hırsızlık takıntısı

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
arkadaşlar direk konuya dalacağım. 2,5 senelik evliyim.4 aydır dubleks bir eve kiraya geçtim. evde tek başıma kalamıyorum, tek başıma yatamıyorum. sanki sürekli evde birilerinin dolaştığını ve bana bir şey yapacağını düşünüp korkudan ölüyorum. daha önce evime hırsız girdi. evi değiştirdim. gerçi tek kalmaktan korkardım ama bu aralar daha fazla korkmaya başladım. sizlerde de böyle oluyor mu yoksa benim bir rahhatsızlığım mı var. fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar direk konuya dalacağım. 2,5 senelik evliyim.4 aydır dubleks bir eve kiraya geçtim. evde tek başıma kalamıyorum, tek başıma yatamıyorum. sanki sürekli evde birilerinin dolaştığını ve bana bir şey yapacağını düşünüp korkudan ölüyorum. daha önce evime hırsız girdi. evi değiştirdim. gerçi tek kalmaktan korkardım ama bu aralar daha fazla korkmaya başladım. sizlerde de böyle oluyor mu yoksa benim bir rahhatsızlığım mı var. fikirlerinizi bekliyorum

kimse cevap vermeyecek mi

hımm psikolojık bı durum bendede oluyo arada sırada öyle zamanlarda tv veya ışıgı açıp uyuyorum sadece uyumaya konsntre ol çok fazla dusunme baska selerı :)

panik atak var sende bu bi hastalıktır doktora gorünmelisin tehlikeli sonuclar dogurabilir

önceki evine hırsız girdiği için etkilenmişsin tabi,e evin de büyük şimdi ben olsam ben de korkarım..evde tek başınayken önlemini al,açık pencere kapı bırakma,ışıkları açık tut,belki alarm taktırmayı düşünebilirsin kapıya falan.

zaten hırsız girdi gireli uyku diye bişi yok ancak evde birileri olunca uyuyabiliyorum sanırım gene evi değiştirip bireaz daha küçük bir eve geçecewğim

canım anladım seni u an yanımda kuzenim var kendisi uzman psikolog ve ona sordum yazını okuyunca hemen
diyorki kendis hayatını olumsuz yönde çok etkiliyorsa bunun adı yalnızlık fobisidir ve tedavisi olan bi rahatsızlıktır
ama tadavi olması gerekir diyor yardımcı labileceğim bişey varsa sorabilirim

benim evim dubleks değil ama bende de var o korku
kapıları tamamen kilitlemeden evde durmam çok korkuyorum
bende de hırsızdan sonra oldu
Allah belalarını versin
şimdi yeni evime geçtim daha iyiyim yenmeye çalışıyorum hırsız giren evime asla anahtarla kapıyı açıp tek başıma giremiyodum
eşim 11 de işten geliyodu o saate kadar annemlerde duruyodum düşünün yani
işten gelince direk annemlere düzenimiz kalmamıştı
bence de bu panik atak

hala daha asla evde tek başıma uyuyamam zaten hava kararınca evde tek başıma duramıyorum

canım anladım seni u an yanımda kuzenim var kendisi uzman psikolog ve ona sordum yazını okuyunca hemen
diyorki kendis hayatını olumsuz yönde çok etkiliyorsa bunun adı yalnızlık fobisidir ve tedavisi olan bi rahatsızlıktır
ama tadavi olması gerekir diyor yardımcı labileceğim bişey varsa sorabilirim

hani öyle aman aman etkilemiyor ama acaba ciddi bir rahatsızlık mı bunu merak ettim eğer öyleyse tedavi olurum çünkü garibim eşime çektiriyorum:)

benim evim dubleks değil ama bende de var o korku
kapıları tamamen kilitlemeden evde durmam çok korkuyorum
bende de hırsızdan sonra oldu
Allah belalarını versin
şimdi yeni evime geçtim daha iyiyim yenmeye çalışıyorum hırsız giren evime asla anahtarla kapıyı açıp tek başıma giremiyodum
eşim 11 de işten geliyodu o saate kadar annemlerde duruyodum düşünün yani
işten gelince direk annemlere düzenimiz kalmamıştı
bence de bu panik atak

