Altınları izin resmini falan aldı mı polisler. Belki kuyumculara gonderirlerdi? Yemeden içmeden kesilmeyin mal canın yongasidir ama ya evin içinde denk gelseydiniz size kötü bir şey yapsaydilar. Çok şükür canınız sağ. Kapıyı değiştirip camlara demirlik yapabilirsiniz ev sahibiyseniz.Gercekten kavusabilirmiymki bi umut olurmu bilmiyorum polis ikinci gün bi şansın var demişti şimdi dördüncü gün oldu hala bir haber yok uyyamıyorum yemek yiyemiyorum yılların emeği gitti
Aynen polisde öyle dedi kesin diyemem belki gelir altınlar dedi zaman geçiyor 4. Gün oldu bulunmadı galiba satarlar şimdiye kadar babasıs çocum için yıllarca saklamıstım o parayı onun geleceğine yatırımdıAltını neden evde saklıyorsunuz ki ? Ortalama 25 Gr ediyor bir bilezik yapsaydin. Bulunur mu bir ihtimal gelir mi düşük ihtimal çoktan elden çıkarmışlardır. Ama umarım sizinki bulunur geçmiş olsun.
KilitlememismiydinVen takı olarak kullanıyordum evden çıkmadan konturol etmiştim yerindeydi telasdan kutudaki yüzügü düşürmüşler o işaret oldu bana açtm baktm kutu boş hemen polisi aradım hiç bir yeri dagıtmamışlar direk alıb cıkmıslar kapıyıda kartla acmıslar dedi polis
Çok üzüldüm yerini fazlasıyla doldurursunuz inşallah. Kendinizi hirpalamayin şuan bir şey kazandırmayacak malesef. Siz ve çocuğunuz iyisiniz öyle düşünün. Bir de malesef acı bir ders oldu artık takılarınızı yanınızda kolunuzda vs taşıyınAynen polisde öyle dedi kesin diyemem belki gelir altınlar dedi zaman geçiyor 4. Gün oldu bulunmadı galiba satarlar şimdiye kadar babasıs çocum için yıllarca saklamıstım o parayı onun geleceğine yatırımdı
Yok kiracıyım ev sahibide yaptırmıyor kolyenin net resmi vardı bileklin uzaktan resmi var gönderdim ama işe yararmı bilmiyorum babasıs çocum var onun için 6 yıldır harcamadan saklıyordum bazen eve mutfak ihtiyacı bile alamadım zamanlar oldu yine harcamdım çocuğumun geleceğine yatrm dedim şimdi bir on dakka içinde alıb gitmeleri çok zoruma gittiAltınları izin resmini falan aldı mı polisler. Belki kuyumculara gonderirlerdi? Yemeden içmeden kesilmeyin mal canın yongasidir ama ya evin içinde denk gelseydiniz size kötü bir şey yapsaydilar. Çok şükür canınız sağ. Kapıyı değiştirip camlara demirlik yapabilirsiniz ev sahibiyseniz.
Normalde anahtrla çevrirdim çelik kapıydı o gün canm skkındı biraz dalgınlıkla kitledim sandımKilitlememismiydinkilitli kapı kartla açılmıyor.
Yok bi heves hem yatrm olsun cocuma hem takarım demiştim ama artık birdaha haytım boyunca altın takamam heraldeÇok üzüldüm yerini fazlasıyla doldurursunuz inşallah. Kendinizi hirpalamayin şuan bir şey kazandırmayacak malesef. Siz ve çocuğunuz iyisiniz öyle düşünün. Bir de malesef acı bir ders oldu artık takılarınızı yanınızda kolunuzda vs taşıyın
KonyaHangi şehirdesiniz
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Normalde kuyumculara göndermişlerdir böyle bir kolye vs diye calintidir bildirin gibi ama malesef bu hırsızlarin zaten anlaşmalı olduğu şerefsizler de varYok kiracıyım ev sahibide yaptırmıyor kolyenin net resmi vardı bileklin uzaktan resmi var gönderdim ama işe yararmı bilmiyorum babasıs çocum var onun için 6 yıldır harcamadan saklıyordum bazen eve mutfak ihtiyacı bile alamadım zamanlar oldu yine harcamdım çocuğumun geleceğine yatrm dedim şimdi bir on dakka içinde alıb gitmeleri çok zoruma gitti
Tskr ederim çok düsük bir şansım var geri gelmesi için ama babasıs çocum için sakladım diye belki o düsük ihtimalle bile olsa Allah dönderir belki ama zamanda ilerliyorÇok geçmiş olsun insallah bulunur
Öyle demeyin vadeli hesap açın çocuklarınıza oraya koyun iş bankasinin çocuklar icin kumbara hesabı var.Yok bi heves hem yatrm olsun cocuma hem takarım demiştim ama artık birdaha haytım boyunca altın takamam heralde
Kapıyı kitlememismiydinVen takı olarak kullanıyordum evden çıkmadan konturol etmiştim yerindeydi telasdan kutudaki yüzügü düşürmüşler o işaret oldu bana açtm baktm kutu boş hemen polisi aradım hiç bir yeri dagıtmamışlar direk alıb cıkmıslar kapıyıda kartla acmıslar dedi polis
Galiba bildikleri sarraf olmasa calmazlardı heralde çok düsük fiyata alanlar varmıs ama Sarraf polis sıkstrınca derse hırsız biz şu Sarraf'a sattık diye o sarrafdanda bulunabilirmiş ama tabi bulunana kadar eritmesse altınları sarraf yada benim haberim yokdu diye yalanmı söyler bilmiyorum ilk defa basıma geldi ne zormuşÇok üzüldüm çok geçmiş olsun. Normalde kuyumculara göndermişlerdir böyle bir kolye vs diye calintidir bildirin gibi ama malesef bu hırsızlarin zaten anlaşmalı olduğu şerefsizler de varumarım bulunur.
Çok zor birdaha doldurmak başka hiçbir gelirim yok ufak çocum'da var calısmamamÇok üzüldüm yerini fazlasıyla doldurursunuz inşallah. Kendinizi hirpalamayin şuan bir şey kazandırmayacak malesef. Siz ve çocuğunuz iyisiniz öyle düşünün. Bir de malesef acı bir ders oldu artık takılarınızı yanınızda kolunuzda vs taşıyın
Bundan zor ufak çocum var calısmam başkada gelelim yok bi kere şansım vardı oda gittiGeçmiş olsun, ben hiç çalınan altının geri döndüğünü duymadım, boşuna artık kendinizi de yıpratmayın. Ama madem çocuğunuz için yatırıp yapıyorsunuz, kolye falan değeri düşen şeyler, ayrıca çalınır, düşer her şey olur. Daha doğru bir yatırım yapmanız lazım.
Ananızı eşgallerini vermişti polise ben kapıda karsışamısım eşgallerini felam vermiştir o yüzden bi umudum var zatenKapı kitli miydi? Nasıl kolay açmışlar?
Bu sorumun üzerine yorumunuzu gördüm kitlenmemişsiniz.
Yıllar evvel aile evindeyken olmuştu annem çekip çıkmış evden ardından girmişler eve almışlar alacaklarını tabi. Polis iz falan almıştı ama haber çıkmamıştı maalesef. Zaten istanbul gibi bir yerde kapı kitlemeden çıkmak hataydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?