Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazı dilinde yanlış anlaşılmış olabilir. Sadece merak edip sordum. Bina ve kapıyla ilgili bilgi vermemiş konu sahibi. Bina girişi şifreli de olsa girebiliyor hırsızlar. Buna rağmen mi girmişler acaba diye merak ettim. Yanlış anlamışsınız yani. Ayrıca çoğu binanın girişinde şifre oluyor artık. Apartmandakiler para toplayıp taktırıyor. Lüks bir şey değil yani.Herkesin bina girisi sifreli mi? Nasi bi binada oturuyosunuz derken hayirdir herkes agzinda gumus kasikla mi dogdu?
Ben de o yüzden sordum zaten. Kapıyı da kartla açtıklarını söylemiş konu sahibi. Kapı kilitliyse kartla açılmaz. Eğer bina girişinde şifre de yoksa kapıyı kilitlemeden çıkmamak gerekir. Hoş şifre, kilit sökmüyor hırsızlara, o ayrı. Bizim kapıcı da ziline her basana diyafondan sormadan kapıyı açıyor. Kızdık, şu an yapıyor mu bilmiyorum ama çok sinir bozucu. Kargocuya şifre vermek de ayrı bir boyutmuş. Ne insanlar var ya!Şifreli olsa ne. Herhangi bir zile bassalar çat diye açıyorlar kimmiş neymiş diye. Bizim bina şifreli. Bir dairede oturan kargoculara vermiş şifreyi.
Ve aynı kişi binaya yabancılar giriyor diye şikâyette bulunuyorduBen de o yüzden sordum zaten. Kapıyı da kartla açtıklarını söylemiş konu sahibi. Kapı kilitliyse kartla açılmaz. Eğer bina girişinde şifre de yoksa kapıyı kilitlemeden çıkmamak gerekir. Hoş şifre, kilit sökmüyor hırsızlara, o ayrı. Bizim kapıcı da ziline her basana diyafondan sormadan kapıyı açıyor. Kızdık, şu an yapıyor mu bilmiyorum ama çok sinir bozucu. Kargocuya şifre vermek de ayrı bir boyutmuş. Ne insanlar var ya!
Teşekkür ederim Allah razı olsunarkadaş çok güzel söylemiş
belki şu an farkedemiyorsunuz ama canınıza birşey olmadıgı için çok şükür
daha iyileri sizin olsun
ve geçmiş olsun
Tanıdık biri olabilir veya o yönlendirmiştirVen takı olarak kullanıyordum evden çıkmadan konturol etmiştim yerindeydi telasdan kutudaki yüzügü düşürmüşler o işaret oldu bana açtm baktm kutu boş hemen polisi aradım hiç bir yeri dagıtmamışlar direk alıb cıkmıslar kapıyıda kartla acmıslar dedi polis
Kızınız babasız da annesiz değil, lütfen artık kendinizi toparlayin. Sürekli babasız kızım diye ağıt yakmayin. Kızınıza da bunu hissettirmeyin. İlerisini sadece maddi olarak değil manevi olarak da dusunun.
Evlenen adam çocuğunu bilerek evlenmedi mi ? Senin küçük çocuk biraz büyüyünce girer bir işe calisirsin kendini harap ettiğinle kalacaksın.
Malesef Türkiye şartlarında 25 Gr altın bir gelecek için yeterli değil. Daha iyisini yaparsiniz.suan olay yeni diye çok uzuluyorsunuz , anliyorum ama şöyle düşünün; evde ya kızınız olsaydı ? Ya küçük çocuğunuz olsaydı ? Siz olsaydınız ? Sonu nasıl olurdu hayal edebiliyor musunuz ? Giden gitti inşallah geri gelir ,gelmezse de 25 Gr altın olmazsa ortada mi kalacak kızınız ? Yeni eş ekmekten mi kesecek ? Yapmayin böyle.
2005 yılında bizim de eve girmişlerdi. Annem bizi alıp teyzemgile götürmüştü hırsızlar adım adım takip etmişler. Biz yokken eve girmişler. Koltukların kumaşlarını bile kesmişlerdi, annemin çeyrek altınları, yüzükleri vardı hepsi gitti. Hırsızlık yaptıkları yetmez gibi giderken de tuvalete dışkılarını yapmışlar. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar. Bizim eve girenler bulunamadı maalesef. Şimdi teknoloji çok gelişti. Kameralar sayesinde bulunabilir.
Teşekkür ederimNe kadar güzel yazmissin
Seviyorum böyle yapici pozitif konusan insanlari![]()
Aynen bir bileklik, bir küpe, kolye, varsa tek taş yüzük filan desen 100 bini aşar. Markete, pazara giderken, çocuğu okuldan alırken de takıp takıştıramaz ki insan. Bizim site güvenlikli, kameralı, kapıyı kilitlerim. Ama girmek isteyen her türlü girer. Cezalar yetersiz, giren de çıkıyor. Ben polisleri de anlıyorum. Fbı olsan iki güne çıkacak adam için uğraşıp duruyorlar.Evde altın tutulur mu diyenler olmuş ama zaten ortalama bir kolye bir künye bir çift küpe 50-70k arası eder. İnsanlar günlük kullandığı altın takıları banka kasasına koyacak hali yok.
