Hırsızlar güpegündüz 50 bin TL’lik altınımı alıp gittiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nzg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun. Geçenlerde sabahın 5inde bir hanımefendinin "hırsız var" diye balkondan boğazı yırtılırcasına sesleriyle uyandık bütün mahalle. Öyle korkmuş bir haldeydiki tüylerimiz diken diken oldu. Her şerde bir hayır vardır, cana geleceğine mala gelsin. Lütfen kendinizi yıpratmayın, iyi düşünün.
Saolun ama galiba altın deil altını
Buna benzer bir durum arkadaşımın ailesinin başına gelmişti sıvıyağları yere dökmüşler halılara, koltukları falan kesmişlerdi. Ev yaşanmaz duruma gelmişti duvarlara falan salça atmışlardı. ☹️
Bizimkide tam tersi hiç bir yere dokunmamıs aylar sonra farketsin evden biri aldı sansın süsü vermiş ama Allah'dan ben 15 dakka sonra farkedib polisi aradım altın deilde altının
parası geri dönecek gibi bi umud var çok şükür

Tanıdık biri olabilir veya o yönlendirmiştir
Yo polis tanıdıl deil diyor zaten tesis ettim hiç tanımıyorum bunlar rasgele kapıları gezer şanslarına hangi kapı acılırsa alıb çıkarlar dedi polis

Ben de o yüzden sordum zaten. Kapıyı da kartla açtıklarını söylemiş konu sahibi. Kapı kilitliyse kartla açılmaz. Eğer bina girişinde şifre de yoksa kapıyı kilitlemeden çıkmamak gerekir. Hoş şifre, kilit sökmüyor hırsızlara, o ayrı. Bizim kapıcı da ziline her basana diyafondan sormadan kapıyı açıyor. Kızdık, şu an yapıyor mu bilmiyorum ama çok sinir bozucu. Kargocuya şifre vermek de ayrı bir boyutmuş. Ne insanlar var ya!
Evet orda büyük bir hata yaptım kapılar şifreli deil kamerada yok bende hep kitlerdim kapıyı o gün canım sıkkındı baya biraz sıkıntılarım vardı bian dalgınlıkla kitledimi sanıb çıktım sonra kitlemedim aklıma geldi ama iş işten geçti ama şükür yakalandı hırsız

Bizim hırsız baya yılların hırsızymıs agırlastrılmıs suçu varmıs bıda girerse çıkmaz diye sabıkasına geçmiş en son vakasıda ben olucam galıba maske takmasına rağmen dün gözlerinden tesis ettim tutukladılar hayatımda ilk defa yasıdım bu olayı resmen canlı canlı arka sokakalrı yasadım
İnşallah paranızı da alırsınız. Helal para insana bir şekilde döner. Yapandan da çıkar. 🙏bir de elinizdeki tek güvenceyi eve bırakmayın. Altın hesabında bankada tutun bundan sonra. Geçmiş olsun.

Yazı dilinde yanlış anlaşılmış olabilir. Sadece merak edip sordum. Bina ve kapıyla ilgili bilgi vermemiş konu sahibi. Bina girişi şifreli de olsa girebiliyor hırsızlar. Buna rağmen mi girmişler acaba diye merak ettim. Yanlış anlamışsınız yani. Ayrıca çoğu binanın girişinde şifre oluyor artık. Apartmandakiler para toplayıp taktırıyor. Lüks bir şey değil yani.
Yok bizim apartmanda kamerada yok şifresi yok ikinci kat balkonlar pakmen demirde yok bende o gün canım sıkkındı çocuğu akıldan almaya gittim on dakkalına canımm sıkkın oldu için dalgınlıkşa kapıyı kitledimi zannettim onlarada fırsat cıktı

Eğer hırsızı gördüyseniz ve saatide biliyorsunuz kesinlikle bi kameraya takılmışlardır.
Etrafta hiç kamera yokmu?

Benim de kızım künye mi almış evde bulamıyorum belki de klozete falan attı 1 buçuk yaşında sorsam da anlamiyor. Ablası görmüş elindeyken sonrası yok insan çok üzülüyor ya sizi çok iyi anlıyorum ınsallah döner altınlarınız.

Hırsız yakalanmış gözünüz aydın peki altınlardan haber var mı?

• Beğen
Reactions: nzg
Kilitleseydiniz kartla acamazlardi. Dalginliginizla ayni gune gelmesi ne büyük şanssızlık. Cok gecmis olsun.

