Hırsızlar güpegündüz 50 bin TL’lik altınımı alıp gittiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun,inşallah tekrar altınlarınızı alırsınız...gecenlerde bir haber vardı, kadınlar kendi aralarında altın günü yapıyor ya,güne katılan kadınlardan biri gittiği her evin anahtarını kopyalayıp tek tek evleri soyuyormuş, üstelik mağdurların iş arkadaşıymış bu kadın..Bu zamanda evinize girip çıkanlara dikkat etmek lazım ..

Donmez, adam tutuklansa bile mahkeme surecinde ne myin çalındığını ispatlamanizi istiyor mahkeme.

Eski oturduğum binada 5 daireye hırsız girmişti. Hırsızlar malesef bulunamamıştı. Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun iyi ki evde denk gelip size zarar vermediler Allah korumuş.
Annemin evine giren hirsizlarda bulunmadı
Kamera kaydı var esgal belli bizden sonra kaç eve daha girmişler yok ses seda.
İnşallah sizin altinlariniz bulunur

Bizim de yıllar önce 7 8 tane çeyrek 1 burma bilezik gitmişti giden gittiğiyle kaldı

Degerli esyalari Evde birakmayin yaziktir ya cok gecmis olsun insallah geri alirsiniz

Gercekten kavusabilirmiymki bi umut olurmu bilmiyorum polis ikinci gün bi şansın var demişti şimdi dördüncü gün oldu hala bir haber yok uyyamıyorum yemek yiyemiyorum yılların emeği gitti
Dördüncü gün olduysa gelmez artık kardeş çünkü polisler artık ilgilenmiyor maalesef öyle bizim de kar lastiklerimiz çalındı eve polisler gelmedi bile lanet olsun böyle düzene evde kıymetli eşya tutmayacağız da hangi birini tutmayalım her şeyi çalıyorlar komşunun 2 seferdir elektrikli bisikleti çalındı

Dönmez o altınlar artık fizanda geçmiş olsun. Bu devirde kimse ver kıymetli eşya bırakmak sıkıntı yani, neyseki 50 bin yani çok bir şey değilmiş

Bizim eve girenler tanıdık değildi çünkü bulmak için koltukları bile kesmiştiler. Sizin evde dağınıklık yokken direkt buldularsa bence durum şüpheli
Bende evden süpelendim önce ama polis dedi oluyor böyle bunlar proföyönöl hırsız dedi böyle yapıp çıkarlar dedi

Çok zor birdaha doldurmak başka hiçbir gelirim yok ufak çocum'da var calısmamam
Üzülme kardeşim giden gitmiş sağlık olsun annem de yıllar önce 1 bilezik 7 8 çeyrek koymuştu eve umre parası biriktiriyordu hepsi çalındı yıllar sonra umreye de gitti hacca da gitti sağlık olsun Allah daha çok verecek demek ki gitti onlar öyle düşün bir de

saolun keşke başka yerden maddi kazancım olacak bir yer olsaydı koca doru düzgün calısmaz benim iki çocuk zaten calısamam tek gelrimde hırsızlara kurban gitti

Yok öyle düşünmeyin gelecekte Allah size neler verecek bilemezsiniz ümitsiz olmayın giden gitmiş biz de çok üzülmüştük ama şimdi o gidenler umrumuzda bile değil hayat güzellikler de getiriyor insana iyi düşünün iyi olsun.

Eşinize de dikkat edin derim. Çalışmaya gönlü olmayan adamdan her şeyi beklerim. Eliyle koymuş gibi bulması falan

Annesiz içinde sevindim vicdansıslar kimisi babasıs çocuğa biriktirir kimisi umreye biriktirir kimisi hastalıgı vardır tedavi olmak için biriktirir kimin hakkın alıyoruz diye hiçmib akıllarına gelmiyor

Annesiz içinde sevindim vicdansıslar kimisi babasıs çocuğa biriktirir kimisi umreye biriktirir kimisi hastalıgı vardır tedavi olmak için biriktirir kimin hakkın alıyoruz diye hiçmib akıllarına gelmiyor
Öyle işte maalesef valla alanlar düşün nasıl can verecekler ben kar lastiklerimi çaldılar diye nasıl beddua ettim tutarsa vay hallerine

Reactions: nzg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…