Çok profesyonelce yapmış.. googdan "altın günü hirsiz"diye aratin okuyun haberi..1,2 milyonluk altın çalmiş kadın...Ya altın gününe giden bir kadın böyle birşeyi nasıl akıl edip uygulayabilir aklım almıyo
Hadi bi şeytan dürtsün diyorum empati yapıyorum asla aklıma gelmezdi aslaa
Ya Allah bidaha vermesin 6 yıl önce girmistiler televizyonu alıp koltuk ortune satmışlar bide ama evi nasıl dagitmislar nasıl anlatamam bende öğün arkadaşlarla tatile gitmiştim eşim akşam görmüş tabi giden gelmedi ama eve geldim yıka babam yıka herşeyi yıkadım herşeyi çamaşır makinam bozuldu günde 10 makina çamaşır yıkadım bide ona tamir parası verdik su faturadi ne kadar gelmişti ayyy Allahım,hatta eşim keşke soyleserdi direk parayı verseydin evi bukadar dagitmasalardi dedi ,gecmis olsun ama geri gelmez sanırım o paraGüpe gündüz evime girib 50 bin TL lik altınımı çaldılar ben hırsızlarla kapıda karsılasmısım hemen yarım saat sonra polisi aradım polisler peşine düştüler kameralardan izini bulmuşlar kapıda karsılasıb esgallerini verdim için bide erken haber verdim için bir şansım varmış polisler öyle dediler sizce yakalnırlarmı altınlarım geri dönermi hiç başına gelin dönen oldumu
Güvenliği kamerayı takmıyorlar bile nerdeyse işlerini hızlıca görüp kaçmanın derdindeler…Aynen bir bileklik, bir küpe, kolye, varsa tek taş yüzük filan desen 100 bini aşar. Markete, pazara giderken, çocuğu okuldan alırken de takıp takıştıramaz ki insan. Bizim site güvenlikli, kameralı, kapıyı kilitlerim. Ama girmek isteyen her türlü girer. Cezalar yetersiz, giren de çıkıyor. Ben polisleri de anlıyorum. Fbı olsan iki güne çıkacak adam için uğraşıp duruyorlar.
Aynen polisler bile sasırdı üc dört günde cözdüler işimi saolsunlar hırsızı bulmuşlar yüzü maskeliydi gözlerinden tesis ettim öyle bi göz varki kadında gören bıda unutmaz bide apartmanın kapısını acınca burun buruna gelmiştik dün tesis ettim tutukladılar meğer kadının dosya kabarıkmıs bıda suç işlerse hiç cıkmaz diye sabıması varmıs bundan sonra nasıl bi sürec olacak tabi bilmiyorumOnlar yakalansa bile altınları almanız çok güç hemen bozarlar ya da saklarlar bu işin raconu böyle. Hırsızı yakalatıp parasını alabileni pek görmedim daha
Bizim hırsız baya yılların hırsızymıs agırlastrılmıs suçu varmıs bıda girerse çıkmaz diye sabıkasına geçmiş en son vakasıda ben olucam galıba maske takmasına rağmen dün gözlerinden tesis ettim tutukladılar hayatımda ilk defa yasıdım bu olayı resmen canlı canlı arka sokakalrı yasadımAynen bir bileklik, bir küpe, kolye, varsa tek taş yüzük filan desen 100 bini aşar. Markete, pazara giderken, çocuğu okuldan alırken de takıp takıştıramaz ki insan. Bizim site güvenlikli, kameralı, kapıyı kilitlerim. Ama girmek isteyen her türlü girer. Cezalar yetersiz, giren de çıkıyor. Ben polisleri de anlıyorum. Fbı olsan iki güne çıkacak adam için uğraşıp duruyorlar.
Baskalarını bilmiyorum ama burdaki polisler saolsunlar çok emek harcadılar dört günde cözdüler işi hırsız yakalndı şimdi şükürler olsun AllahımaGüvenliği kamerayı takmıyorlar bile nerdeyse işlerini hızlıca görüp kaçmanın derdindeler…
Dediğin gibi emniyetin polisin görevi yakalamak görevini yapıyorlar zaten ama iş yargıya geçince herifler nasılsa kışı içerde geçiririz düşüncesiyle yatıyorlar resmen.
Bir dönem kapkaç çok yaygındı onlara gasp gibi ağır caydırıcı cezalar verilmeye başlanınca kapkaçın k’sini duymuyoruz artık devlet isterse bu eve giren köstebekleri de bir gecede kökünü kurutur ama aması çok…
Saolun ama galiba altın deil altının parası geri dönecek gibi bi umud varÇok geçmiş olsun. Geçenlerde sabahın 5inde bir hanımefendinin "hırsız var" diye balkondan boğazı yırtılırcasına sesleriyle uyandık bütün mahalle. Öyle korkmuş bir haldeydiki tüylerimiz diken diken oldu. Her şerde bir hayır vardır, cana geleceğine mala gelsin. Lütfen kendinizi yıpratmayın, iyi düşünün.