerde göruyoruz hepsi fakli sekillerde soygun yapiyor , bana hirsizmis gibi geldi evi kontrol ediyor kimse varmi yok mu diye , sizide markaja almisllar 2 sefer ustuste olduguna göre durmadan polise haber verin . Bu arada cocuk falan olucagini sanmiyorum eger arabalari olmasaydi tamam oyle bi olasilik olabilirdi ama araba ve cocuk mantikli gelmiyor .
Kesinlikle. Ama lazerin arabadan gelip gelmedigini bilmiyorim. Ben kalkip bakinca lazer de duruyor. Bir kac saniye camdan duvara gezdiriyorlar. Duvardan evde biri var mi yok mu nasil gorebilirler ki? Anlam veremiyorum..
Ya da bulundgnuz yerin karakolunu arayip yasadiginiz seyi anlatin onlara yakin zamanda boyle bir şikayet gelmiş mi öğrenin... Belki sizi bilgilendirirler daha rahat edersiniz
Esim halledecegim dedi, o ya aramistir ya da gider.

acaba hırsızların taktigi olabilirmi bir zaman cama yumurta atma olayı vardı insan endiselenir ya
ama bu ilk olay 10 gün önce falan oldu ve yine ayni saatlerdi. 10 günde bir gelip neden kontrol etsinler ki? Bilemiyorum..

Istanbuldayim. Komsum yok maalesef.

bu odada tv falan acik oldugu icin diger odalari koridoru falan acio burayi kapatirim. Kesinlikle polise haber verecegiz. Esim ben halledecegim dedi. Az once konustum

eski sevgilim yok ki benim. Bu ihtimal yok o yüzden cok şükür.

arabanin fotosunu cektim. Sadece plakayi goremedim maalesef. Keske videoya alsaydim.

Esim halledecegim dedi. O hemen karakola gider simdi. Sagok bu arada..

cok haklisin gercekten. Aslinda bundan yaklasik 4 5 ay önce 2 tane takim elbiseli mafya gibi adamlar evime gelmislerdi ve evde Allahtan misafirlerim vardi yoksa asla kapiyi acmam. Bir adami sordular, tanimiyorum dedim, nasil tanimazsin su dairede oturuyorlar dediler, bagirdirlar kizdilar falan cok korktum. Hemen esimi aradim. Esim geldi kameralara baktirdi, gitti o dairenin kapisini falan çaldı kimse acmadi. Her gün gitti ama kimse acmadi. Herhalde bir alacaklilaridir bizi karistiriyorlar dedik zaten bir daga da gelmediler. Acaba bizi karıştırıyor olabilirler mi? Yine mi ayni kisiler diye dusunmuyor degilim hani..

Canim evden disari ses gitmiyor ki. Keske gitse. Saniye basi araba geciyor ve ben 5. Kattayim.

sagol, bir gelisme olursa haberdar edecegim. Insallah sakadir..

oladabilir. Ust katimizda bir genç var ama telefonuna el konulucagini da sanmiyorum acikcasi..

Sagolun. Inşallah. Bir gelisme olursa haberdar edecegim sizleri..

Böyle demeyin, ayrica duyarli davranisinizdan dolayi sizi tebrik ediyorum..

Bence ust katındakine tutuyorlardır ya..uzaktan tuttukları icin sana denk gelmistir..cidden korkma ama karakola da bildirin durumu..

BEn vanda olum tehtidi aliyorum evimi bulmuslar dedigim halde ekip yonlendirmeyip karakola davet ettiler esimde polis gelie diyo ama bana gelmediler zamaninda bilemedim simdi.

MEmlekete bak..karakola giderken öldürülürsen hesabını kim verecekmis?
Ben de bilemedim ki..İzmirdeyim ben..Sokakta biri yuksek sesle hapsursa ekip arabası damlıyor..

Kimse durduk yere planla programla adam oldurmek gibi bir suc islemez, hirsizlik da boyle yapilmaz, birileri egleniyodur senin sinirlerin bozulmus sakin ol biraz basit bi sey bu
ayy insallah. Icimi ferahlattiniz dogrusu.

Geçen 3-4 ergen evin sitesinde gıcık oldukları dairenin evine lazer tutuyorlardıı. Belki oyle birşeydir.
insallah oyledir. Kalin bir isikti. Lazer ısıgını ben de bilirim. Ama bu cok farkli kalinca büyük bir isikti. Insallah ergenlerdir..

Kesinlikle. Ama lazerin arabadan gelip gelmedigini bilmiyorim. Ben kalkip bakinca lazer de duruyor. Bir kac saniye camdan duvara gezdiriyorlar. Duvardan evde biri var mi yok mu nasil gorebilirler ki? Anlam veremiyorum..

Esim halledecegim dedi, o ya aramistir ya da gider.

ama bu ilk olay 10 gün önce falan oldu ve yine ayni saatlerdi. 10 günde bir gelip neden kontrol etsinler ki? Bilemiyorum..
lazerle evin icini zaten göremez ama soyle olabilir . Evin icine lazer tutulunca insan disari bakar hani kim bu diye , sen de disari bakmissin ve evde birilerinin oldugunu anlayip gitmisler , sen bakmasaydin belkide eve girerlerdi . Allah korusun .

Olaylar ne ara oldu bilge yani ben okumadım tüm yorumları fakat bir kere olsa hirsizdir diyeceğim de iki kere olunca sıkıntılı bir durum bu. Eşin geldi mi

Back
X