• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hırsız olduğunu ona nasıl söyleyeyim ?

lolova

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
598
24
643
Muğla
arkadaşlar lütfen bi akıl verin.
geçen bi arkadaşın doğumgünü partisine toplandık. çantam yan odadaydı ve 19 yaşında bi arkadaş ikidebir o odaya girip çıkıyodu. çantamdaki 150 milyon para gitmiş. o kız için daha önce birilerinin bişeylerini aldığınıda duymuştum. şimdi bütün ihtimallerde onda toplanıyo. 3 gün geçti gidip söyleyeyimmi. yada bunu ona nasıl söyleyeyim. inkar edecektir tabi ama kafam çok karışık.:sinifsinif:

Canım eminsen gerçekten ondan söyle açık ol yani ki bi daha cesaret edemesin onun kötülüğü değil iyiliğine olur..
Ama söylediğim gibi eminsen bu büyük bişe çünkü

gözümle görmedim tabiki .ama bütün oklar onu gösteriyo. o odaya ikidebir girip çıkması. ertesi gün pazarda karşılaştığımızda renginin atması. durduk yere yeni kazak filan alması.

emin olmadan ve kanıtların olmadan söyleme.Hem seni suçlu çıkarır sonunda iftira atıyosun der.Yüzde yüz emin misin?

evet canım o ihtimalide çok düşündüm. ama yapmışsa yanına kar kalsın istemiyorum.sonuçta ortamımızdaki insanlar.

anlamamış gibi yapıp takip et,ya da aynı ortamda yine aynı şekilde çantana para koytakip et yakala sonra veya eminim diyosun madem şu seni görmüş para alırken desen inkar edemez

anlamamış gibi yapıp takip et,ya da aynı ortamda yine aynı şekilde çantana para koytakip et yakala sonra veya eminim diyosun madem şu seni görmüş para alırken desen inkar edemez

büyük ihtimalle etrafı kontrol edip öyle yapmıştır. ama sen çıktıktan sonra odadan çantama baktığımda para yoktu orda bozuntuya vermedim ve kimseyede bahsetmedim. ama eğer itiraf etmezsen herkese anlatacağım desem nasıl olur acaba. ya hem bu sorunu çözüp hem kavgasız yine merabaya devam etmek istiyorum annesi iyi biri.

bu arada maddi durumu kötü mü kızın,hastalık falan mı?

hayır canım yaa. anne babası arkadaş gibi buna ne istese yaparlar. bikere bağırıp dövmemişler. şımarık . bide herkesin eşyasına göz koyuyo. bikere üzerimdeki pantolonu istedi çıkarıp verdim. doğumgününe gittiğimiz arkadaşın kazağını istedi kız verdi. başka bir arkadaşın kolyesinin ödünç aldı geri vermedi.

hayır canım yaa. anne babası arkadaş gibi buna ne istese yaparlar. bikere bağırıp dövmemişler. şımarık . bide herkesin eşyasına göz koyuyo. bikere üzerimdeki pantolonu istedi çıkarıp verdim. doğumgününe gittiğimiz arkadaşın kazağını istedi kız verdi. başka bir arkadaşın kolyesinin ödünç aldı geri vermedi.

çok pardon ama yuhhh demek istiyorum.Kolay kolay itiraf ettiremezsin gibime geldi bana kalırsa elinde kanıt olmadan söylersen seni suçlu yapar.

çok pardon ama yuhhh demek istiyorum.Kolay kolay itiraf ettiremezsin gibime geldi bana kalırsa elinde kanıt olmadan söylersen seni suçlu yapar.

evet canım. bazen bi yalan söylüyoki sanki kendide inanıyo kendi yalanına. bişeyleri işine geldiği gibi değiştirebiliyo. gider iftire etti diye uydurur herkesede yayar başım belaya girer.

Canım seni haksız çıkarıcaktır kesinlikle hiç girme bu olaya mesafeli ol.. bencede yanına kalmasın çok yakın olduğun kişilere söyle bunu ve onu deneyin mutlaka yakayı ele vericektir

doğru aslında. önce kızla konuşup ona şans versem olmazsa annesiyle konuşsam diye de düşündüm.

Annesine mi ? Ne kadar iyi biri olursa olsun asla böyle bişeyi kabullenmez bilse dahi bu böyle demez.. Bence sonunda sen üzülürsün bunu deneyerek bişeyler yapmalısın

Son düzenleme:
Canım seni haksız çıkarıcaktır kesinlikle hiç girme bu olaya mesafeli ol.. bencede yanına kalmasın çok yakın olduğun kişilere söyle bunu ve onu deneyin mutlaka yakayı ele vericektir

haklısın bu olayın üstünden baya bi zaman geçip unutulduktan ve benim farkında bile olmadığımı düşünmeye başladığı bi anda bi sınama yapıcam. bu durumu çok samimi ve güvendiğim bi arkadaşımdan başkasına anlatmadım oda bahsetmiycek kimseye. en güzeli ortaya çıkarmak bu şekilde

Annesine mi ? Ne kadar iyi biri olursa olsun asla böyle bişeyi kabullenmez bilse dahi bu böyle demez.. Bence sonunda sen üzülürsün bunu deneyerek bişeyler yapman

oda doğru annesi kızına çok düşkün. yapmaz o deyip geçecek. bide iyide olsa kadın anne kız dedikoducular. beni kötü duruma düşürürler.

ya ama onu sınamaya kalktığımdada bak işte kıza tuzak kurdu filan diye konuşacaklar. en iyisi boşmuversem.

kimin ne konuştuğu çok da önemli değil,senin içinden gelen en iyisi bence.anne kız dedikoducularsa hiç bulaşma bence ,hiç bir anne de kondurmaz kızına zaten.

Back
X