Eşinizle bosandiniz mi , eşiniz vefat mi etti ? Biraz büyüsün calisirsiniz hemen herşeyin en kötüsünü dusunmeyin lütfen. Kiradasiniz ,calismiyorsunuz nasıl geciniyorsunuzÇok zor birdaha doldurmak başka hiçbir gelirim yok ufak çocum'da var calısmamam
kamera kaydı vs bir ihtimal umarım olur ne diyelim.Galiba bildikleri sarraf olmasa calmazlardı heralde çok düsük fiyata alanlar varmıs ama Sarraf polis sıkstrınca derse hırsız biz şu Sarraf'a sattık diye o sarrafdanda bulunabilirmiş ama tabi bulunana kadar eritmesse altınları sarraf yada benim haberim yokdu diye yalanmı söyler bilmiyorum ilk defa basıma geldi ne zormuş
Kapıyı kirmalarina gerek yok çelik kapıyı cok rahat açıyorlar, kredi kartı, market kartı,hatta Çekildigimiz filmler ile kola sırrı ile bile açıyorlar.Hangi şehir?
Kapiyimi kırmışlar nasıl girmişler?
Geçmiş olsun.
Kitleyncede açılırmi ?Kapıyı kirmalarina gerek yok çelik kapıyı cok rahat açıyorlar, kredi kartı, market kartı,hatta Çekildigimiz filmler ile kola sırrı ile bile açıyorlar.
Yıllar önce bizede girmişti hırsız hem de ilk akşamdan yani toplsan evde 1.5- 2 saat yokuzdur pencerede demir korkuluk vardı boydan boya onu kesip girmisler,biz eve geldiğimizde de geldikleri odanın kapısını kilitleyip gitmişler geldigimizi gördüler muhakkak,hemen polise haber verdik, parmak izi çıktı ama bulunamadı altın yoktu ama bilgisayarları yazıcı vs goturmuslerdi.Ananızı eşgallerini vermişti polise ben kapıda karsışamısım eşgallerini felam vermiştir o yüzden bi umudum var zaten
Bildiğim kadarıyla hayır o yüzden evdeyken bile kitliyorum ama tabi hırsıza kilit fark etmez açmak.isteyen her türlü açar.Kitleyncede açılırmi ?
Yok ikinci evlilim bide kücük çocum var bide yedi yasında babasıs kızım var aslında babası sağda başka kadın için kızınıda benide terk etmişti zamannda bidahada aramadı mahkemece haklı görüldüm için tazminat almıstım onuda çocuğun geleceğine deyib saklıyordum yıllardır oda en son böyle oldu ikinci evlimdeki eşimde işe bile zor gidiyor çocuklarım ufak ben calsamıyorum babam yok vefat etti annem yetmiş yasında çocuğun benden başka kimsesi yok babalık yanında hep eziliyor o para kızım için bi güvence gibiydi sadece calısma imkanım olsa çok fazlasımı kazandı zaten ama işteEşinizle bosandiniz mi , eşiniz vefat mi etti ? Biraz büyüsün calisirsiniz hemen herşeyin en kötüsünü dusunmeyin lütfen. Kiradasiniz ,calismiyorsunuz nasıl geciniyorsunuz
Hırsızların eşgali bellimiydi hiç etraftaki kameradan felan hiç bellimiydi ben eşgallerini verdim yan apartamanın kamerasında eşgallerini çıktı çok üzücü ya nasıl böyle rahatlıkla girib kaybolub gidebliyorlar ya anlamıyorumYıllar önce bizede girmişti hırsız hem de ilk akşamdan yani toplsan evde 1.5- 2 saat yokuzdur pencerede demir korkuluk vardı boydan boya onu kesip girmisler,biz eve geldiğimizde de geldikleri odanın kapısını kilitleyip gitmişler geldigimizi gördüler muhakkak,hemen polise haber verdik, parmak izi çıktı ama bulunamadı altın yoktu ama bilgisayarları yazıcı vs goturmuslerdi.
Daha önce kapıdan da girmeye çalışmışlardı ama onu acamamislar panjur kapı vardı 3 lu kiliti aynı çelik kapı gibi panjurun arkasında da çelik kapi vardı 10 küsur yıl önce tabi bizde kamera vs yoktu ama o sene benim bulunduğum semtte dadanmisti hırsızlar her gün bir eve giriyorlardi.
Kamera yoktu olmadığı için esgalde yok ,ama sanırım ceteydi hergun hırsız haberi geliyordu o dönemde ,10 küsur yıl önce evde ki kuşlara kadar goturmuslerHırsızların eşgali bellimiydi hiç etraftaki kameradan felan hiç bellimiydi ben eşgallerini verdim yan apartamanın kamerasında eşgallerini çıktı çok üzücü ya nasıl böyle rahatlıkla girib kaybolub gidebliyorlar ya anlamıyorum
Kızınız babasız da annesiz değil, lütfen artık kendinizi toparlayin. Sürekli babasız kızım diye ağıt yakmayin. Kızınıza da bunu hissettirmeyin. İlerisini sadece maddi olarak değil manevi olarak da dusunun.Yok ikinci evlilim bide kücük çocum var bide yedi yasında babasıs kızım var aslında babası sağda başka kadın için kızınıda benide terk etmişti zamannda bidahada aramadı mahkemece haklı görüldüm için tazminat almıstım onuda çocuğun geleceğine deyib saklıyordum yıllardır oda en son böyle oldu ikinci evlimdeki eşimde işe bile zor gidiyor çocuklarım ufak ben calsamıyorum babam yok vefat etti annem yetmiş yasında çocuğun benden başka kimsesi yok babalık yanında hep eziliyor o para kızım için bi güvence gibiydi sadece calısma imkanım olsa çok fazlasımı kazandı zaten ama işte
Bir komşunun evin de yağ bidonlarini dokmusler evin her tarafına yıllar önce bizim eve girdiğinde onlarada girmisti2005 yılında bizim de eve girmişlerdi. Annem bizi alıp teyzemgile götürmüştü hırsızlar adım adım takip etmişler. Biz yokken eve girmişler. Koltukların kumaşlarını bile kesmişlerdi, annemin çeyrek altınları, yüzükleri vardı hepsi gitti. Hırsızlık yaptıkları yetmez gibi giderken de tuvalete dışkılarını yapmışlar. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Bizim eve girenler bulunamadı maalesef. Şimdi teknoloji çok gelişti. Kameralar sayesinde bulunabilir.
