- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.878
- 268
eşimde işe bile zor gidiyor
Dediğim gibi uzakta aramayın eşinize dikkat edinkoca doru düzgün calısmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimde işe bile zor gidiyor
Dediğim gibi uzakta aramayın eşinize dikkat edinkoca doru düzgün calısmaz
Saolun güzel yorumunuz için haklısınız cocum büyüsün ben calısacam çocuklarıma güzel gelecek yapıcam Allahın yardımylaKızınız babasız da annesiz değil, lütfen artık kendinizi toparlayin. Sürekli babasız kızım diye ağıt yakmayin. Kızınıza da bunu hissettirmeyin. İlerisini sadece maddi olarak değil manevi olarak da dusunun.
Evlenen adam çocuğunu bilerek evlenmedi mi ? Senin küçük çocuk biraz büyüyünce girer bir işe calisirsin kendini harap ettiğinle kalacaksın.
Malesef Türkiye şartlarında 25 Gr altın bir gelecek için yeterli değil. Daha iyisini yaparsiniz.suan olay yeni diye çok uzuluyorsunuz , anliyorum ama şöyle düşünün; evde ya kızınız olsaydı ? Ya küçük çocuğunuz olsaydı ? Siz olsaydınız ? Sonu nasıl olurdu hayal edebiliyor musunuz ? Giden gitti inşallah geri gelir ,gelmezse de 25 Gr altın olmazsa ortada mi kalacak kızınız ? Yeni eş ekmekten mi kesecek ? Yapmayin böyle.
Bende ellerini kollarını kökünden kes Allahım bıda yapamsınlar diye ah ettimÖyle işte maalesef valla alanlar düşün nasıl can verecekler ben kar lastiklerimi çaldılar diye nasıl beddua ettim tutarsa vay hallerine
Bende Konya'da yaşıyorum. Hangi ilçedesiniZ
ahahaSiz de inşallah profesyonel polislersinizdirde hemen bulup ilgilenirsiniz deseydiniz:)
arkadaş çok güzel söylemişYok öyle düşünmeyin gelecekte Allah size neler verecek bilemezsiniz ümitsiz olmayın giden gitmiş biz de çok üzülmüştük ama şimdi o gidenler umrumuzda bile değil hayat güzellikler de getiriyor insana iyi düşünün iyi olsun.
Ya altın gününe giden bir kadın böyle birşeyi nasıl akıl edip uygulayabilir aklım almıyoÇok geçmiş olsun,inşallah tekrar altınlarınızı alırsınız...gecenlerde bir haber vardı, kadınlar kendi aralarında altın günü yapıyor ya,güne katılan kadınlardan biri gittiği her evin anahtarını kopyalayıp tek tek evleri soyuyormuş, üstelik mağdurların iş arkadaşıymış bu kadın..Bu zamanda evinize girip çıkanlara dikkat etmek lazım ..
İnşallah. Hayırlısı olsunSaolun güzel yorumunuz için haklısınız cocum büyüsün ben calısacam çocuklarıma güzel gelecek yapıcam Allahın yardımyla
Yemek içindeki hırsıznoluyor neler var bizde bu eve bi sene oldu tasınalı komşular diyor o evŞimdi böyle yazınca aklıma geldi dedim ya o sene dadanmisti oturduğum yere yine bir komşunun evinde pişirdiği yemekleri yemisler.
Bir anlık bi unutkanlık çok agıra mal oldu bana hep dua ediyorum Allahım Altınlarımı geri döndür diye ama çok düsük bir ihtimalÇok üzüldüm ama benim ev güvenlikli kameralı sitede olmasına rağmen kapıyı 2 kere kilitlemeden evden çıkmam. Lütfen kapınızı kilitleyin, kartla açılmış diyorsunuz. Gerçi dalgınlıktan kilitlemedim demişsiniz, umarım bulunur. Bundan sonra evde tutmamaya çalışın.
Her zaman kitlerdim bianlık untkanlık çok agıra mal oldu hep dua ediyorum ama herkes hırsız bulunsa bile altın geri gelmez diyorinşallah bulunur. Rabbim yardımcınız olsun. İnsanlık hali unutmuşsunuz kilitlemeyi. Evde değilde bundan sonra bankada vs yatırım yapın. Kimin ne oldığu bu devirde belli değil. Çok üzüldüm size![]()
Saolun öyle polis dedi zaten üstlerine gelseydin onlar boş girmez kesin yaralama cardı sana dedi o günden okulda cocuk oyaladı beni normalde hemen gider gelirdimarkadaş çok güzel söylemiş
belki şu an farkedemiyorsunuz ama canınıza birşey olmadıgı için çok şükür
daha iyileri sizin olsun
ve geçmiş olsun
Selçuklu barıs caddesiBende Konya'da yaşıyorum. Hangi ilçedesiniZ
O sıra eşim evde yokdu ama bilmiyorum tabiDediğim gibi uzakta aramayın eşinize dikkat edin
Polis bunlar benim çok iyi bildim bir hırsız kacıncı vakaları bu kameralarındakş hareketlerinden anlafım kim olduklarını evlerinin adresini bile biliyorum ama carsıya kadar yüzlerini saklayıb gitmişler elimde delil olmadan alana bi yerde yüzlerini acmalarını bekliyorum acıklarını yakaladım an alıcam dedi ama beşinci gün hala haber yokSiz de inşallah profesyonel polislersinizdirde hemen bulup ilgilenirsiniz deseydiniz:)
Evet ilk defa basıma geldi sürekli kendime kızıyorum O kapıyu çekip çıktım için artık kimseyi evime bile almak istemiyorumÇok geçmiş olsun,inşallah tekrar altınlarınızı alırsınız...gecenlerde bir haber vardı, kadınlar kendi aralarında altın günü yapıyor ya,güne katılan kadınlardan biri gittiği her evin anahtarını kopyalayıp tek tek evleri soyuyormuş, üstelik mağdurların iş arkadaşıymış bu kadın..Bu zamanda evinize girip çıkanlara dikkat etmek lazım ..
Polis bildim hırsız olduna eminim ama hiç acık vermemişler kameralarda diyor yakalanmalı bile geri gelir mi bilmiyorum düsük bir ihtimalde olsa umutlanıyor insanÇok geçmiş olsun,inşallah tekrar altınlarınızı alırsınız...gecenlerde bir haber vardı, kadınlar kendi aralarında altın günü yapıyor ya,güne katılan kadınlardan biri gittiği her evin anahtarını kopyalayıp tek tek evleri soyuyormuş, üstelik mağdurların iş arkadaşıymış bu kadın..Bu zamanda evinize girip çıkanlara dikkat etmek lazım ..
Herkesin bina girisi sifreli mi? Nasi bi binada oturuyosunuz derken hayirdir herkes agzinda gumus kasikla mi dogdu?Kapınızı kilitlememiş miydiniz? Binanın girişi falan şifreli değil mi? Nasıl bir binada oturuyorsunuz ki?
Kapınızı kilitlememiş miydiniz? Binanın girişi falan şifreli değil mi? Nasıl bir binada oturuyorsunuz ki?