• Beğen
Ay ben hiç kilitlemiyorum bu olay banda ders olsun. Çocuğu okuldan almaya giderken cekip gidiyordum bende artik kilityecem

• Beğen
Evet orda büyük bir hata yaptım kapılar şifreli deil kamerada yok bende hep kitlerdim kapıyı o gün canım sıkkındı baya biraz sıkıntılarım vardı bian dalgınlıkla kitledimi sanıb çıktım sonra kitlemedim aklıma geldi ama iş işten geçti ama şükür yakalandı hırsız
O bir anlık dalgınlığı bile hemen fark edip değerlendiriyor ş.refsizler😡 Yakalanmalarına sevindim. İnşallah altınlarınızı geri alırsınız🙏🙏🙏

Aynen polisler bile sasırdı üc dört günde cözdüler işimi saolsunlar hırsızı bulmuşlar yüzü maskeliydi gözlerinden tesis ettim öyle bi göz varki kadında gören bıda unutmaz bide apartmanın kapısını acınca burun buruna gelmiştik dün tesis ettim tutukladılar meğer kadının dosya kabarıkmıs bıda suç işlerse hiç cıkmaz diye sabıması varmıs bundan sonra nasıl bi sürec olacak tabi bilmiyorum
Altınları alabildiniz mi?

Eğer hırsızı gördüyseniz ve saatide biliyorsunuz kesinlikle bi kameraya takılmışlardır.
Etrafta hiç kamera yokmu?
Evet gördüm kameralarda takılmıs hırsızın tesisinde yaptm tutukladılar

Hayır polis o altınları çoktan satıb yemiştir dedi ama çok agır sabıkası olan bi hırsızmıs bıda yakalnırsa ömür boyu cıkmassın diye suçu varmış o yüzden sen şikayetini çek diye avukatına seni aratrcaktır dedi senle anlamaya calıscaktr dedi polis

Hayır polis o altınları çoktan satıb yemiştir dedi ama çok agır sabıkası olan bi hırsızmıs bıda yakalnırsa ömür boyu cıkmassın diye suçu varmış o yüzden sen şikayetini çek diye avukatına seni aratrcaktır dedi senle anlamaya calıscak
O bir anlık dalgınlığı bile hemen fark edip değerlendiriyor ş.refsizler😡 Yakalanmalarına sevindim. İnşallah altınlarınızı geri alırsınız🙏🙏🙏
Yok altınları yemiş ama agır sabıkası olan bi hırsız mıs yani bıda yakalanırsa hapisten cıkamassın demişler hırsıza o yüzden seninle anlaşma yoluna gidecektir dedi

Ay ben hiç kilitlemiyorum bu olay banda ders olsun. Çocuğu okuldan almaya giderken cekip gidiyordum bende artik kilityecem
Aynen bende bi kere yaptım o hatayı bedeli agır oldu polis öyle diyor bakkala emek almaya gitsen karsı komşuya beş dakkalına girsen kitle kapını diyor yazık polsileride rezil oldu kaç günlerdir gece onikideye kadar hırsızı armıslar kamera kamera benim bianlım dalgınlım nelere mal oldu

Kilitleseydiniz kartla acamazlardi. Dalginliginizla ayni gune gelmesi ne büyük şanssızlık. Cok gecmis olsun.
Evet aynen artık ders oldu insan heran çok dikkatli olmalı Allah korusun polis dedi üstlerine gelseydin kesinlikle seni bıcakla yaralardı dedi çocuklarda yanıma kan kaybından ne öldürdü o an bilmiyorum

Altınları yemişler ama agır suculuymus hırsız ben son vakası olmuşum artık bıda suç işlerse müebbet yer diye gecmiş sabıkasına o yüzden sen şikayetini çek diye anlaşma yoluna gidcetir biz bu tipleri iyi tanırız dediler

Saolun
Benim de kızım künye mi almış evde bulamıyorum belki de klozete falan attı 1 buçuk yaşında sorsam da anlamiyor. Ablası görmüş elindeyken sonrası yok insan çok üzülüyor ya sizi çok iyi anlıyorum ınsallah döner altınlarınız.
Aynen altı gündür yedim içimin tadı yok uyku uyayamıyorum zehir oldu günlerim Allah kimseye yastamasın

Back
X