Evet polis çevredeki kameralardan arastırarak ta carsıya gittiklerini bulmuş ama dört gün oldu hala bir sonuç yok meraktan catlıycam nerdeyse ananızın yüregi yanmıstır çok zor bişeyms2005 yılında bizim de eve girmişlerdi. Annem bizi alıp teyzemgile götürmüştü hırsızlar adım adım takip etmişler. Biz yokken eve girmişler. Koltukların kumaşlarını bile kesmişlerdi, annemin çeyrek altınları, yüzükleri vardı hepsi gitti. Hırsızlık yaptıkları yetmez gibi giderken de tuvalete dışkılarını yapmışlar. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Bizim eve girenler bulunamadı maalesef. Şimdi teknoloji çok gelişti. Kameralar sayesinde bulunabilir.
Ben de kahvaltı edeni duydum. Hem hırsızlık yapıyorlar hem de rahat rahat kahvaltı yapıyorlar tuvaleti kullanıyorlar. Pes diyorumBir komşunun evin de yağ bidonlarini dokmusler evin her tarafına yıllar önce bizim eve girdiğinde onlarada girmisti
Evet bizim eve girenlerde şehir içi bir ceteymiş hatta polis harektelrinden analdım kim oldukalrını kaç defa önüme gelen profösyönel hırsız bunlar evlerinin adresini bile biliyorum ama deilil olmadan alamam kamraları takib ediyorum bi yerde acık verirlerse yüzlerini tesbit ediyim hemen evlerine gidib alıcam dedi ikinci gün demişti dördüncü gün oldu hiç haber yok galiba hala tesbit edemedi şehir içinde ordan oraya yüzlerini sakalyarak gezib durmuslarKamera yoktu olmadığı için esgalde yok ,ama sanırım ceteydi hergun hırsız haberi geliyordu o dönemde ,10 küsur yıl önce evde ki kuşlara kadar goturmusler
Kapınızı kilitlememiş miydiniz? Binanın girişi falan şifreli değil mi? Nasıl bir binada oturuyorsunuz ki?Güpe gündüz evime girib 50 bin TL lik altınımı çaldılar ben hırsızlarla kapıda karsılasmısım hemen yarım saat sonra polisi aradım polisler peşine düştüler kameralardan izini bulmuşlar kapıda karsılasıb esgallerini verdim için bide erken haber verdim için bir şansım varmış polisler öyle dediler sizce yakalnırlarmı altınlarım geri dönermi hiç başına gelin dönen oldumu
Yuh ya bzimkide on dakikada girmiş eliyle koymuş gibi alıb cıkmıs bide hiç desib dagıtmamıs sanrsınki evden biri çaldı öyle bi izlenim vermişlerBen de kahvaltı edeni duydum. Hem hırsızlık yapıyorlar hem de rahat rahat kahvaltı yapıyorlar tuvaleti kullanıyorlar. Pes diyorum
Bizim eve girenler tanıdık değildi çünkü bulmak için koltukları bile kesmiştiler. Sizin evde dağınıklık yokken direkt buldularsa bence durum şüpheliYuh ya bzimkide on dakikada girmiş eliyle koymuş gibi alıb cıkmıs bide hiç desib dagıtmamıs sanrsınki evden biri çaldı öyle bi izlenim vermişler
Şimdi böyle yazınca aklıma geldi dedim ya o sene dadanmisti oturduğum yere yine bir komşunun evinde pişirdiği yemekleri yemisler.Ben de kahvaltı edeni duydum. Hem hırsızlık yapıyorlar hem de rahat rahat kahvaltı yapıyorlar tuvaleti kullanıyorlar. Pes diyorum
Bizim ki daginikti elektronik eşya agirliydi bizde giden, laptop,masa üstü bilgisayar, yazıcı,flashbellekler,onun yaniss sıra parfumler ,kuşlar,ama ev çok dağınıkti kapıyı açtık iç çamaşırlarımizi yatak odasından alıp çelik kapının oradan baslsyip dönmüşlerdi, sütyen,don vs hayır dokmussun madem de yatak odasında kalsın demi kapıya getirmişler birde birde giderken geldikleri odanın kapısını kilitleyip gitmişler arkamızdan gelmesinler diye heraldeYuh ya bzimkide on dakikada girmiş eliyle koymuş gibi alıb cıkmıs bide hiç desib dagıtmamıs sanrsınki evden biri çaldı öyle bi izlenim vermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?