Siz de inşallah profesyonel polislersinizdirde hemen bulup ilgilenirsiniz deseydiniz:)Polis profesyonel hırsız bunlar dedi
Acemi hırsız mı kaldı artık level atladılarPolis profesyonel hırsız bunlar dedi
Degerli esyalari Evde birakmayin yaziktir yaGüpe gündüz evime girib 50 bin TL lik altınımı çaldılar ben hırsızlarla kapıda karsılasmısım hemen yarım saat sonra polisi aradım polisler peşine düştüler kameralardan izini bulmuşlar kapıda karsılasıb esgallerini verdim için bide erken haber verdim için bir şansım varmış polisler öyle dediler sizce yakalnırlarmı altınlarım geri dönermi hiç başına gelin dönen oldumu
Dördüncü gün olduysa gelmez artık kardeş çünkü polisler artık ilgilenmiyor maalesef öyle bizim de kar lastiklerimiz çalındı eve polisler gelmedi bile lanet olsun böyle düzene evde kıymetli eşya tutmayacağız da hangi birini tutmayalım her şeyi çalıyorlar komşunun 2 seferdir elektrikli bisikleti çalındıGercekten kavusabilirmiymki bi umut olurmu bilmiyorum polis ikinci gün bi şansın var demişti şimdi dördüncü gün oldu hala bir haber yok uyyamıyorum yemek yiyemiyorum yılların emeği gitti
Bende evden süpelendim önce ama polis dedi oluyor böyle bunlar proföyönöl hırsız dedi böyle yapıp çıkarlar dediBizim eve girenler tanıdık değildi çünkü bulmak için koltukları bile kesmiştiler. Sizin evde dağınıklık yokken direkt buldularsa bence durum şüpheli
Üzülme kardeşim giden gitmiş sağlık olsun annem de yıllar önce 1 bilezik 7 8 çeyrek koymuştu eve umre parası biriktiriyordu hepsi çalındı yıllar sonra umreye de gitti hacca da gitti sağlık olsun Allah daha çok verecek demek ki gitti onlar öyle düşün bir deÇok zor birdaha doldurmak başka hiçbir gelirim yok ufak çocum'da var calısmamam
Bilmem döner mi ki alırmıymki geriDegerli esyalari Evde birakmayin yaziktir yacok gecmis olsun insallah geri alirsiniz
Üzülme kardeşim giden gitmiş sağlık olsun annem de yıllar önce 1 bilezik 7 8 çeyrek koymuştu eve umre parası biriktiriyordu hepsi çalındı yıllar sonra umreye de gitti hacca da gitti sağlık olsun Allah daha çok verecek demek ki gitti onlar öyle düşün bir dsaolun eşke başka yerden maddi kazancım olacak bir yer olsaydı koca doru düzgün calısmaz benim iki çocuk zaten calısamam tek gelrimde hırsızlara kurban gitti
Eşinize de dikkat edin derim. Çalışmaya gönlü olmayan adamdan her şeyi beklerim. Eliyle koymuş gibi bulması falanYok ikinci evlilim bide kücük çocum var bide yedi yasında babasıs kızım var aslında babası sağda başka kadın için kızınıda benide terk etmişti zamannda bidahada aramadı mahkemece haklı görüldüm için tazminat almıstım onuda çocuğun geleceğine deyib saklıyordum yıllardır oda en son böyle oldu ikinci evlimdeki eşimde işe bile zor gidiyor çocuklarım ufak ben calsamıyorum babam yok vefat etti annem yetmiş yasında çocuğun benden başka kimsesi yok babalık yanında hep eziliyor o para kızım için bi güvence gibiydi sadece calısma imkanım olsa çok fazlasımı kazandı zaten ama işte
Annesiz içinde sevindim vicdansıslar kimisi babasıs çocuğa biriktirir kimisi umreye biriktirir kimisi hastalıgı vardır tedavi olmak için biriktirir kimin hakkın alıyoruz diye hiçmib akıllarına gelmiyorÜzülme kardeşim giden gitmiş sağlık olsun annem de yıllar önce 1 bilezik 7 8 çeyrek koymuştu eve umre parası biriktiriyordu hepsi çalındı yıllar sonra umreye de gitti hacca da gitti sağlık olsun Allah daha çok verecek demek ki gitti onlar öyle düşün bir de
Öyle işte maalesef valla alanlar düşün nasıl can verecekler ben kar lastiklerimi çaldılar diye nasıl beddua ettim tutarsa vay hallerineAnnesiz içinde sevindim vicdansıslar kimisi babasıs çocuğa biriktirir kimisi umreye biriktirir kimisi hastalıgı vardır tedavi olmak için biriktirir kimin hakkın alıyoruz diye hiçmib akıllarına gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?