hala daha asla evde tek başıma uyuyamam zaten hava kararınca evde tek başıma duramıyorum

gerçi bizde de bu yüzden düzen diye bişey kalmadı annnemlerderyim ben de genelde ben işten çıkınca

hani öyle aman aman etkilemiyor ama acaba ciddi bir rahatsızlık mı bunu merak ettim eğer öyleyse tedavi olurum çünkü garibim eşime çektiriyorum:)

canım kuzen diyorki sorun büyük olmasada büyümeye aday bu yüzden tedavi olmasını öneririm mutlaka diyor

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
daha önce başına hırsızlık olayı geldiğinden korkmanı da doğal karşılıyorum
bu yaz tatil için triplex bir ev tuttum, eşim gelemedi iş dolayısı ile
arkadaşım ve benim 2 çocuğumla kaldık
evi tuttuğumuzda ev sahibi kapılarınızı iyi kilitleyin sürekli kontrol edin hırsızlık olayları yaşandı demişti bizi uyarmak için
evin her katı demir parmaklıklı olmasına rağmen bende çok gece uykusuz kaldım
sanki evdebirileri dolaşıyo , her an kapım açılabilir diye düşünmekten uykusuz geçiyordu çoğu gecem ama benim ki geçici bir durumdu
seninkorkuların sürekli devam ederse destek almalısın cnm

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
daha önce başına hırsızlık olayı geldiğinden korkmanı da doğal karşılıyorum
bu yaz tatil için triplex bir ev tuttum, eşim gelemedi iş dolayısı ile
arkadaşım ve benim 2 çocuğumla kaldık
evi tuttuğumuzda ev sahibi kapılarınızı iyi kilitleyin sürekli kontrol edin hırsızlık olayları yaşandı demişti bizi uyarmak için
evin her katı demir parmaklıklı olmasına rağmen bende çok gece uykusuz kaldım
sanki evdebirileri dolaşıyo , her an kapım açılabilir diye düşünmekten uykusuz geçiyordu çoğu gecem ama benim ki geçici bir durumdu
seninkorkuların sürekli devam ederse destek almalısın cnm

zaten evi değiştirmeyi düşünüyoruz gerçi bu sefer satın alacağız ama bu hırsızlık her yerde var

Tamamen psikolojik.. Seni çok iyi anlıyorum bende evde tek yatamıyorum.. Ama benim hırsızlık korkusu değil ruhani varlıklardan korktuğum için yatamıyorum..

Aslında bu tarz konularda psikolojik destek almak lazım.. Gerçekten zamanla takıntı haline dönüşüyor..

Odan da tv varsa; tv yi açık bırakıp birazda sesini açarak uyumayı dene canım.. Ayrıca eşin yok mu evde yani tek kalmanı gerektirecek durumlar çok sıkmı oluyor?

Ben asla dubleks evde oturamam heralde korkudan ölürüm :27:

Son düzenleme:
ben de evde yalnız kalmaktan çok korkuyorum hırsız girer de görürüm kaçamam diye
televizyon ve bazen de ışık açık uyuyorum
kapıyı kitlemek istiyorum kapıdan girmesin diye,bu sefer de pencereden girerse kapıyı açıp kaçmaya fırsatım kalmaz diye korkuyorum:)

ben de evde yalnız kalmaktan çok korkuyorum hırsız girer de görürüm kaçamam diye
televizyon ve bazen de ışık açık uyuyorum
kapıyı kitlemek istiyorum kapıdan girmesin diye,bu sefer de pencereden girerse kapıyı açıp kaçmaya fırsatım kalmaz diye korkuyorum:)

ben 2 sene yalnız yaşadım,ve bu süre boyunca tek bir gün yatak odamın kapısına sırtımı dönüp yatmadım.kapıdan biri ya da bir şey girer de görmezsem diye:33:

hatta sürekli tek taraflı yatmaktan sol omzumda tendinit denen bir rahatsızlık baş gösterdi:33: (kas iltihaplanmasıymış,tabi başka sebeplerde var ama en büyük etkeni buymuş)

Back
X